English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

Συνεδριάσεις

  

 

 

 

 


 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο.Τ.Α.

               

               

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Δελτία Τύπου

Ενημέρωση για τους πληγέντες από τη σφοδρή νεροποντή
27/10/2014

Με το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Πειραιά (213-16.01.802, 213-16.01.866) έχουν επικοινωνήσει μέχρι σήμερα 34 δημότες της πόλης μας που επλήγησαν από την σφοδρή νεροποντή την περασμένη Παρασκευή, προκειμένου να δηλώσουν τις ζημιές στην οικία τους και να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία που απαιτείται για την αποζημίωση τους, όπως αυτά έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ταυτόχρονα έχει αναρτηθεί στο site του Δήμου (www.pireasnet.gr) η σχετική ανακοίνωση. 

  Δελτία Τύπου
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Γ.ΜΩΡΑΛΗ ΣΤΟ Ρ/Σ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΚΑΙ ΚΕΛΛΥ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ
25/10/2014

«Ευρεία σύσκεψη και άμεση καταγραφή των ζημιών στον Πειραιά»
«Είμαστε στο επίμαχο σημείο στους Αγίους Αναργύρους στην Κοκκινιά, μιλάμε με τους δημότες και πραγματικά θέλω να πω ότι παραδέχομαι την ευγένεια τους και την υπομονή τους. Εγώ δεν ξέρω αν θα είχα την ίδια ψυχραιμία και υπομονή, ίσως επειδή τους έχει συμβεί πολλές φορές, πλέον οι άνθρωποι να έχουν μεγαλύτερη υπομονή απ' ότι εγώ υπολόγιζα.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σύσκεψη προκειμένου να γίνει αποτύπωση της κατάστασης μετά τις χθεσινές πλημμύρες
25/10/2014

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συγκάλεσε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Πειραιά ευρεία σύσκεψη προκειμένου να γίνει αποτύπωση της κατάστασης μετά τις χθεσινές πλημμύρες από τη σφοδρή βροχόπτωση και να καθοριστούν τα επόμενα βήματα. Η σύσκεψη έγινε παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γιώργου Γαβρίλη με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους κ. Π. Καλογερόγιαννη, κ. Α. Αργουδέλη, κ. Σ. Βοιδονικόλα, το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλη Ταταρόπουλο καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και της Περιφέρειας.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη συνεργεία της Περιφέρειας ξεκίνησαν την οριοθέτηση των πληγεισών περιοχών προκειμένου εν συνεχεία τεχνικά κλιμάκια του Δήμου Πειραιά να μπορούν πραγματοποιήσουν καταγραφή ζημιών σε οικίες και αντίστοιχα τα συνεργεία της Περιφέρειας σε επαγγελματικούς χώρους.

Επίσης αποφασίστηκε να λειτουργήσει από σήμερα τηλεφωνικό κέντρο για την καταγραφή των ζημιών στις οικίες. Οι δημότες Πειραιά των οποίων έχουν πληγεί οι οικίες μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 213-1601802, 213-1601866 και στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών (Ηρώων Πολυτεχνείου 19, 3ος όροφος) προκειμένου να δηλώσουν τη ζημιά: Σήμερα Σάββατο από τις 14:00 έως τις 20:00 Κυριακή 10:00 έως τις 15:00 και από Δευτέρα 8:00 π.μ. έως 14:00.

Ταυτόχρονα οι επαγγελματίες του Δήμου Πειραιά μπορούν να απευθυνθούν στη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής που έχει την αρμοδιότητα καταγραφής των ζημιών.

  Δελτία Τύπου
ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΤΟ Ρ/Σ ΒΗΜΑ FM ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΚΗ
25/10/2014

"Όλα τα συνεργεία του Δήμου είναι στο δρόμο"
"Από χθες το βράδυ, όλα τα συνεργεία του Δήμου είναι στο δρόμο για να μπορέσουμε να περιορίσουμε τη βλάβη. Αυτές είναι οι δυνατότητες του Δήμου Πειραιά και δεν πιστεύω ότι και οι άλλοι Δήμοι έχουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες για να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους φαινόμενα. Σήμερα βγαίνουν τα συνεργεία των μηχανικών και της Περιφέρειας, θα συνδράμουμε και εμείς με δικούς μας μηχανικούς, τουλάχιστον να πάμε να καταγράψουμε ζημιές και όπως είπε ο Πρωθυπουργός και ελπίζω να γίνει, τουλάχιστον να αποζημιωθούν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν το έχουμε δει να συμβαίνει συχνά στη χώρα, κάποιοι αποζημιώνονται πολλά χρόνια μετά. Εμείς οφείλουμε από την πλευρά μας να κάνουμε τη δουλειά μας, να καταγράψουμε τις ζημιές προκειμένου να έχουμε τα στοιχεία, αν βγει αυτή η αποζημίωση, οι άνθρωποι να αποζημιωθούν".

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΡΑΒΑΛΙΑΡΗ
23/10/2014

 Με αφορμή τον πρόωρο χαμό του δημοσιογράφου Τριαντάφυλλου Δραβαλιάρη ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Εκφράζω τα βαθειά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Τριαντάφυλλου Δραβαλιάρη, που έφυγε τόσο νωρίς έχοντας όμως επιδείξει μια πολύ σημαντική διαδρομή στο χώρο της ενημέρωσης.

Ένας από τους δημοσιογραφικούς σταθμούς του Τριαντάφυλλου Δραβαλιάρη ήταν και η Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά στην οποία είχε διατελέσει Διευθυντής. Η απώλειά του μας θλίβει όλους".

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 7 από 301Πρώτη   Προηγούμενη   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Eπόμενη   Τελευταία   

Ανακοινώσεις

Forum - Συνέδρια - Εκθέσεις - Εκδηλώσεις

Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του πνεύμονα - Γυναίκες στην Ογκολογία -
Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης εδώ

 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ -
 Δείτε την αφίσα εδώ

 

     

    

       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by