English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

 
       
ΣεπτέμβριοςΟκτώβριος 2014Νοέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
29
30
12
3
4
5
6
78
9
10
11
12
13
14
15
16
1718
19
20
2122
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9

  

 

 

 

 


 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο.Τ.Α.

             

               

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

     

Ανακοινώσεις

Γραφείο Τύπου

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ "ΤΡΕΧΕΙ" ΞΑΝΑ
19/10/2014

 Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους αθλητών και πολιτών πραγματοποιήθηκε μετά από πολλά χρόνια αγώνας δρόμου στον Πειραιά. Πιο συγκεκριμένα, διεξήχθη ο αγώνας "Piraeus City Run" που διοργάνωσε η εταιρία Puma υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, με τους αθλητές να τρέχουν αποστάσεις 5, 10 και ενός χιλιομέτρου για οικογένειες και παιδιά, στον οποίο μάλιστα έτρεξε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης με την οικογένειά του. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΗΓΑΔΑΣ
17/10/2014

 Τις εργασίες ανάπλασης για τη δημιουργία βιοκλιματικής πλατείας στην Πηγάδα, που είχαν σταματήσει τους τελευταίους μήνες και ξεκίνησαν εκ νέου την Τετάρτη 15-10-2014 μετά από ενέργειες της δημοτικής Αρχής Πειραιά, επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Δικτύων κ. Αλέξανδρο Αργουδέλη.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Δήμαρχος Πειραιά επισκέπτεται την πλατεία Πηγάδας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πριν δέκα ημέρες μαζί με επιτελείο από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά, συναντήθηκε με τον εργολάβο-επικεφαλής των εργασιών, προκειμένου να ενημερωθεί για ποιούς λόγους είχε σταματήσει το έργο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης ενημερώθηκε για το χρονοδιάγραμμα του έργου, ενώ συνομίλησε με επαγγελματίες στους οποίους εξήγησε το τελικό σχέδιο ανάπλασης της πλατείας Πηγάδας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε: "Είμαι ικανοποιημένος που ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Πηγάδας, οι οποίες είχαν σταματήσει, δημιουργώντας προβλήματα σε κατοίκους και επαγγελματίες. Ελπίζω να μπορέσουμε να επιλύσουμε το πλήθος των προβλημάτων που έχουν προκύψει εξαιτίας του πρόχειρου σχεδιασμού το προηγούμενο διάστημα και να παραδώσουμε μια όμορφη, σύγχρονη και λειτουργική πλατεία στους Πειραιώτες".

  Δελτία Τύπου
ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
17/10/2014

 Με αφορμή τον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών σε μια εκδήλωση με πολύ τραγούδι, χορό και διασκέδαση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε εύθυμες μουσικές από τη Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά και τραγούδι από το Νίκο Ζωϊδάκη.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ "Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ"
16/10/2014

 Με τον Πρόεδρο κ. Μανώλη Νικητάκη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματιών Περιπτερούχων Πειραιώς και Περιχώρων "Η Αγία Τριάς" συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι περιπτερούχοι της πόλης ενημέρωσαν το Δήμαρχο Πειραιά για τα προβλήματα τους. Επιπλέον κατέθεσαν σχετικό υπόμνημα με τα αιτήματα που αφορούν στον τομέα τους.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης τόνισε πως στόχος της δημοτικής Αρχής Πειραιά είναι να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του κλάδου τους.

  Δελτία Τύπου
ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ
14/10/2014

 Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Γιώργο Σταματογιάννη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της "Θέμις Κατασκευαστική Α.Ε." κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλο είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η παραμονή των Δικαστηρίων Πειραιά στο κέντρο της πόλης και η οριστικοποίηση του χρονοδιαγράμματος για την ανακατασκευή της Ραλλείου Σχολής, που αποτελεί πρόταση της δημοτικής Αρχής Πειραιά και κρίθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης ως το πλέον κατάλληλο και ενδεδειγμένο κτίριο για να φιλοξενήσει το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΟΜΙΛΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ο.Π.Α.Ν. ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΑΔΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY RUN"
13/10/2014

Σε συνέντευξη τύπου για τους αγώνες δρόμου "Πειραιάς City Run" που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στον Πειραιά μίλησαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Σταύρος Ελληνιάδης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (Ο.Π.Α.Ν.) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
9/10/2014

Τα νέα μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανέδειξε το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά της 7.10.2014 και είναι τα ακόλουθα:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΛΠ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ
7/10/2014

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά υιοθέτησε την πρόταση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη για το θέμα της ΟΛΠ ΑΕ και τη διαχείριση και λειτουργία του λιμανιού στον Πειραιά. Κατά την ψηφοφορία μειοψήφησαν οι παρατάξεις "Το λιμάνι της αγωνίας - Πειραιάς η πόλη μας" και η "Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά".

Αναλυτικά η Εισήγηση του κ. Μώραλη:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 184Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Forum - Συνέδρια - Εκθέσεις - Εκδηλώσεις

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ -
 Δείτε την αφίσα εδώ

 

    

       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by