English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

  

 

  

 

 

 

 

* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
 

 

* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
 


 

 


 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο.Τ.Α.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο.Τ.Α.

 

  

 

  

    

 

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

  

  

Δελτία Τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ
26/5/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, έδωσε το παρών στα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης "Κοίτα με για να σε δω" που διοργανώνει το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά για παιδιά με αυτισμό, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Αμέσως μετά τα εγκαίνια, ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τις φωνές του Νίκου Γραίγου και της Σαββέριας Μαργιολά, οι οποίοι φώτισαν τις εικόνες ενός διαφορετικού κόσμου. Τους καλλιτέχνες συνόδεψαν οι μουσικοί Νίκος Πασσαλίδης, Δήμος Πολυμέρης, Μάριος Μουρμούρης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε χαιρετισμό του, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016
26/5/2016

Το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά – Δημοτικό Ωδείο Πειραιά ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται στις αίθουσές του μικρούς και μεγάλους φιλόμουσους για να γνωρίσουν και να συμμετάσχουν στην εμπειρία της μουσικής πράξης και διδασκαλίας.

Από τις 5.00 μ.μ. έως τις 8.00 μ.μ. της Παρασκευής 27 Μαΐου, το υψηλού επιπέδου καθηγητικό προσωπικό των τμημάτων του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου, θα «ξεναγήσει» το κοινό στον κόσμο της μουσικής εκπαίδευσης και αγωγής, δίνοντάς του τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει είτε σε ατομικά είτε σε ομαδικά μαθήματα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά πως ξεδιπλώνεται η εκπαιδευτική διαδικασία και πως διεξάγεται ένα μάθημα στα κλασσικά τμήματα (πιάνο, βιολί, βιολοντσέλο, κλασσική κιθάρα, μονωδία, βυζαντινή μουσική) και στα ελεύθερα τμήματα (ηλεκτρική κιθάρα, μοντέρνο τραγούδι, ούτι – λαούτο, μουσική αγωγή).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
26/5/2016

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2016», θα πραγματοποιηθούν και φέτος, Αγώνες Ανοικτής Θάλασσας, την Κυριακή 29 Μαΐου στις 10 π.μ., στον παραλιακό χώρο της πλατείας Αλεξάνδρας, στο Πασαλιμάνι, αναβιώνοντας, 120 χρόνια μετά, τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την κολυμβητική διαδρομή που πραγματοποιήθηκε τότε. Οι κολυμβητές θα αγωνιστούν στο 1ο Ολυμπιακό αγώνισμα στα 500 μ. ελεύθερο.

  Δελτία Τύπου
ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ TΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ STREET PARTY ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ
26/5/2016

Η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά μας προσκαλεί το Σάββατο 28 Μαΐου, στις 21:00, στα στενά της Τρούμπας, σε μια εντελώς ξεχωριστή συναυλία με ένα ρεπερτόριο διαφορετικό από τα καθιερωμένα, το οποίο θα περιλαμβάνει μουσικά κομμάτια από ταινίες -σταθμούς του παγκόσμιου κινηματογράφου.
Η συναυλία που θα ανοίξει με το περίφημο πλέον… Τρούμπα πάρτυ οργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2016».

Αμέσως μετά, στις 22:00, θα ακολουθήσει ένα μεγάλο street party με κέφι και νεανική διάθεση.

  Δελτία Τύπου
ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΙΡΑΙΑ» ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ
26/5/2016

Τους λιλιπούτειους Πειραιώτες κολυμβητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρεθούν το Σάββατο 28 Μαΐου, στις 18:00, στα Βοτσαλάκια, όπου θα πραγματοποιηθούν κολυμβητικοί αγώνες παιδιών ηλικίας 7 έως 12 ετών των ομάδων Πειραιά ΟΣΦΠ – ΕΘΝΙΚΟΣ – ΚΑΣΤΕΛΛΑ, στο πλαίσιο του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας 2016».
Αμέσως μετά την απονομή των κυπέλλων, θα ακολουθήσει εντυπωσιακή επίδειξη της ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Οργανισμού, Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.).

  Δελτία Τύπου
ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΠΙΝΙΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ
26/5/2016

Μουσικοχορευτικό και θεατρικό παιχνίδι οργανώνει το Σάββατο 28 Μαΐου, στις 11:00, στην πλατεία Κοραή, το Τμήμα Θεάτρων και Κινηματογράφων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά σε συνεργασία με τον όμιλο ΙΕΚ Ξυνή Πειραιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2016».
Τα παιδιά που θα βρεθούν στην πλατεία Κοραή, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν, να χορέψουν και να τραγουδήσουν, με δραματοποιήσεις, θεατρικό και μουσικό-κινητικό παιχνίδι, παντομίμες και κατασκευές. Παράλληλα εξειδικευμένη ομάδα από τον όμιλο ΙΕΚ Ξυνή Πειραιά θα κάνει face painting σε όσα παιδιά επιθυμούν. Στο τέλος τα παιδιά θα σπάσουν τις θαλασσινές πινιάτες και θα μοιραστούν σοκολάτες, ζαχαρωτά και γλυκά.

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016
26/5/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρεβρέθηκε στα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης "ΟΛΚΑΣ ΙΙ-Ταξιδεύοντας από και προς το Βυζάντιο. Μεσαιωνικά λιμάνια από τον Εύξεινο Πόντο στην Ανατολική Μεσόγειο", που πραγματοποιήθηκαν χθες στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος.

Η ενδιαφέρουσα έκθεση, που διοργανώνει το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Βυζαντινών Μνημείων και η Εταιρεία Κυπριακών Σπουδών, εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού για τις Ημέρες Θάλασσας 2016.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, ανέφερε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ UNICEF ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
26/5/2016

Στην Ε1 Πύλη του λιμανιού του Πειραιά, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Πέτρος Κόκκαλης, υπεύθυνος συντονισμού εκ μέρους του Δήμου για τους πρόσφυγες ο οποίος είχε συνεργασίες με στελέχη της UNICEF που συνόδευαν κινητό συνεργείο καταγραφής των προβλημάτων στα παιδιά των προσφύγων.
Αρωγός στο έργο της UNICEF στάθηκε η Πρέσβειρα Καλής Θέλησης και διάσημη ελληνίδα τραγουδίστρια κα Νανά Μούσχουρη, η οποία επισκέφθηκε τους πρόσφυγες στο λιμάνι.
Τη δράση της UNICEF συντόνιζαν: η Περιφερειακή Διευθύντρια για το προσφυγικό της UNICEF Ευρώπης κα Marie – Pierie Poirier, η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής UNICEF Ελλάδας κα Σοφία Τζιτζίκου, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της UNICEF κ. Ηλίας Λυμπέρης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 147 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ
26/5/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε χθες στον Ηλεκτρικό Σταθμό της πόλης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, το Μουσείο Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων, η ΣΤΑΣΥ ΑΕ, η Ένωση Εργαζομένων και το Σωματείο Συνταξιούχων ΗΣΑΠ, για τα 147 χρόνια προσφοράς του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου και των εργαζομένων, στην ανάπτυξη της Αθήνας και του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΗΡΗ ΤΟΥ Π.Ν. «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016
26/5/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, θα υποδεχθεί αύριο Παρασκευή 27 Μαΐου, στις 11:00, την Τριήρη «Ολυμπιάς» του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία θα καταπλεύσει στη Μαρίνα Ζέας και θα παραμείνει έως τη Δευτέρα 30 Μαΐου, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ημερών Θάλασσας 2016.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί αυτό το μοναδικό αντίγραφο που κατασκευάστηκε στην Ελλάδα, στο πλαίσιο προγράμματος πειραματικής αρχαιολογίας, με βάση τις έρευνες του ιστορικού J.S. Morrison και του ναυπηγού J.F. Coates με τη χρηματοδότηση του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 217Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by