English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

               

               

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Δελτία Τύπου

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΩΝ «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ
24/12/2014

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε σήμερα το Δημαρχείο Πειραιά καθώς η Αδελφότητα Κρητών "Η Ομόνοια", η Φιλαρμονική του Δήμου και η χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων έψαλλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και στη σύζυγό του Βάλια Κυριαζή-Μώραλη.

Κάθε χορωδία ξεχωριστά προσέδωσε τη δική της Χριστουγεννιάτικη "πινελιά" στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ ο Δήμαρχος Πειραιά ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και ευημερία.

Στην εορταστική εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, το παρών ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης, ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Νίκος Καρβουνάς, η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλης Ταταρόπουλος, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε: ''Σήμερα μου τα έψαλαν για καλό, ελπίζω το νέο έτος να μη μου τα ψάλλουν για κακό. Είναι γιορτινές μέρες για όλο τον κόσμο, για όλη τη χώρα, για τον Πειραιά, για τους Πειραιώτες. Γιορτινές μέρες είναι και στο Δημαρχείο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
24/12/2014

Την Αγορά του Πειραιά επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος κ. Μιχάλη Τσιφάκη, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλη Ταταρόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης κ. Μιχάλη Κουλιζάκο και στελέχη της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος.
Ο Δήμαρχος Πειραιά βρέθηκε στην Αγορά της πόλης, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες, ενημερώθηκε για την αγοραστική κίνηση των ημερών και αντάλλαξε ευχές.
Στη συνέχεια ο κ. Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών και το Δημοτολόγιο-Ληξιαρχείο, υπηρεσίες του Δήμου που στεγάζονται στον Πύργο του Πειραιά. Ο Δήμαρχος Πειραιά ευχήθηκε σε εργαζόμενους και πολίτες καλή χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε: ''Βρισκόμαστε στην Αγορά του Πειραιά, στο λιμάνι μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος Μιχάλη Τσιφάκη, για να ευχηθούμε χρόνια πολλά στους καταστηματάρχες και να δούμε την κατάσταση στην Αγορά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
23/12/2014

Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά (11ος, 12ος, 24ος) παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης. Τα παιδιά και οι δάσκαλοι παρουσίασαν ένα όμορφο εορταστικό πρόγραμμα ενώ στην εκδήλωση συμμετείχε και η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε χαιρετισμό, τόνισε: ''Είναι χαρά να βρίσκομαι μαζί σας, ανάμεσα στα παιδιά που είναι οι σημερινοί πρωταγωνιστές. Είναι από τις λίγες ευχάριστες στιγμές στην πορεία ενός Δημάρχου οι παιδικές γιορτές. Ζω παρόμοιες και όμορφες καταστάσεις στο σπίτι καθώς έχω δύο παιδιά, ένα αγοράκι τριών χρόνων και ένα κοριτσάκι ενός έτους. Χαίρομαι να διαπιστώνω την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της πόλης. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ακόμη προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν, ωστόσο δεσμεύομαι πως τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να περνούν οι μικροί μας φίλοι όσο γίνεται πιο δημιουργικά το χρόνο τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της πόλης. Χρόνια πολλά με υγεία για τα παιδιά και για όλους μας''.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
23/12/2014

Σε φιλανθρωπική δράση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς κατά την οποία διανεμήθηκαν 6.500 δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορους συνανθρώπους μας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.
Ο Δήμαρχος Πειραιά βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου από νωρίς το πρωί και συμμετείχε στη διανομή των τροφίμων.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ ευχαρίστησε τον κ. Μώραλη για τη διαχρονική και ουσιαστική στήριξή του στο κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε: ''Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες χαράς αλλά είναι και ημέρες προσφοράς και αγάπης. Η Μητρόπολη Πειραιώς αναλαμβάνει συχνά τέτοιους είδους πρωτοβουλίες. Σήμερα βοηθάμε τους Πειραιώτες που έχουν ανάγκη σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα και για τον Πειραιά ειδικότερα, καθώς πολλοί συνδημότες μας έχουν ανάγκη. Και εμείς ως Δήμος αλλά και η Μητρόπολη Πειραιώς δείχνουμε έμπρακτα τη θέληση μας για προσφορά. Είμαστε υπερήφανοι για την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και για τον Μητροπολίτη μας. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία''.

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
22/12/2014

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, ο οποίος έδωσε το παρών στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστο Αγραπίδη.
Ο κ. Μώραλης αντάλλαξε ευχές με τα μέλη των Ε1, Γ2 και Ε2 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης και παρακολούθησε το εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 7 από 313Πρώτη   Προηγούμενη   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Eπόμενη   Τελευταία   

Ανακοινώσεις

Forum - Συνέδρια - Εκθέσεις - Εκδηλώσεις

Κοπή της Πίτας στη Ε' Δημοτική Κοινότητα -
Δείτε την πρόσκληση εδώ

 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ -
 Δείτε την αφίσα εδώ

 

     

     

    

    

       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by