English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

Ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι και οι Εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά σας εύχονται ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

               

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Δελτία Τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
19/12/2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο πάρτυ αγάπης και αλληλεγγύης στον Ξενώνα Φιλοξενίας Αστέγων “Ανακούφιση”, στο οποίο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Από το πρωί, Πειραιώτες και μη, έδωσαν το παρών και προσέφεραν βασικά αγαθά εκφράζοντας αλληλεγγύη και έμπρακτη στήριξη προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
19/12/2014

Μαθητές από το Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού και το Ζάννειο Λύκειο Πειραιά, υποδέχθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.
Οι Κύπριοι μαθητές φιλοξενούνται στον Πειραιά από παιδιά που φοιτούν στο Ζάννειο Λύκειο, στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής μαθητών. Αντίστοιχα οι Πειραιώτες μαθητές θα φιλοξενηθούν στη Λεμεσό το διάστημα 11-14 Μαρτίου 2015.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2015
18/12/2014

Ενημερωτική εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015 που θα διεξαχθεί τον Μάιο στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε χθες στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της ομάδας εργασίας για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015 κ. Πέτρος Κόκκαλης παρουσίασε στους εκπροσώπους των φορέων της ναυτιλίας, της κρουαζιέρας, του τουρισμού, των ναυταθλητικών σωματείων κ.α., την πρόταση και τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό του Δήμου Πειραιά. Παράλληλα ζήτησε τη συμβολή και τη συνεργασία των παραγωγικών τάξεων της πόλης, έτσι ώστε η Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015 να στεφθεί από επιτυχία.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟΝ 3ο ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
18/12/2014

 Στον 3ο ετήσιο Αγώνα Αγάπης που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού, των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας καθώς και των υπαλλήλων και των στελεχών του Ολυμπιακού, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.
Πρόκειται για έναν φιλανθρωπικό αγώνα που διεξάγεται με πρωτοβουλία του Ολυμπιακού με σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του Αγώνα Αγάπης βραβεύθηκε από το Σύνδεσμο Βετεράνων του Ολυμπιακού ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α1 ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
18/12/2014

Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Α1 Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστο Αγραπίδη. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 1 από 306Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Ανακοινώσεις

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ:

Τη Δευτέρα 22-12-2014 και από ώρα 10.00 π.μ. έως 14.30 μ.μ., ο Δήμος Πειραιά με την αρωγή επιχειρηματία η οποία επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη, θα μοιράσει τρόφιμα σε άπορους συμπολίτες μας στο κλειστό Γυμναστήριο Καμινίων που βρίσκεται στην διεύθυνση Υμηττού 36 και Μουτσοπούλου
 

Ερωτηματολόγιο επιλογής σεναρίων προτάσεων για ένα πιο βιώσιμο κυκλοφοριακό καθεστώς στον Πειραιά. Συμβάλετε στην τελική Πρόταση!! 

Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΝ ΟΙΚΟΣΚΕΥΗΣ Α΄ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΩΣ 23-12-2014. 

CycleCities/Σχέδιο Βιώσιμης Κινητικότητας Δήμου Πειραιά: Αποτελέσματα ερωτηματολογίου Α' Φάσης 

Forum - Συνέδρια - Εκθέσεις - Εκδηλώσεις

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ -
Δείτε την αφίσα εδώ

 
ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ -
Δείτε το πρόγραμμα εδώ

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ -
Δείτε το πρόγραμμα εδώ

 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ -
 Δείτε την αφίσα εδώ

 

     

    

       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by