English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

      

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

    

   

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

 
       
ΙούλιοςΑύγουστος 2016Σεπτέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
2930
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Δελτία Τύπου

ΒΡΑΒΕΙΟ «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2016» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
15/6/2016

Με το Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας, για τα έργα πρασίνου που υλοποιήθηκαν από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου το 2015, τιμήθηκε ο Δήμος Πειραιά, στην τελετή απονομής των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2016», που διοργάνωσε το ECOCITY στη Ρόδο.

Το βραβείο παρέλαβε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Πειραιά κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία «ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ», ο Δήμος Πειραιά τιμήθηκε με το βραβείο «Αστικής Ανάπλασης», για τα έργα πρασίνου και για τη βελτίωση του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής του Δήμου Πειραιά.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Πειραιά κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΕΛΕΤΗ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν.
15/6/2016

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας διοργανώνει την ετήσια «ΓΙΟΡΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ», αύριο Πέμπτη 16 Ιουνίου, στις 19:00, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά, στην πλαζ Βοτσαλάκια.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας του Κολυμβητηρίου σε «Δημοτικό Κολυμβητήριο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ» στη μνήμη του αθλητή και προπονητή Ανδρέα Γαρύφαλλου, μιας εμβληματικής μορφής του υγρού στίβου και του Ελληνικού αθλητισμού, όπως εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, μετά από εισήγηση της Προέδρου του Ο.Π.Α.Ν. κυρίας Σταυρούλας Αντωνάκου.

  Δελτία Τύπου
ΤΟ PIRAEUS SPORTS CAMP ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
14/6/2016

Ο Πειραιάς υποδέχεται για δεύτερη χρονιά το Piraeus Sports Camp, το πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων που προσφέρεται δωρεάν στους μαθητές Δημοτικών σχολείων της πόλης, το οποίο διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με το σύνθημα «Φέρνουμε τον αθλητισμό στις γειτονιές», η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Νίκος Γέμελος και ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος, παρουσίασαν το Piraeus Sports Camp σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ 30ης ΕΚΘΕΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ
14/6/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στα εγκαίνια της Έκθεσης Βιβλίου που πραγματοποιήθηκαν χθες στο Πασαλιμάνι. Ο κ. Μώραλης, απηύθυνε χαιρετισμό στην Έκθεση-θεσμό για την πόλη, που φέτος έχει επετειακό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας.

Ο Δήμος Πειραιά, συμμετέχει στην Έκθεση με περίπτερα, που αφορούν στην τουριστική προβολή της πόλης, στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά και στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Αμέσως μετά τα εγκαίνια, ο κ. Μώραλης περιηγήθηκε στην Έκθεση, μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά κ. Νίκο Παρασκευόπουλο και ενημερώθηκε για τους τίτλους βιβλίων που είναι διαθέσιμοι για το κοινό.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΟΝ 2ο ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ «BLUE GROWTH II»
13/6/2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος του διαγωνισμού θαλάσσιας οικονομίας «Blue Growth II», που πραγματοποιήθηκε στα Ποσειδώνια, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε η επίσημη έναρξη του «Blue Growth IIΙ».

Στον επίλογο του φετινού Blue growth, που καθιερώνεται πλέον ως θεσμός, πήραν μέρος οι 5 ομάδες που συμμετείχαν στον 2ο κύκλο της θερμοκοιτίδας της Aephoria και του Blue growth, οι Hopwave, XYZ lase scanning, My City Lane, Resicle και Journey Post.

Οι ομάδες, που πλέον είναι υπό σύσταση εταιρείες, παρουσίασαν καινοτόμες ιδέες στο χώρο της «γαλάζιας οικονομίας», μπροστά σε διεθνές περιβάλλον προερχόμενο από την έκθεση των Ποσειδωνίων σε ένα πολυπληθές κοινό.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2ο PIRAEUS SPORTS CAMP
13/6/2016

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Νίκος Γέμελος και ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος, σχετικά με το 2ο Piraeus Sports Camp.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 14 Ιουνίου στις 12:00, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Το 2ο Piraeus Sports Camp, πραγματοποιείται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

  Δελτία Τύπου
ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΒΕΡΓΑΣ –ΔΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΡΑΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΝΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
12/6/2016

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κκ Σεραφείμ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, η εκδήλωση προς τιμήν της ιστορικής επετείου και μεγάλης νίκης των Μανιατισσών και Μανιατών, στις μάχες Βέργας, Διρού και Πολυαράβου (1826), που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Μανιατών και Φίλων της Μάνης, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Σιγαλάκος, ο οποίος έκανε τον ακόλουθο χαιρετισμό:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
11/6/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στη γιορτή λήξης για την σχολική χρονιά των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Βεάκειο θέατρο, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, ευχαρίστησε τον κ. Μώραλη για την παρουσία του καθώς και για την αδιάλειπτη στήριξή του στο εκπαιδευτικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς. Επιπλέον ο Σεβασμιώτατος, τόνισε ότι τα Εκπαιδευτήρια της Μητρόπολης Πειραιώς, που περιλαμβάνουν Νηπιαγωγείο, Δημοτικό σχολείο, Γυμνάσιο και από του χρόνου Λύκειο, λειτουργούν με επιτυχία χάρις στην υποστήριξη του κόσμου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
11/6/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, έδωσε το «παρών» στην επίδειξη μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς της πόλης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε:

«Σε μια μακροχρόνια περίοδο που η αγορά πλήττεται, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες. Θέλω να συγχαρώ τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά για την εκδήλωση. Ως Δήμος, διαθέσαμε τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, για να δώσουμε κύρος σε αυτή την πρωτοβουλία.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΑΠΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
10/6/2016

Διήμερο ενημέρωσης του κοινού, για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου, διοργανώνει σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η Επιτροπή για την Πρόληψη του Καρκίνου Παχέος Εντέρου, σε συνεργασία με την Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και του Ιατρικού Συλλόγου της πόλης.
Τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, ο οποίος έκανε τον ακόλουθο χαιρετισμό:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 7 από 229Πρώτη   Προηγούμενη   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by