English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

 
       
ΙούνιοςΙούλιος 2015Αύγουστος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9

  

 

 

 

* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ 
* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 


 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο.Τ.Α.

 

               

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Δελτία Τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟ 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
12/6/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στο 5ο Φεστιβάλ των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε χθες στο κατάμεστο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

 

Η καλοκαιρινή γιορτή περιελάμβανε μουσική, τραγούδι από τη χορωδία των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, χορευτικά, θεατρικά δρώμενα, απαγγελία ποιημάτων. Στην είσοδο του Βεακείου Θεάτρου, μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, είχαν εκθέσει έργα ζωγραφικής που εντυπωσίασαν.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στην ομιλία του, τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά είμαι σήμερα εδώ, σε ένα ιστορικό θέατρο της πόλης μας, σε μια όμορφη βραδιά, σε ένα ωραίο περιβάλλον. Στέκομαι με σεβασμό απέναντι σας, στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, διότι δουλέψατε σκληρά στη ζωή σας, κάνατε οικογένειες, για να δημιουργήσετε το κράτος αυτό και αυτή την πόλη. Παραδώσατε σε εμάς τους νεότερους μια ελπίδα, την οποία δεν αξιοποιήσαμε όπως θα έπρεπε, δεν συνεχίσαμε το δικό σας έργο, δεν δουλέψαμε τόσο σκληρά όσο εσείς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
11/6/2015

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Πέτρος Κόκκαλης για τον απολογισμό της διοργάνωσης «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας» που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά από τις 28 έως τις 31 Μαΐου 2015.

Συνολικά στον Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 106 εκδηλώσεις σε 65 σημεία της πόλης από 70 φορείς.

Αναλυτικά η παρουσίαση εδώ
 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στην τοποθέτησή του ανέφερε:

«Ο Πειραιάς βρέθηκε για ένα μήνα στο επίκεντρο της Ευρώπης, στο επίκεντρο της θαλάσσιας οικονομίας. Ξεκινώντας από το συνέδριο της ESPO – του Οργανισμού Ευρωπαϊκών Λιμένων, εν συνεχεία στο 3ο διεθνές φόρουμ για τον θαλάσσιο τουρισμό Posidonia και στα τέλη του Μαΐου, ο Δήμος Πειραιά κλήθηκε να φέρει εις πέρας μια σημαντική πανευρωπαϊκή διοργάνωση, τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας. Μια διοργάνωση η οποία μας ανατέθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μια ανάθεση ιδιαιτέρως τιμητική για την πόλη μας η οποία αναγνωρίζει ουσιαστικά τον κομβικό ρόλο του Πειραιά, ως ένα από τα μεγ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ «1ο PIRAEUS SPORTS CAMP» ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
11/6/2015

Το Ποδόσφαιρο και η Κολύμβηση εντάσσονται στο αθλητικό πρόγραμμα «1ο Piraeus Sports Camp», που προσφέρεται από το Δήμο και τον Ο.Π.Α.Ν. δωρεάν στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης, με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τα μαθήματα Ποδοσφαίρου και Κολύμβησης, θα είναι καθημερινά και θα πραγματοποιούνται στο Αθλητικό Κέντρο στα «Βοτσαλάκια» της Καστέλας (Καραγεώργη Σερβίας 6, Καστέλα).

Το «1ο Piraeus Sports Camp», θα πραγματοποιηθεί σε πέντε σημεία της πόλης και στις εξής τέσσερις περιόδους: Α’ Περίοδος (22-26/6), Β’ Περίοδος: (29/6-3/7), Γ’ Περίοδος (6-10/7), Δ’ Περίοδος (13-17/7).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Έκθεση « Η εικόνα ως πρόσχημα» // Βάλη Κολοτούρου Χώρος: Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά
11/6/2015

Την Δευτέρα, 15 Ιουνίου, η ζωγράφος Βάλη Κολοτούρου προσκαλεί το κοινό του Πειραιά και της Αθήνας στην πρώτη αναδρομική έκθεση των έργων ζωγραφικής της με τίτλο, «Η εικόνα ως πρόσχημα», που θα φιλοξενήσει η Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Πρόκειται για μια επιλογή έργων από την ίδια, μέσα από την πορεία της στη ζωγραφική, αντιπροσωπευτικά δείγματα των καλλιτεχνικών της περιόδων, με κύριο χαρακτηριστικό το πρόσωπο και το ανθρώπινο σώμα. Η προσπάθεια της να συλλάβει την ουσία του ανθρώπινου συναισθήματος και η εξερεύνηση της ψυχής κατοπτρίζεται στους πίνακες της.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
10/6/2015

 Την τιμητική τους έχουν τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, τα οποία παρουσιάζουν το 5ο καλοκαιρινό Φεστιβάλ, αύριο Πέμπτη 11 Ιουνίου, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Η καλοκαιρινή γιορτή των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, περιλαμβάνει μουσική, τραγούδι, χορευτικά, θεατρικά δρώμενα, απαγγελία ποιημάτων και πολλές άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 7 από 362Πρώτη   Προηγούμενη   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Eπόμενη   Τελευταία   

Ανακοινώσεις

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 

Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης την Τρίτη 7 Ιουλίου 2015 και ώρα 15:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: Γνωμοδότηση για το σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού του Πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Πειραιά 2015-2019 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΟΧ1/2015 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΑΣ 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΩΝ ΣΤΙΣ 09-06-2015 

ΚΥΡΩΣΗ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΕΡΙ ΜΗΤΡΩΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ 

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΕΤΟΥΣ 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν.4321/2015 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΟΣΕΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015 

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ 

Ανάρτηση δικαιολογητικών για μείωση ή απαλλαγή των Δημοτικών Τελών στην πρώτη κατοικία.  

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ 

Φωτογραφικό υλικό από αναπλάσεις σε πλατείες του Πειραιά

Forum - Συνέδρια - Εκθέσεις - Εκδηλώσεις

Η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά στις γειτονιές της πόλης. -
Δείτε την αφίσα εδώ(Α΄ Κοινότητα) - Δείτε την αφίσα εδώ(Β΄Κοινότητα) - Δείτε την αφίσα εδώ (Γ΄ Κοινότητα) - Δείτε την αφίσα εδώ (Δ΄ Κοινότητα) - Δείτε την αφίσα εδώ(Ε΄ Κοινότητα)

 
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ -
 Αναλυτικά η παρουσίαση εδώ

 
Θεατρικό Παιχνίδι -
Δείτε την αφίσα εδώ

 

     

    

       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by