English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

 
       
ΙούλιοςΑύγουστος 2015Σεπτέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
2425
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

  

 

 

 

* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ 
* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 


 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο.Τ.Α.

 

               

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Δελτία Τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 3Χ3 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
27/6/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε χθες, στο τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3Χ3 στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, που διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (ΟΠΑΝ).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΣΤΟ 1ο PIRAEUS SPORTS CAMP
24/6/2015

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση στα αθλητικά προγράμματα του 1ου Piraeus Sports Camp, που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά και ο Ο.Π.Α.Ν., με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δωρεάν για παιδιά των Δημοτικών σχολείων της πόλης.

Ιδιαίτερα δημοφιλές είναι το άθλημα του βόλεϊ. Περισσότερα από 40 παιδιά προπονούνται καθημερινά στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Λυκείου στη Τζαβέλα, διασκεδάζουν και μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος.

Για τέσσερεις εβδομάδες, σε τέσσερεις Δημοτικές Κοινότητες, τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά του Ποδοσφαίρου, της Κολύμβησης, του Μπάσκετ, του Βόλεϊ, του Ποδοσφαίρου Σάλας, του Μπάντμιντον. Το πρόγραμμα έχει πέντε προπονητικές ενότητες.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ 16th NOVASPORTS BEACH VOLLEY TOURNAMENT
23/6/2015

Το 16th Novasports Beach Volley Tournament, που θα διεξαχθεί στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου και στο πρόσφατα ανακαινισμένο γήπεδο στην πλαζ Βοτσαλάκια, υποδέχεται ο Πειραιάς από τις 9 έως τις 12 Ιουλίου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συμμετείχε σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών, όπου αναφέρθηκε στο τουρνουά Beach Volley, αλλά και στην επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής να πρωταγωνιστεί η πόλη σε σημαντικά αθλητικά δρώμενα.

Ομιλητές ήταν επίσης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Σταύρος Ελληνιάδης, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας Forthnet κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης και ο Πρόεδρος Επιτροπής Διοργανώσεων Beach Volleyball ΕΟΠΕ κ. Αθανάσιος Ρέρρας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2015-2019 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
23/6/2015

Η εισήγηση του κ. Γιάννη Μώραλη είναι η ακόλουθη:

«Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Πειραιά συνιστά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τοπικής και οργανωτικής - λειτουργικής ανάπτυξης για την περίοδο 2015-2019, σε εναρμόνιση με τις κατευθύνσεις αναπτυξιακού σχεδιασμού σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Ειδικότερα, αποτελεί ένα πλαίσιο στρατηγικών στόχων και προτεραιοτήτων που εξειδικεύονται σε δράσεις με ορίζοντα πενταετίας, για την προώθηση της τοπικής ανάπτυξης και την αναβάθμιση της οργάνωσης των υπηρεσιών του Δήμου.

Κεντρικό στοιχείο σε ένα μεγάλο μέρος της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου είναι και το εργαλείο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης όπου αποτελεί μια στοχευμένη στρατηγική αστικής αναζωογόνησης της πόλης του Πειραιά και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δράσεων που εντάσσονται στο σχεδιασμό.

Η διαβούλευση για την κατάρτιση του Επιχειρησιακού Σχεδίου, είναι μια διαδικασία που αποδεικνύει την πολιτική βούληση της Δημοτικής Αρχής, αφενός να ενημερώνει τους πολίτες της πόλης για τα μεγάλα ζητήματα που τους αφορούν και αφετέρου, να ζητά την άποψη τους γι αυτά τα ζητήματα

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Πειραιά, αποτελεί ουσιαστικά το εργαλείο ανάπτυξης του Δήμου μας για τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 1ο PIRAEUS SPORTS CAMP-ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
22/6/2015

Ξεκίνησε σήμερα η πρώτη περίοδος των αθλητικών προγραμμάτων του «1ο Piraeus Sports Camp», που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσφέρονται δωρεάν σε παιδιά των Δημοτικών σχολείων της πόλης.

Συνολικά, στην πρώτη περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου, συμμετέχουν 187 παιδιά από όλες τις γειτονιές του Πειραιά.

Για τέσσερεις εβδομάδες, σε τέσσερεις Δημοτικές Κοινότητες, τα παιδιά θα μάθουν δωρεάν τα μυστικά του Ποδοσφαίρου, της Κολύμβησης, του Μπάσκετ, του Βόλεϊ, του Ποδοσφαίρου Σάλας, του Μπάντμιντον. Το πρόγραμμα έχει πέντε προπονητικές ενότητες.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 7 από 366Πρώτη   Προηγούμενη   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Eπόμενη   Τελευταία   

Ανακοινώσεις

Forum - Συνέδρια - Εκθέσεις - Εκδηλώσεις

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ -
 Αναλυτικά η παρουσίαση εδώ

 
Θεατρικό Παιχνίδι -
Δείτε την αφίσα εδώ

 

     

    

       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by