ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

  

 

      

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Δελτία Τύπου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
1/6/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, την Παρασκευή 3/6/11 και ώρα 11 π.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου - 7ος όροφος).
Θέμα : «Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Πρωτοβουλίες και δράσεις του Δήμου Πειραιά».

  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΗ, ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΠΕΠ
31/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για τις επισκέψεις του στο στρατόπεδο Παπαδογιωργή και τον Πύργο. Αναφέρθηκε επίσης στην πορεία εκκαθάρισης της ΔΕΠΕΠ.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ (Σάββατο 4-6-2011 ώρα 19.00)
31/5/2011

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, για τη στήριξη του μαζικού αθλητισμού και του πολιτισμού, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου διοργανώνει την ετήσια «Γιορτή Γυμναστικής» στο Βεάκειο Αμφιθέατρο, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011 και ώρα 19.00.

Στην εκδήλωση αυτή συμμετέχουν αντιπροσωπευτικά τμήματα των προγραμμάτων μαζικής άθλησης όπως ρυθμική, μπαλέτο, μοντέρνοι χοροί, παραδοσιακοί χοροί & αεροβική.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
 

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Γ. ΜΑΝΙΑΤΗ
26/5/2011

Στο πλαίσιο των ενεργειών του για περιβαλλοντικά θέματα, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη στο υπουργείο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ
26/5/2011

Υπό την προεδρία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων της πόλης, πραγματοποιήθηκε χθες συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης με θέμα την καθαριότητα

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
kapiteliko.jpg
1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ – ΧΟΡΟΣ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΘΕΑΤΡΟ
25/5/2011

Για πρώτη φορά, ο Δήμος Πειραιά, διοργανώνει Φεστιβάλ Τρίτης Ηλικίας, στο «Βεάκειο» Θέατρο, την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2011, στις 7:30 μ.μ..

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
25/5/2011

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Πασχαλίνα Καλαγιά, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Πειραιά και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνο Κούβαρη και τον Γενικό Γραμματέα κ.Εμμανουήλ Κωνσταντινίδη, για την ευγενική προσφορά φαρμακευτικού υλικού, που εξυπηρετεί τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι.» για την ανακούφιση μοναχικών ηλικιωμένων συνδημοτών μας.

Η κ. Καλαγιά τόνισε την έμπρακτη ευαισθησία που επιδεικνύει κάθε φορά ο Φαρμακευτικός Σύλλογος, στο πλαίσιο της φροντίδας των ατόμων της τρίτης ηλικίας, που όπως έχει δηλώσει ο Δήμαρχος Πειραιά, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

  Δελτία Τύπου
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ANDREW DANSON DANUSHEVSKY
25/5/2011

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Παναγιώτης Κουβάτσος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, εγκαινίασε χθες την έκθεση φωτογραφίας του καλλιτέχνη φωτογράφου κ Andrew Danson Danushevsky, με τιίτλο: «Πρόοδος – Progress».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
24/5/2011

Ομόφωνα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στη χθεσινή συνεδρίαση τάχθηκαν υπέρ της πρότασης του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου να μην πουληθεί το λιμάνι του Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
24/5/2011

Η Δημοτική Αρχή Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων, εισηγήθηκε και ψηφίστηκε με διευρυμένη πλειοψηφία, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η συμμετοχή του Δήμου, στον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθηνών - Πειραιά (ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 258 από 276Πρώτη   Προηγούμενη   253  254  255  256  257  [258]  259  260  261  262  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by