English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

  

 

 

 

* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ 
* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 


 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο.Τ.Α.

 

               

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Δελτία Τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ «Η ΑΡΓΩ»
18/6/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στην καλοκαιρινή γιορτή του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ», που πραγματοποιήθηκε χθες στον αύλιο χώρο του Σωματείου.

Τα παιδιά συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους, παρουσιάζοντας θεατρική παράσταση με θεματολογία από το βιβλίο «Ο Μικρός Πρίγκιπας».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην ετήσια γιορτή του Σωματείου «Η Αργώ». Πρόκειται για ένα Σωματείο, το οποίο τιμά την πόλη μας, τους ναυτικούς, τη ναυτοσύνη, τη σχέση του Πειραιά με τη θάλασσα. Έχει μια μεγάλη ιστορία και παράγει σπουδαίο έργο για τα παιδιά τα οποία φιλοξενεί. Η παράσταση που παρακολουθήσαμε ήταν εξαιρετική και τη χαρήκαμε όλοι. Τα παιδιά, προσέφεραν μια πολύ όμορφη παράσταση, με χαμόγελό, με κίνηση, με θεατρικότητα, με διάθεση.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
18/6/2015

Από χαρούμενες παιδικές φωνές και αισιοδοξία «πλημμύρισε» το Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, στην καλοκαιρινή γιορτή των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου που πραγματοποιήθηκε χθες.

Τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών, εντυπωσίασαν με χορευτικά υπό τους ήχους της μουσικής του Μάνου Χατζηδάκη και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς, τους δασκάλους αλλά και τον κόσμο που βρέθηκε στο Βεάκειο Θέατρο για να στηρίξει την προσπάθειά τους.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, επισήμανε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟ.Δ.Ε.Π. ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
17/6/2015

Οι μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Διδακτική Αλληλεγγύη» και κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους σε ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα το 2014, βραβεύθηκαν χθες, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Κανθάρου, με την παρουσία αιρετών της πόλης, των εθελοντών καθηγητών της «Διδακτικής Αλληλεγγύης», των γονέων κ.α.

Η «Διδακτική Αλληλεγγύη» είναι ένα πρόγραμμα εκπαιδευτικής υποστήριξης μαθητών. Είναι χαρακτηριστικό πως από τα 28 παιδιά της Τρίτης Λυκείου που παρακολούθησαν το πρόγραμμα της «Διδακτικής Αλληλεγγύης» του Δήμου Πειραιά, τα 23 πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας. Το 2014-2015 παρακολούθησαν το πρόγραμμα 100 παιδιά και δίδαξαν 40 εθελοντές καθηγητές.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Π.Α.Ν. ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ
16/6/2015

Περισσότερα από 2.000 άτομα παρακολούθησαν χθες, τη μεγάλη «Γιορτή Κολύμβησης» που διοργάνωσε ο Ο.Π.Α.Ν. στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά, στην πλαζ Βοτσαλάκια.

Οι μικροί αθλητές παρουσίασαν τα προγράμματα στα οποία συμμετείχαν τη χρονιά που πέρασε, τα κορίτσια του Ολυμπιακού και του Εθνικού εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους στο πόλο, ενώ οι θεατές απόλαυσαν συγχρονισμένη κολύμβηση.

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Σταύρος Ελληνιάδης, σε δήλωσή του, επισήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τα παιδιά, διαπιστώνοντας τη δουλειά που έχει γίνει εδώ και ένα χρόνο από τους καθηγητές φυσικής αγωγής. Θέλουμε να βλέπουμε πρόσωπα χαμογελαστά. Εκτός από την άθληση επιθυμούμε οι νέοι μας να διασκεδάζουν μέσα από αυτό. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι βλέπω πάρα πολύ κόσμο. Ειλικρινά η συμμετοχή του κόσμου είναι συγκινητική καθώς ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Δήμου για άθληση και για πολιτισμό».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ 29η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ
16/6/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε χθες, την 29η Έκθεση Βιβλίου που πραγματοποιείται για ακόμα ένα καλοκαίρι στο Πασαλιμάνι και η διοργάνωσή της αποτελεί θεσμό για την πόλη.

Ο κ. Μώραλης περιηγήθηκε στα περίπτερα μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά κ. Νίκο Παρασκευόπουλο.

Ενημερώθηκε για τους τίτλους βιβλίων που είναι διαθέσιμοι στο κοινό, συνομίλησε με τον κόσμο και με εκπροσώπους των εκδοτικών οίκων.

Ο Δήμος Πειραιά συμμετέχει με περίπτερο στην 29η Έκθεση στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν, μεταξύ άλλων, για την τουριστική καμπάνια του Δήμου «Destination Piraeus», για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Βεακείου Θεάτρου κ.α.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 7 από 364Πρώτη   Προηγούμενη   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Eπόμενη   Τελευταία   

Ανακοινώσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΊΚΟΥ ΕΡΓΟΥ REPUBLIC-MED 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΣ 
 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ 

ΚΑΥΣΩΝΑΣ:Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε 

Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πειραιά 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΩΝ ΣΤΙΣ 09-06-2015 

ΚΥΡΩΣΗ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΕΡΙ ΜΗΤΡΩΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ 

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΕΤΟΥΣ 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν.4321/2015 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΟΣΕΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015 

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ 

Ανάρτηση δικαιολογητικών για μείωση ή απαλλαγή των Δημοτικών Τελών στην πρώτη κατοικία.  

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ 

Φωτογραφικό υλικό από αναπλάσεις σε πλατείες του Πειραιά

Forum - Συνέδρια - Εκθέσεις - Εκδηλώσεις

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ -
 Αναλυτικά η παρουσίαση εδώ

 
Θεατρικό Παιχνίδι -
Δείτε την αφίσα εδώ

 

     

    

       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by