English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

  

 

 

 

* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
 


 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο.Τ.Α.

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

    

 

 
       
ΑπρίλιοςΜάιος 2016Ιούνιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

Δελτία Τύπου

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
1/3/2016

 Σε απολογισμό των δράσεων που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Προεδρία του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, προχώρησε ο κ. Σταύρος Ελληνιάδης. Οι βασικοί άξονες δράσεων και έργων που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του πρώην Προέδρου του Ο.Π.Α.Ν., είναι οι εξής:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
1/3/2016

Ο Δήμος Πειραιά και η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά "Η Ομόνοια", τίμησαν τη μνήμη του Εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου με αφορμή τη συμπλήρωση 80 ετών από τον θάνατο του, σε επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Μουσικοχορευτικά συγκροτήματα της «Ομόνοιας», πλαισίωσαν την εκδήλωση ενώ ακολούθησε συναυλία με τον Αχιλλέα Δραμουντάνη και το συγκρότημά του.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε χαιρετισμό του, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ 8Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ 2015-2016» ΣΤΟ ΕΒΕΠ
1/3/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε χθες στην όγδοη απονομή των βραβείων «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ 2015-2016», που διοργανώθηκε από την Κερκυραϊκή Ένωση Πειραιά σε συνεργασία με την Ακαδημία Κορφιάτικων Βραβείων Τέχνης, στην αίθουσα τελετών του Ε.Β.Ε.Π.

Ο κ. Μώραλης απένειμε το βραβείο «Ανθρωπιάς και Τοπικής Αυτοδιοίκησης» στον Δήμαρχο Λέσβου κ. Σπύρο Γαληνό, για την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη που έχουν επιδείξει οι πολίτες και ο Δήμος του νησιού σε δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες. Ο Δήμαρχος Πειραιά, παίρνοντας το λόγο κατά την απονομή του βραβείου, τόνισε μεταξύ άλλων:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 80 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
28/2/2016

Επετειακή εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 80 ετών από τον θάνατο του Ελευθερίου Βενιζέλου, διοργανώνει η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Μουσικοχορευτικά συγκροτήματα της «Ομόνοιας», θα πλαισιώσουν την εκδήλωση ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τον Αχιλλέα Δραμουντάνη και το συγκρότημά του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

  Δελτία Τύπου
ANAKOINΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2021
26/2/2016

Με αφορμή την ανακοίνωση των πόλεων που περιλαμβάνονται στη βραχεία λίστα προεπιλογής για τη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά, η ακόλουθη ανακοίνωση:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (Ο.Π.Α.Ν.) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
26/2/2016

Μετά από εισήγηση του Δημάρχου κ. Γιάννη Μώραλη, η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος του Ο.Π.Α.Ν κα Σταυρούλα Αντωνάκου, εκλέχθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά.
Ο κ. Σταύρος Ελληνιάδης υπέβαλλε την παραίτηση του από την προεδρία του Ο.Π.Α.Ν. λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ενώ παραμένει μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε τοποθέτησή του, επισήμανε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΙΜΟ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ
26/2/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, συναντήθηκε με τον κ. Σίμο Κεδίκογλου, μετά από πρωτοβουλία του Τομεάρχη Ναυτιλίας και Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη ναυτιλία καθώς και στην αναπτυξιακή προοπτική της πόλης μέσω του λιμανιού του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε μεταξύ άλλων, πως η σύνδεση του λιμανιού με την πόλη του Πειραιά, μπορεί να αποτελέσει ισχυρό αναπτυξιακό άξονα για την ευρύτερη περιοχή και τη χώρα γενικότερα.

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
25/2/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε σε εκδήλωση της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού πολυχώρου «Κώστας Κωσταράκος», στα Καμίνια. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου έπαιξε αγαπημένα μουσικά κομμάτια.

Ο κ. Μώραλης, στο χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «PIREAPP»
25/2/2016

Οι Πειραιώτες φαίνεται ότι ανταποκρίνονται στην ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Δήμο Πειραιά, μέσω της νέας εφαρμογής «Pireapp», αλλά και της τηλεφωνικής γραμμής 15510, που έχουν στόχο την καταγραφή και την άμεση επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Ειδικά σε ό,τι αφορά το «Pireapp», είναι χαρακτηριστικό ότι κατά την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του (16/02/2016-24/02/2016), 682 χρήστες «κατέβασαν» την εφαρμογή στο κινητό τους. Συνολικά - και μέσω της εφαρμογής για έξυπνα κινητά και μέσω της γραμμής δημότη 15510 - έχουν σταλεί 63 αναφορές. Από αυτές οι 9 έχουν επιλυθεί και 53 έχουν ήδη δρομολογηθεί προς επίλυση, ενώ μια μόλις αναφορά είναι σε εκκρεμότητα.

Σημειώνεται πως τρείς ημέρες είναι ο μέσος χρόνος επίλυσης των προβλημάτων που αναφέρθηκαν.

Οι συχνότερες καταγραφές αφορούν:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΔΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
24/2/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε σήμερα στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Οδηγών, Μηχανικών, Εργατοτεχνιτών του Δήμου Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στο χαιρετισμό του, τόνισε:
«Κυρίες και Κύριοι, καλησπέρα.
Θα ήταν ευχής έργον και για εμάς ως Δημοτική Αρχή να μην υπήρχαν πέντε Σωματεία, ώστε να μπορούμε να συζητάμε με ένα Σωματείο, το οποίο θα εκπροσωπεί όλους τους εργαζομένους και να μην έχουμε ούτε πέντε και έξι πίτες ούτε πέντε και έξι γνώμες ούτε πέντε και έξι πρακτικές ούτε αυτή τη διαφοροποίηση που υπάρχει.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 7 από 213Πρώτη   Προηγούμενη   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by