English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

 
       
ΜάρτιοςΑπρίλιος 2015Μάιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

  

 

 

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο.Τ.Α.

 

               

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Δελτία Τύπου

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
1/4/2015

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γιώργου Γαβρίλη, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Πέτρου Κόκκαλη, εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής, του Ο.Λ.Π και φορέων της κρουαζιέρας.

Αντικείμενο της σύσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια συνάντησης στην Αντιπεριφέρεια Πειραιά, ήταν η δημιουργία ομάδων εργασίας για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της πόλης, η προετοιμασία για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας, αλλά και οι τρόποι εξυπηρέτησης των κρουαζιεροπλοίων που ελλιμενίζονται στο λιμάνι του Πειραιά.

Κοινός στόχος είναι η ανάπτυξη της κρουαζιέρας και του τουρισμού για την αξιοποίηση του Πειραιά γενικότερα.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»
30/3/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρέλαβε τιμητική πλακέτα από την κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη σε ειδική εκδήλωση του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», όπου τιμήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για τη δωρεά στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας».

Ο Δήμαρχος Πειραιά και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να στηρίξουν την εκστρατεία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας», έγιναν οι ίδιοι εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Επίσης συζήτησαν με την κα Βαρδινογιάννη τους τρόπους ενδυνάμωσης και στήριξης του έργου του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ» και της «ΕΛΠΙΔΑΣ» από τον Δήμο Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΔΡΙΤΣΑ
30/3/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και Βουλευτή Πειραιά κ. Θοδωρή Δρίτσα.

Από την πλευρά του Δήμου Πειραιά παραβρέθηκε και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Πέτρος Κόκκαλης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στον Πειραιά, αλλά και η συνεργασία Δήμου Πειραιά και Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, σε θέματα οργάνωσης και επικοινωνίας.

Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην πόλη του Πειραιά, ενώ οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρχει τακτική επικοινωνία.

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗ
29/3/2015

Σε πολύ θερμό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Μαρτίου συνάντηση αντιπροσωπείας του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ), με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γρ. Γουρδομιχάλη, με το Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Δημ. Τσατσαμπάς και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Μιχ. Ευθυμιάδης και Δημ. Σταματάτος. Επίσης παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Παν. Καλογερόγιαννης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Στ. Βοϊδονικόλας καθώς και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά Κορ. Λαουλάκου, οι οποίοι είναι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΣΥΔΑΠ.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
29/3/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε σήμερα το Πασχαλινό Bazaar που διοργάνωσε το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Προσόδων και Εμπορίου κ. Γιάννη Μελά.

Ο κ. Μώραλης περιηγήθηκε στον καλαίσθητο χώρο από τη Διευθύντρια του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος κα Αναστασία Κατσιλιέρη, αγόρασε πασχαλινά δώρα και συνομίλησε με τους εθελοντές και το προσωπικό που συνέβαλλαν στην υλοποίηση του Bazaar.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Επισκεφθήκαμε το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, για να στηρίξουμε και με την παρουσία μας το Πασχαλινό Bazaar του Ιδρύματος. Όλοι γνωρίζουμε το έργο που επιτελεί το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και είναι χαρά το ότι βρίσκεται στην πόλη μας. Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που αναλαμβάνει και δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε σήμερα εδώ. Περιηγηθήκαμε στο χώρο και αγοράσαμε όμορφα δώρα. Ευχαρίστησα και έδωσα συγχαρητήρια στους εθελοντές και στους υπεύθυνους του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος και εύχομαι να γίνουν και άλλες παρόμοιες δράσεις. Ο Δήμος Πειραιά θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 331Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

          

Ανακοινώσεις

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ Α & Δ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ 27-03-2015 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΣΙΜΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΟΣΕΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΤΗΣ ΖΩΟ∆ΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΤΙΣ 27-03-2015 ΣΤΗΝ Α’ & ∆’ ∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΩΝ ΣΤΙΣ 18-03-2015 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 2015 

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ 

Ανάρτηση δικαιολογητικών για μείωση ή απαλλαγή των Δημοτικών Τελών στην πρώτη κατοικία.  

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΟΣΕΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015

Φωτογραφικό υλικό από αναπλάσεις σε πλατείες του Πειραιά 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 1997

Forum - Συνέδρια - Εκθέσεις - Εκδηλώσεις

Θεατρικό Παιχνίδι -
Δείτε την αφίσα εδώ

 

     

    

       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by