ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2021
16/12/2011

Με μεγάλη πλειοψηφία υπερψηφίστηκε η πρόταση του Δήμου Πειραιά για το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αττικής 2021. Κατά τη συζήτηση παραβρέθηκαν και έκαναν παρεμβάσεις, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Π. κ. Γιώργος Ανωμερίτης, καθώς και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αττικής και καθηγητής του Ε.Μ.Π. κ. Γιάννης Πολύζος.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
16/12/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) κ. Πασχαλίνα Καλαγιά Καραμαλάκου θα επισκεφθούν τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας. Ο κ. Μιχαλολιάκος και η κ. Καλαγιά Καραμαλάκου, θα προσφέρουν δώρα στα παιδιά και θα ανταλλάξουν ευχές με τη Διοίκηση και το προσωπικό του Ιδρύματος, εν όψει των Εορτών των Χριστουγέννων.

  Δελτία Τύπου
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ
15/12/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) κ. Πασχαλίνα Καλαγιά Καραμαλάκου, θα επισκεφθούν αύριο Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί , τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων γυναικών « Ο Λυτρωτής», που βρίσκεται στην οδό Δερβενακίων 25 και Αγίου Όρους στην Αγία Σοφία.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΒΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΤΟ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
15/12/2011

Το «χριστουγεννιάτικο καράβι» του Πειραιά ανάβει τα φώτα του αύριο Παρασκευή 16/12/11, στις 19:00, στην πλατεία Κοραή, σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2012
14/12/2011

Ψηφίστηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, με μεγάλη πλειοψήφια, ο προϋπολογισμός του Δήμου του οικονομικού έτους 2012, το ύψος του οποίου ανέρχεται σε 252.979.862 ευρώ.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος στην τοποθέτησή του, τόνισε μεταξύ άλλων :
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΞΕΝΩΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ «ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ»
14/12/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) κ. Πασχαλίνα Καλαγιά –Καραμαλάκου στο πλαίσιο των προσπαθειών τους για την ανακούφιση ευπαθών ομάδων της πόλης μας, προχώρησαν στην υλοποίηση μιας ακόμα κοινωνικής δράσης, που αφορά στην επαναλειτουργία του Ξενώνα Αστέγων «ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ
14/12/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και σε συνεργασία με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ και με τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα Πολιτισμού κ. Νίκο Αμοργιανό, διοργανώνεται συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

  Δελτία Τύπου
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ
13/12/2011

Τo Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά, παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.Ο Δήμαρχος Πειραιά έκανε αναφορά στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, τονίζοντας ότι: «στόχος μας είναι να πλησιάσουμε τους συνανθρώπους μας. Να δείξουμε αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Να γυρίσουμε στα χρόνια της αθωότητας των παιδικών μας χρόνων. Να κάνουμε χαρούμενους τους ανθρώπους γύρω μας και κυρίως τα παιδιά του Πειραιά, που αξίζουν όλη μας την αγάπη και τη φροντίδα.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
12/12/2011

Με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο συναντήθηκαν εκτάκτως σήμερα οι Πρόεδροι των Σωματείων Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά και ενημερώθηκαν για την οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει ο Δήμος Πειραιά, εξαιτίας της μη καταβολής των ΚΑΠ από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
12/12/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου, αύριο Τρίτη 13/12/2011, στις 11.00 π.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο (7ος όροφος- Πλατεία Κοραή), με θέμα τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου.

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 254 από 294Πρώτη   Προηγούμενη   249  250  251  252  253  [254]  255  256  257  258  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by