English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

δελτία τύπου από 1/1/2011

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
28/10/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, μετά το πέρας της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης, δήλωσε:
«28 Οκτωβρίου 1940. Μια από τις πιο κορυφαίες στιγμές του ελληνικού έθνους. Σύσσωμος ο ελληνικός λαός τότε, είπε το μεγάλο «ΟΧΙ» στους φασίστες Ιταλούς. Αργότερα είπε το μεγάλο «ΟΧΙ» στους ναζιστές Γερμανούς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
27/10/2013

 «Ομαλή προσαρμογή στο Βρεφονηπιακό Σταθμό. Άγχος αποχωρισμού και προσκόλληση στη μητέρα», είναι το θέμα της διάλεξης, που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στις 6:00 το απόγευμα, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29).
Ομιλήτρια στη διάλεξη θα είναι: η κα Ευγενία Μαυρομάτη, Παιδοψυχολόγος των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πειραιά.
Στόχος της διάλεξης είναι να ενημερωθούν οι γονείς προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μετάβαση και την προσαρμογή των παιδιών τους από την αγκαλιά της οικογένειας στην αγκαλιά του Παιδικού Σταθμού.
Η κα Μαυρομάτη, μετά την ομιλία της, θα απαντήσει σε ερωτήσεις γονέων γι αυτό το σημαντικό θέμα.

  Δελτία Τύπου
ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
24/10/2013

Συνεχίστηκαν χθες, για δεύτερη ημέρα, με λαμπρότητα και με τη συμμετοχή πολύ κόσμου, οι εκδηλώσεις για την επαναλειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ 29/10/2013 ΕΩΣ 4/11/2013
24/10/2013

 Από το Τμήμα Δημοτολογίου του Δήμου Πειραιά, ανακοινώνεται ότι λόγω ένταξης του Δημοτολογίου, στο νέο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Εσωτερικών (Εθνικό Δημοτολόγιο), από 29/10/2013 έως και 4/11/2013, δεν θα γίνεται καμία εγγραφή.Θα εκδίδονται μόνο πιστοποιητικά, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα χρειάζεται καμία διόρθωση-συμπλήρωση-μεταβολή σε αυτά.Για την πλήρη επαναλειτουργία της Υπηρεσίας του Δημοτολογίου, θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.

  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
23/10/2013

Με κάθε επισημότητα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια και του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, η γιορτή επαναλειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗN ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
17/10/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς.

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

ΣΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
17/10/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απαντώντας σε ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων της μειοψηφίας, για τα δικαστήρια του Πειραιά, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (16/10/13) του Δημοτικού Συμβουλίου, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των δικηγόρων, που ελήφθη σε μια μοναδική πλειοψηφία για δημοκρατική διαδικασία, ταυτίζονται οι απόψεις μου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
16/10/2013

 Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, σε συνεργασία με τον Ο.Π.Α.Ν. και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013, από τις 11:00 έως τις 13:00, θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, γιορτή για τα παιδιά, με την οποία θα ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή εκστρατεία φιλαναγνωσίας, δημιουργικότητας και παιχνιδιού.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
15/10/2013

ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Αγαπητοί φίλοι,
Καλώς ήρθατε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.
Καλώς ήρθατε στην ψυχή του Πειραιά. Για μένα η επαναλειτουργία του είναι η πιο μεγάλη στιγμή σε μια μεγάλη πορεία χρόνων στην πολιτική.
Επιτέλους, αυτή η σημαία του Ελληνικού Πολιτισμού και του Πειραιά, αυτό το στολίδι του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια που ήταν κλειστό, και δεκαετίες απαξίωσης του, είναι πανέτοιμο να σηκώσει και πάλι την αυλαία του. Είναι έτοιμο να αποτελέσει την ατμομηχανή ανέλκυσης του Πειραιά σε ένα άλλο επίπεδο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
15/10/2013

 Εργαστήριο ζωγραφικής για μικρούς και μεγάλους, μελέτη της Ιστορίας της Τέχνης και ξεναγήσεις σε μουσεία και αίθουσες τέχνης, περιλαμβάνουν οι δράσεις πολιτισμού, που πραγματοποιεί ο Δήμος Πειραιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, του Ο.Π.Α.Ν. και του Τμήματος Καλλιτεχνικής Παιδείας και Επιμόρφωσης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
«ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ- ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2015»
14/10/2013

«ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ- ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2015», ήταν το θέμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πειραιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, με τη συμμετοχή της Ελληνίδας Επιτρόπου κυρίας Μαρίας Δαμανάκη, του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, του Πρόεδρου της ΟΛΠ ΑΕ κ. Γιώργου Ανωμερίτη, του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Στέφανου Χρήστου, του Προέδρου του Ε.Β.Ε.Π. κ. Βασίλη Κορκίδη, του εκπροσώπου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Ιωάννη Λύρα και φορέων της ναυτιλίας. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
13/10/2013

Με κόσμο και κέφι «πλημμύρισε» ο παλιός Σιδηροδρομικός Σταθμός Αγίου Διονυσίου, στην «1η Γιορτή Ρεμπέτικου» που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σύσκεψη με θέμα: Πειραιάς - λιμάνι της Ευρώπης 2015
11/10/2013

Σύσκεψη με θέμα: Πειραιάς - λιμάνι της Ευρώπης 2015, διοργανώνεται τη Δευτέρα 14-10-2013 και ώρα 11:00 το πρωί στο Δημαρχείο Πειραιά 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗN ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
10/10/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
1η ΓΙΟΡΤΗ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
9/10/2013

 Ο Δήμος Πειραιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, τιμώντας το ρεμπέτικο που γεννήθηκε και ταυτίστηκε με την πόλη, στις αρχές του περασμένου αιώνα, διοργανώνει την «1η Γιορτή Ρεμπέτικου» στον Πειραιά, την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό Αγίου Διονυσίου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ (7-10-13) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
9/10/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, μιλώντας στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τα δικαστήρια Πειραιά, τόνισε μεταξύ άλλων:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
6/10/2013

 O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κωστής Χατζηδάκης, και η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Ευαγγελία Σαρρή, πραγματοποίησαν τα εγκαίνια του νέου 24ου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού (πρώην ΗΣΑΠ) στο Ν. Φάληρο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
6/10/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, με αφορμή την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου μπάσκετ από τον Ολυμπιακό, δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής της Ελλάδας και της Ευρώπης έγινε πρωταθλητής Κόσμου. Πέτυχε το πιο “χρυσό τρίποντο”. Έτσι στοχεύουμε να κάνουμε και τον Πειραιά μας: πρωταθλητή της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου. Παγκόσμιο λιμάνι της ναυτιλίας, της οικονομίας, της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης και του Πολιτισμού. Ο Θρύλος της Ελλάδας γέμισε με την παγκόσμια επιτυχία του περηφάνια τους Έλληνες σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους σήκωσαν ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού, του Πειραιά και της Ελλάδας και μας γέμισαν ελπίδα και αισιοδοξία.
Η πόλη όπως έχω δεσμευτεί θα τιμήσει σε μια λαμπρή εκδήλωση όπως αξίζει τα χρυσά παιδιά του Πειραιά, από όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού, τιμώντας την ιστορία του, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.»

  Δελτία Τύπου
ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
3/10/2013

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ Ν. ΦΑΛΗΡΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

Παιδική γιορτή, με την ευκαιρία της λειτουργίας του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού (Σ. Ζερβού 1 και Γιαννοπούλου), στο Νέο Φάληρο, διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 5:00 το απόγευμα.

Τα μικρά παιδιά του Πειραιά, θα έχουν την χαρά να παίξουν με φουσκωτά και να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα, γεμάτο παιχνίδια και εκπλήξεις, στη γιορτή που διοργανώνει ο Δήμος, για όλα τα παιδιά του Πειραιά.


Ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός θα φιλοξενεί 150 παιδιά, δίνοντας βαθιά ανάσα στις εργαζόμενες μητέρες της περιοχής του Νέου Φαλήρου.

Το κτίριο παραχωρήθηκε από την ΣΤΑΣΥ Α.Ε. (πρώην ΗΣΑΠ) καθώς και χώρος έκτασης πέντε στρεμμάτων, στον οποίο οι Υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά, δημιούργησαν δύο νέες παιδικές χαρές και χώρους πρασίνου, με τη φύτευση εκατοντάδων δέντρων, θάμνων και λουλουδιών.

  Δελτία Τύπου
1η ΓΙΟΡΤΗ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
3/10/2013

 Ο Δήμος Πειραιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, τιμώντας το ρεμπέτικο που γεννήθηκε και ταυτίστηκε με την πόλη, στις αρχές του περασμένου αιώνα, διοργανώνει την «1η Γιορτή Ρεμπέτικου» στον Πειραιά, την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό Αγίου Διονυσίου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
2/10/2013

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Πειραιά και συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Μιχαλολιάκο, πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Η συνάντηση, η οποία χαρακτηρίστηκε από τον εποικοδομητικό χαρακτήρα που είχε, περιελάμβανε ως βασικό θέμα στην «ατζέντα» την επικείμενη αναβάθμιση του λιμένος Πειραιώς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗN ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
1/10/2013

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς.

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΣΚ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ Μ. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΡΗ ΣΕ ΧΩΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
1/10/2013

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
«Διανύουμε περίοδο πολιτικών γεγονότων. Ας ευχηθώ όλες αυτές οι εξελίξεις να σηματοδοτήσουν ενίσχυση της δημοκρατίας και απαναπόκτηση της αξιοπιστίας στο πολιτικό σύστημα.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ
1/10/2013

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος τίμησε το μεγάλο Πειραιώτη ηθοποιό Ανδρέα Μπάρκουλη, σε ειδική τελετή που διοργάνωσε χθες, ο Όμιλος Γυναικών Πειραιά «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ», στη Δημοτική Πινακοθήκη (Φίλωνος 29).

Ο κ. Μιχαλολιάκος, απένειμε στον μεγάλο Πειραιώτη ηθοποιό τιμητική πλακέτα, την οποία παρέλαβε ο γιός του Νίκος, αφού ο Ανδρέας Μπάρκουλης δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω ασθενείας

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ
1/10/2013

Παιδική γιορτή, με την ευκαιρία της λειτουργίας του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού (Σ. Ζερβού 1 και Γιαννοπούλου), στο Νέο Φάληρο, διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 5:00 το απόγευμα.  

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
30/9/2013

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή, θα πραγματοποιηθούν στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, εορταστικές εκδηλώσεις από αύριο 1η έως και 8 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας (1η Οκτωβρίου).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΙ ΤΗΝ ΚΣΤ ΕΦΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
29/9/2013

ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «Ο ΚΟΝΩΝ» ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΚΟΝΩΝΕΙΑ ΤΕΙΧΗ

Δράση για τον καθαρισμό και την προστασία του Κονώνειου Τείχους, πραγματοποιήθηκε σήμερα από το Δήμο Πειραιά, σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, την ΚΣΤ Εφορία Αρχαιοτήτων Πειραιά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Πειραϊκής «Ο ΚΟΝΩΝ».
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΣ ΠΑΝΟΥ
27/9/2013

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, με αφορμή το θάνατο της Πόλυς Πάνου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μια γνήσια λαϊκή φωνή, που είχε τραγουδήσει πρώτη το τραγούδι σύμβολο του Πειραιά, τα ρεμπέτικα του Πειραιά αλλά και πολλά άλλα σημαντικά τραγούδια, η Πόλυ Πάνου έφυγε από κοντά μας. Τα τραγούδια της όμως θα μείνουν πάντα ζωντανά να μας τη θυμίζουν. Τα παιδιά του Πειραιά δίνουν τα πιο θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένειά της.» 

  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΣΚ ΣΕ ΧΩΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
27/9/2013

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, πραγματοποιήθηκε σήμερα επιχείρηση καθαριότητας στο οικόπεδο του ΟΣΚ που βρίσκεται επί των οδών Μαρίας Χατζηκυριακού και Κανάρη. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ:«ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ
26/9/2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα: «Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», που διοργάνωσε σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών και η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 14 από 51Πρώτη   Προηγούμενη   9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by