English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

δελτία τύπου από 1/1/2011

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
12/5/2013

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, για την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό Πειραιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Θρύλος των γηπέδων πρόσθεσε το 16ο νταμπλ και το 26ο κύπελλο στη συλλογή του. Επιβεβαίωσε ότι είναι ο μεγάλος κυρίαρχος και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τώρα, είναι η ώρα της Ευρώπης. Πιστεύουμε ότι η ερυθρόλευκη στρατιά μπορεί να σηκώσει τον Πειραιά και την Ελλάδα ψηλότερα. Αυτός εξάλλου είναι ο κοινός μας στόχος. Να γίνει ο Πειραιάς ατμομηχανή ανάπτυξης και διάκρισης για ολόκληρη την Ελλάδα.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ
10/5/2013

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, για την πρόκριση του Ολυμπιακού, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο τελικό της Ευρωλίγκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Ολυμπιακός Πειραιά αποδεικνύεται συνεπής στα ραντεβού του με την ιστορία. Η καρδιά του πρωταθλητή χτυπά στην Ελλάδα, όπως χτυπούσε πέρυσι στην Κωνσταντινούπολη, όπως χτυπά φέτος στο Λονδίνο, όπως χτυπά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και σε κάθε σημείο της γης, που υπάρχουν φίλαθλοι της ομάδας μας. Ο Πειραιάς, η Ελλάδα γιορτάζουν. Στις καρδιές μας ο Ολυμπιακός Πειραιά είναι ήδη και πάλι πρωταθλητής Ευρώπης. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗ
9/5/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Καλλιόπη Χασιώτη υπήρξε μια άξια δημοσιογράφος και μια αγωνίστρια της ζωής. Υπηρέτησε για χρόνια το πειραϊκό ρεπορτάζ και τη δημοσιογραφία, με δυναμισμό, ήθος, πάθος και σεβασμό στις αξίες του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.
Στους δικούς της, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

  Δελτία Τύπου
« Η ΤΕΧΝΟΣΦΑΙΡΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ »
9/5/2013

Η « ΤΕΧΝΟΣΦΑΙΡΑ» Σύλλογος Ελλήνων Εικαστικών & Πολιτισμικών Δημιουργών σας προσκαλεί στην 6η Εικαστική Έκθεση & Σειρά Πολιτισμικών Εκδηλώσεών της στην Πινακοθήκη Πειραιά ( παλιό Ταχυδρομείο ) Φίλωνος 29 στον Πειραιά με τίτλο:

« Η Τεχνόσφαιρα ζωγραφίζει στον Πειραιά »
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΗΝ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
9/5/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη, 14 Μαΐου, στις 19:00, στον Τινάνειο Κήπο, τα εγκαίνια της 3ης Ανθοκομικής Έκθεσης.

Με θέμα: «Στολίζουμε τα μπαλκόνια μας, ομορφαίνουμε την πόλη μας», ο Δήμος Πειραιά πραγματοποιεί την Ανθοκομική Έκθεση, σε συνεργασία με τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής.
Η Ανθοκομική Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 26 Μαΐου

  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
8/5/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, για την επανίδρυση του Χρηματιστήριου Εμπορευμάτων στον Πειραιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Έχω ξεκαθαρίσει ότι ως Δήμος, θα είμαστε όχι απλώς δίπλα στους φορείς αλλά θα είμαστε μπροστάρηδες σε πρωτοβουλίες και δράσεις που θα λειτουργούν υπέρ της ανάπτυξης και της δημιουργίας θέσεων εργασίας. Στηρίζουμε απόλυτα την πρωτοβουλία για τη λειτουργία Χρηματιστηρίου Εμπορευμάτων στην πόλη μας, με στόχο τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων και του εμπορικού κόσμου. Ο Πειραιάς θα κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης, θα γίνει η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας».

  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΣΧΑ
2/5/2013

Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, λόγω των εορτών του Αγίου Πάσχα, από σήμερα, Μ. Πέμπτη, επιστρέφονται οι πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων που έχουν αφαιρεθεί για παράνομες σταθμεύσεις.

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται αφού προηγουμένως καταβληθεί το αντίτιμο του σχετικού προστίμου.
 

  Δελτία Τύπου
ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
1/5/2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, μιλώντας χθες, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημέρωσε το σώμα ότι, ο αδελφός του Πρωθυπουργού κ. Αλέξανδρος Σαμαράς, με επιστολή του, παραχωρεί το ποσοστό που έχει στο παλιό κτίριο της ΗΒΗ, στην οδό Πειραιώς, στο Δήμο Πειραιά.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗN ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
30/4/2013

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς.

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ κ.ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΡΚΙΔΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕΠ
29/4/2013

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, για την εκλογή του κ. Βασίλη Κορκίδη στη θέση του Προέδρου του ΕΒΕΠ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Βασίλης Κορκίδης αναλαμβάνει τα ηνία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά σε μια δύσκολη συγκυρία. Πρώτον γιατί ο αείμνηστος Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Γιώργος Κασιμάτης είχε ανεβάσει ψηλά τον πήχη στην προσπάθειά του για μια αναπτυξιακή προοπτική της πόλης, αλλά και της στήριξης των συναδέλφων του.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ TOY ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ TOY ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ
28/4/2013

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Με θλίψη παρατηρούμε τον κατήφορο μιας δημοτικής ομάδας, που εξέλεξε μόλις δύο δημοτικούς συμβούλους, να λειτουργεί ως μεσάζοντας ενός ιδιότυπου παρεμπορίου. Καλύπτοντας παράνομες πράξεις, επιχειρεί να παρουσιάσει μια οικονομική συναλλαγή, που στόχο της έχει το κέρδος συγκεκριμένων ομάδων συμφερόντων, που δεν έχουν καμιά σχέση με το εμπόριο και την αγορά της πόλης. Προκαλεί, καταπατώντας κάθε έννοια νόμου και δικαίου. Αγνοεί την μεγάλη κρίση που περνούν οι επιχειρήσεις της πόλης, την ανεργία και εξαπατά τους πολίτες, μιλώντας για διανομή προϊόντων, καλύπτοντας την αλήθεια, ότι δηλαδή πρόκειται για εμπορική συναλλαγή και μάλιστα με αδιαφανείς διαδικασίες.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡ. ΗΛΙΑ
27/4/2013

Εθελοντές, δημότες και εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά, με τη συνεργασία και του ΣΚΑΪ και με τη συνδρομή μηχανημάτων καθάρισαν και εξωράισαν σήμερα το Άλσος του Προφήτη Ηλία, φύτεψαν καινούρια φυτά και λουλούδια, έβαψαν τα ρείθρα των πεζοδρόμων και περιποιήθηκαν γενικότερα το πάρκο, αναδεικνύοντας καλύτερα τη φυσική του ομορφιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ FINAL 4 ΤΗΣ EUROLEAGUE
27/4/2013

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η καρδιά του πρωταθλητή Ευρώπης μίλησε. Ο Ολυμπιακός Πειραιά είναι γεννημένος για ανατροπές, είναι γεννημένος για ψηλά. Στο Λονδίνο ο Πειραιάς θα έχει τον πρεσβευτή του και θα βρίσκεται με τον Ολυμπιακό στις τέσσερις καλύτερες ομάδες μπάσκετ της Ευρώπης. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές, διοίκηση και στον υπέροχο κόσμο του. Οι πρωτιές ανήκουν στον Πειραιά σε όλα τα επίπεδα».
 

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΚΑΙ ΧΥΜΟΥΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
26/4/2013

Με χαμόγελα και παιδικές φωνές από μαθητές δημοτικών σχολειών του Πειραιά γέμισε, το μεσημέρι, το Γραφείο Αγάπης και Εθελοντισμού.
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου σε συνεργασία με την Ένωση Περιπτερούχων Πειραιά, διανεμήθηκαν εκατό τσαντούλες με λιχουδιές και χυμούς σε μαθητές των δημοτικών σχολειών της Β ΄ Δημοτικής Κοινότητας.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
23/4/2013

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή, πραγματοποιούνται πασχαλινές εκδηλώσεις, σε όλα τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗN ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
23/4/2013

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς.

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:
23/4/2013

«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΝΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στην Ημερίδα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, τόνισε:

«Αγαπητέ κύριε Πρύτανη, Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε του Οδοντιατρικού Συλλόγου, Αγαπητοί εθελοντές, Αγαπητοί Συνεργάτες του Δήμου στο Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας, Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας,
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
22/4/2013

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ»

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό μορφωτικό σεμινάριο, στο προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, στο νεοκλασικό της Κανθάρου (Ηρώων Πολυτεχνείου 91), το Σάββατο (20/4/13), σε συνεργασία με τη διαγνωστική μονάδα για το παιδί «Σπύρος Δοξιάδης», με θέμα: «Πρώιμη παρέμβαση σε παιδιά προσχολικής ηλικίας».
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ»
22/4/2013

«Η πολιτική μας βούληση είναι τα «Ποσειδώνια» να επιστρέψουν στην φυσική τους έδρα που είναι ο Πειραιάς.» Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί (22-4-13) στο Δημαρχείο, με τους εκπροσώπους των «Ποσειδωνίων», τη Διευθύνουσα Σύμβουλο κα Δήμητρα Μιχαήλ και το Γενικό Διευθυντή κ. Θεόδωρο Βώκο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Επιστημονικό συμπόσιο με θέμα:«Προπονητής - παιδαγωγός»
22/4/2013

 Πτυχιούχοι ΑΕΙ, Τμημάτων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Πτυχιούχοι Σχολών Προπονητών Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και Απόφοιτοι Προπονητικής ΙΕΚ και Κολεγίων, αποτελούν το δυναμικό των διδασκόντων και των γυμναστών, σε Σχολεία, Γυμναστήρια, Αθλητικά Σωματεία και Χώρους Άθλησης και Αναψυχής.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ημερίδα:Δημιουργία Γνώσης μέσα από τη Συνέργεια Δημοσίων Φορέων Δυνατότητες και Προοπτικές
22/4/2013

O Δήμαρχος Πειραιά κος Β. Μιχαλολιάκος,
ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς καθηγητής κος Γ. Οικονόμου
και η Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς κα Μαρία Μενενάκου
σας προσκαλούν σε ημερίδα με θέμα:

Δημιουργία Γνώσης μέσα από τη Συνέργεια Δημοσίων ΦορέωνΔυνατότητες και Προοπτικές

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ
21/4/2013

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων Πειραιωτών, όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε στις 9:00 το πρωί, «Ο Γύρος της Πειραϊκής» που διοργανώθηκε με τη στήριξη του Δήμου Πειραιά, του Ο.Π.Α.Ν. και της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint – Paul, στο πλαίσιο του εορτασμού των 120 χρόνων της Ελληνογαλλικής Σχολής.


Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ SAINT– PAUL
19/4/2013

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 9:00 ΤΟ ΠΡΩΙ


Με τη στήριξη του Δήμου Πειραιά, του Ο.Π.Α.Ν. και της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint – Paul, πραγματοποιείται «ο Γύρος της Πειραϊκής», την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 9:00 το πρωί, στο πλαίσιο του εορτασμού των 120 χρόνων της Ελληνογαλλικής Σχολής.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΙΝΑΝΕΙΟ ΚΗΠΟ
18/4/2013

Στη γιορτή Ανακύκλωσης που διοργάνωσε στον Πειραιά (Τινάνειο Κήπο) η Ανταποδοτική Ανακύκλωση ΑΕ με τη συμμετοχή σχολείων παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Στις δηλώσεις του ο κ. Μιχαλολιάκος, τόνισε μεταξύ άλλων: «Κάθε μέρα δίνουμε μάχη να αλλάξουμε τον Πειραιά. Να γίνει μια πόλη αντάξια της Ιστορίας της. Μια πόλη καθαρή με περισσότερο φυτικό πράσινο. Μια πρωτεύουσα πόλη που να είναι γι αυτήν περήφανα όλα τα παιδιά του Πειραιά.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ–ΠΕΡΓΚΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ
17/4/2013

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, με αφορμή την κατεδάφιση παράνομων κατασκευών – πέργκολων στην Ακτή Μιαούλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι απόφαση και δέσμευσή μας, απέναντι στους πολίτες του Πειραιά, να βάλουμε τέλος στο καθεστώς ανομίας που για χρόνια υπήρχε. Αυθαίρετες κατασκευές που προσβάλλουν την αισθητική, τον πολιτισμό μας και δίνουν μια εικόνα τριτοκοσμικής πόλης δεν είναι ανεκτές, δεν πρόκειται να συνεχιστούν. Σήμερα, εδώ, στην Ακτή Μιαούλη κάναμε ένα ακόμη βήμα. Μην ξεχνάτε ότι ήδη κατέβηκαν από το κέντρο του Πειραιά όλες οι πινακίδες που είχαν τοποθετηθεί στα κτίρια. Η νομιμότητα επιστρέφει. Ο σεβασμός στην πόλη επιστρέφει. Η συμμαχία δημοτικής αρχής - εργαζομένων και δημοτών μεγαλώνει».

  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
17/4/2013

«Νιώθω σήμερα μαζί με το Γιώργο Κασιμάτη να φεύγει ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Πειραιά.
Λέμε το ύστατο χαίρε σε έναν δημιουργικό και πρωτοπόρο άνθρωπο, με προσφορά στην αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού και αφοσίωση στον αγώνα για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη της πόλης μας αλλά και της χώρας.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΤΟΥ BOWLING
17/4/2013

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, για το θέμα ενοικίασης του BOWLING, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η διαφάνεια, η νομιμότητα, ο σεβασμός στα χρήματα των πολιτών είναι για μένα αρχές αδιαπραγμάτευτες. Κάποιοι προφανώς από κεκτημένη ταχύτητα αμαρτιών του χθες θεωρούν ότι μπορεί το…ποτάμι της αδιαφάνειας και των συμφερόντων να γυρίσει πίσω για να οδηγήσει και πάλι τον Πειραιά στην ανυπαρξία.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗN ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
16/4/2013

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς.

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

ΠΑΡΑΛΙΕΣ
«Ο Πειραιάς ευτύχισε να έχει δύο ωραιότατες παραλίες, τη Φρεαττύδα και τα Βοτσαλάκια, οι οποίες για δεκαετίες δεν ήταν απλώς εγκαταλελειμμένες, δεν ήταν απλώς στο έλεος της παραβατικότητας, ήταν και ο βασικός χώρος αποθήκευσης και εναπόθεσης μπάζων. Είναι απίστευτο το πόσους τόνους μπάζα βγάζουμε από εκεί. Είναι κίνδυνος για τα παιδιά.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
16/4/2013

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, για την απώλεια του Γιώργου Κασιμάτη, δήλωσε:
«Χάσαμε έναν καλό φίλο, έναν σπουδαίο Πειραιώτη. Ο Γιώργος Κασιμάτης ήταν άνθρωπος της προσφοράς, μετριοπαθής, πρωτοπόρος και αγωνιστής. Άνθρωπος της σύνθεσης και των επιχειρημάτων κατάφερνε να αγκαλιάζουν τις προτάσεις και τις θέσεις του για ανάπτυξη, ακόμη και οι θεωρητικά αντίπαλοί του. Η πόλη μας και ο τόπος του οφείλουν πολλά. Στους δικούς του εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια.»
 

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ (KICK-OFF MEETING) ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ TRACE
15/4/2013

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΝΘΑΡΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ (KICK-OFF MEETING) ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ TRACE - «TRANSNATIONAL COOPERATION FOR THE IMPROVEMENT OF BUILDINGS ENERGY PERFORMANCE AND EFFICIENCY» ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 14 από 46Πρώτη   Προηγούμενη   9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by