English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

  

 

      

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Λόγω των κατεπειγουσών και εκτενών εργασιών ανακαίνισης που θα διενεργηθούν στα γραφεία της Διεύθυνσης Ληξιαρχείου και Δημοτικής Κατάστασης, στο δημοτικό κτίριο επί της Ακτής Ποσειδώνος 2- 4 (Πύργος Πειραιά), οι Υπηρεσίες μας θα παραμείνουν κλειστές από την Δευτέρα 29 Μαϊου 2017 έως και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Δελτία Τύπου

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ
29/3/2017

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για το κυκλοφοριακό στην πόλη αναφορικά με τις εργασίες του ΤΡΑΜ που βρίσκονται σε εξέλιξη, τόνισε:

«Η κατάσταση αυτές τις μέρες με το κυκλοφοριακό στον Πειραιά είναι εξαιρετικά δύσκολη. Από την προηγούμενη εβδομάδα για να μπει κανείς στον Πειραιά, η ουρά ξεκινούσε πολλές φορές από το ίδρυμα Νιάρχου, από το Δέλτα του Φαλήρου ή λίγο παρακάτω.
Το καλό νέο είναι ότι αύριο ανοίγει ο δρόμος, σύμφωνα με ενημέρωση που είχα σήμερα από την «ΤΡΑΜ Α.Ε.». Δηλαδή στη γέφυρα Παπανδρέου που δημιουργείται το πρόβλημα στο ύψος του Γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" και εν συνεχεία θα δοθούν όλες οι λωρίδες στην κυκλοφορία. Παράλληλα, θα δουλέψουν εντατικά και θα απελευθερωθεί ο δρόμος μέχρι και την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα και είναι πιθανό να κλείσει πάλι μετά μόνο για δύο ημέρες. Το κομμάτι -επαναλαμβάνω για να είμαι σαφής - της εισόδου της πόλης, ενώ η Μικράς Ασίας έχει ολοκληρωθεί και έχουν δοθεί στην κυκλοφορία όλες οι λωρίδες.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ
29/3/2017

Δωρεάν εξετάσεις για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν από δημόσιους φορείς πρωτοβάθμιας περίθαλψης, προσφέρουν τα Δημοτικά Πολυιατρεία.

Το πρόγραμμα των ιατρών της Υπηρεσίας στα Δημοτικά Πολυϊατρεία, διαμορφώνεται ως εξής:
• Δευτέρα, φυσίατρος
• Τρίτη, γενικός χειρουργός
• Πέμπτη, μαιευτήρας-γυναικολόγος
(Ωράριο: 10:00-14:00)

Για τις υπόλοιπες ημέρες, οι δημότες του Πειραιά θα μπορούν να επισκέπτονται τους ανωτέρω ιατρούς καθώς και καρδιολόγο κατόπιν ραντεβού, το οποίο μπορούν να κλείνουν στο τηλ: 210 4202105.

Η διεύθυνση των πολυϊατρείων είναι Αγχιάλου 104 και Αιτωλικού, Πειραιάς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αποβιωσάντων Δωρητών – Ευεργετών της πόλης
28/3/2017

Ο Δήμαρχος Πειραιά και το Δημοτικό Συμβούλιο,σας καλούν να παρευρεθείτε στο ετήσιο Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αποβιωσάντων Δωρητών – Ευεργετών της πόλης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 και ώρα 11 π.μ. στο Δημοτικό Νεκροταφείο «Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ».

  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
27/3/2017

Την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017, στις 12:00, στο μικρό Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, για την παρουσίαση του προγράμματος : «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο», στο οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά ο Δήμος Πειραιά.

Το πρόγραμμα, που φέρνει τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας πιο κοντά στις ψηφιακές τεχνολογίες, υλοποιείται από τον φορέα «50 και Eλλάς» με την υποστήριξη της COSMOTE.

  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ TOMS ΣΕ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
24/3/2017

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», προσέφερε σε 143 παιδιά οικογενειών που είναι εγγεγραμμένες στην ΚΟ.Δ.Ε.Π., υποδήματα TOMS μετά από ευγενική χορηγία της εταιρείας.

Τα παιδιά που επελέγησαν με βάση εισοδηματικά κριτήρια, παρέλαβαν τα υποδήματα από τα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη φορά που υλοποιείται η κοινωνική αυτή συνέργεια, επ΄ ωφελεία παιδιών οικογενειών, που υποστηρίζονται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου, δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 10 από 264Πρώτη   Προηγούμενη   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by