English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

δελτία τύπου από 1/1/2011

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟ 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
12/6/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στο 5ο Φεστιβάλ των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε χθες στο κατάμεστο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

 

Η καλοκαιρινή γιορτή περιελάμβανε μουσική, τραγούδι από τη χορωδία των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, χορευτικά, θεατρικά δρώμενα, απαγγελία ποιημάτων. Στην είσοδο του Βεακείου Θεάτρου, μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, είχαν εκθέσει έργα ζωγραφικής που εντυπωσίασαν.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στην ομιλία του, τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά είμαι σήμερα εδώ, σε ένα ιστορικό θέατρο της πόλης μας, σε μια όμορφη βραδιά, σε ένα ωραίο περιβάλλον. Στέκομαι με σεβασμό απέναντι σας, στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, διότι δουλέψατε σκληρά στη ζωή σας, κάνατε οικογένειες, για να δημιουργήσετε το κράτος αυτό και αυτή την πόλη. Παραδώσατε σε εμάς τους νεότερους μια ελπίδα, την οποία δεν αξιοποιήσαμε όπως θα έπρεπε, δεν συνεχίσαμε το δικό σας έργο, δεν δουλέψαμε τόσο σκληρά όσο εσείς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
11/6/2015

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Πέτρος Κόκκαλης για τον απολογισμό της διοργάνωσης «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας» που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά από τις 28 έως τις 31 Μαΐου 2015.

Συνολικά στον Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 106 εκδηλώσεις σε 65 σημεία της πόλης από 70 φορείς.

Αναλυτικά η παρουσίαση εδώ
 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στην τοποθέτησή του ανέφερε:

«Ο Πειραιάς βρέθηκε για ένα μήνα στο επίκεντρο της Ευρώπης, στο επίκεντρο της θαλάσσιας οικονομίας. Ξεκινώντας από το συνέδριο της ESPO – του Οργανισμού Ευρωπαϊκών Λιμένων, εν συνεχεία στο 3ο διεθνές φόρουμ για τον θαλάσσιο τουρισμό Posidonia και στα τέλη του Μαΐου, ο Δήμος Πειραιά κλήθηκε να φέρει εις πέρας μια σημαντική πανευρωπαϊκή διοργάνωση, τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας. Μια διοργάνωση η οποία μας ανατέθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μια ανάθεση ιδιαιτέρως τιμητική για την πόλη μας η οποία αναγνωρίζει ουσιαστικά τον κομβικό ρόλο του Πειραιά, ως ένα από τα μεγ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ «1ο PIRAEUS SPORTS CAMP» ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
11/6/2015

Το Ποδόσφαιρο και η Κολύμβηση εντάσσονται στο αθλητικό πρόγραμμα «1ο Piraeus Sports Camp», που προσφέρεται από το Δήμο και τον Ο.Π.Α.Ν. δωρεάν στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης, με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τα μαθήματα Ποδοσφαίρου και Κολύμβησης, θα είναι καθημερινά και θα πραγματοποιούνται στο Αθλητικό Κέντρο στα «Βοτσαλάκια» της Καστέλας (Καραγεώργη Σερβίας 6, Καστέλα).

Το «1ο Piraeus Sports Camp», θα πραγματοποιηθεί σε πέντε σημεία της πόλης και στις εξής τέσσερις περιόδους: Α’ Περίοδος (22-26/6), Β’ Περίοδος: (29/6-3/7), Γ’ Περίοδος (6-10/7), Δ’ Περίοδος (13-17/7).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Έκθεση « Η εικόνα ως πρόσχημα» // Βάλη Κολοτούρου Χώρος: Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά
11/6/2015

Την Δευτέρα, 15 Ιουνίου, η ζωγράφος Βάλη Κολοτούρου προσκαλεί το κοινό του Πειραιά και της Αθήνας στην πρώτη αναδρομική έκθεση των έργων ζωγραφικής της με τίτλο, «Η εικόνα ως πρόσχημα», που θα φιλοξενήσει η Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Πρόκειται για μια επιλογή έργων από την ίδια, μέσα από την πορεία της στη ζωγραφική, αντιπροσωπευτικά δείγματα των καλλιτεχνικών της περιόδων, με κύριο χαρακτηριστικό το πρόσωπο και το ανθρώπινο σώμα. Η προσπάθεια της να συλλάβει την ουσία του ανθρώπινου συναισθήματος και η εξερεύνηση της ψυχής κατοπτρίζεται στους πίνακες της.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
10/6/2015

 Την τιμητική τους έχουν τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, τα οποία παρουσιάζουν το 5ο καλοκαιρινό Φεστιβάλ, αύριο Πέμπτη 11 Ιουνίου, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Η καλοκαιρινή γιορτή των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, περιλαμβάνει μουσική, τραγούδι, χορευτικά, θεατρικά δρώμενα, απαγγελία ποιημάτων και πολλές άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν. ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
9/6/2015

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής των μαθητών του Εικαστικού Εργαστηρίου του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.) πραγματοποιήθηκαν χθες, στη Δημοτική Πινακοθήκη.

Οι σαράντα μαθητές που παρακολούθησαν τα μαθήματα στο τμήμα ενηλίκων και οι είκοσι μαθητές στο τμήμα των πρώτων τάξεων του Δημοτικού συμμετέχουν στην έκθεση με ένα ή περισσότερα έργα, με θεματολογία που αντλήθηκε κυρίως από πειραϊκά τοπία ή χαρακτηριστικά κτίρια της πόλης.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Τζεφεράκος, που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, σε σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
9/6/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Πέτρος Κόκκαλης, θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουνίου, στις 12:30 το μεσημέρι, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

  Δελτία Τύπου
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
8/6/2015

Από χαρούμενες παιδικές φωνές θα «πλημμυρίσει» το Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, στις δύο καλοκαιρινές εκδηλώσεις των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Ιουνίου.

Τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών, θα παρουσιάσουν μεταξύ άλλων, χορευτικά υπό τους ήχους της μουσικής του Μάνου Χατζηδάκη.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕΓΑΛΗ «ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ» ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
6/6/2015

Με μουσική, ζωντάνια και ρυθμό, «πλημμύρισε» χθες, το Βεάκειο Θέατρο, στη μεγάλη «Γιορτή Γυμναστικής», που διοργάνωσε το Αθλητικό Τμήμα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, όπου μικροί και μεγάλοι παρουσίασαν προγράμματα μαζικής άθλησης, όπως ρυθμική γυμναστική, μπαλέτο, μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς.

Στο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Σταύρος Ελληνιάδης, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
5/6/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους μας την ανάγκη να προστατέψουμε τη φύση, αλλά και την υποχρέωσή μας να παραδώσουμε στα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές καλύτερες συνθήκες ζωής.

Ο Πειραιάς, είναι μια πόλη επιβαρυμένη περιβαλλοντικά. Από τη λειτουργία του λιμανιού, από το κυκλοφοριακό, αλλά και από τα έργα που γίνονται αυτό το διάστημα στην πόλη.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ»
4/6/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης απηύθυνε χαιρετισμό στη βραδιά ενημέρωσης και πολιτισμού με θέμα «Παχυσαρκία και Καρκίνος» που πραγματοποιήθηκε χθες, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Παθολογικό Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Μεταξά και οι οργανώσεις «Γυναίκες στην ογκολογία» και «Καρκίνος: Εκπαίδευση, Έρευνα και Κλινική Πράξη», υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και την υποστήριξη του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ».  

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΛΙΣΤ ΤΟΥ 3ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
4/6/2015

Συναυλία του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά με τους Σολίστ από το 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Τρίτη 9 Ιουνίου στις 20.30.

Το Δημοτικό Ωδείο Πειραιά, έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου, τους σπουδαιότερους Έλληνες Κιθαριστές που συμμετέχουν στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας, έναν από τους σημαντικότερους μουσικούς θεσμούς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
4/6/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Πέτρος Κόκκαλης, θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

  Δελτία Τύπου
ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ 1ο PIRAEUS SPORTS CAMP
3/6/2015

Συνέντευξη Τύπου για το 1ο Piraeus Sports Camp που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Στο πάνελ συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Σταύρος Ελληνιάδης και ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βασίλης Νάνος.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ
3/6/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παραβρέθηκε σε εκδήλωση για τα παιδιά των ειδικών σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο «Μάνος Λοίζος» στη Νίκαια.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Περιφέρεια Αττικής και η Αντιπεριφέρεια Πειραιά, ο Ο.Λ.Π., ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη και ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης και περιελάμβανε, τραγούδι, χορό, αλλά και μουσικό πρόγραμμα από τους μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Πειραιά.  

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο Ο.Π.Α.Ν.
2/6/2015

Το Αθλητικό Τμήμα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, διοργανώνει την μεγάλη αθλητική εκδήλωση «Γιορτή Γυμναστικής», στο Βεάκειο Θέατρο, την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015, στις 19:30.

Στην «Γιορτή Γυμναστικής», θα συμμετάσχουν όλα τα τμήματα μαζικής άθλησης του ΟΠΑΝ, τα οποία θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015, στις 19:00, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά, στην πλαζ Βοτσαλάκια στην Καστέλα, η μεγάλη «Γιορτή Κολύμβησης», όπου μικροί και μεγάλοι των τμημάτων κολύμβησης, θα παρουσιάσουν στους παρευρισκομένους τα προγράμματα που συμμετείχαν τη χρονιά που πέρασε.

Και στις δύο μεγάλες αθλητικές γιορτές η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη.

  Δελτία Τύπου
Διάλεξη Μητροπολίτη Μύρων της Λυκίας Δρ Χρυσόστομος Καλαϊτζής
2/6/2015

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις Ημέρες Θάλασσας, ακολουθεί στη Μικρά Ασία τα βήματα του θαλασσινού Αγίου Νικολάου και παρουσιάζει στο πειραϊκό κοινό τον Μητροπολίτη Μύρων της Λυκίας Δρ Χρυσόστομο Καλαϊτζή μαζί με το Εκδοτικό Έργο της Μητρόπολής του, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 19.00 στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά (Παλαιό Ταχυδρομείο οδός Φίλωνος 29 Πειραιάς­)

Ομιλητές :Ιωακείμ Μπουτάρας , Εκπαιδευτικός-Συγγραφέας

Παναγιώτης Κολιομιχάλης, Ιατρός, Πρόεδρος της Εταιρίας Φίλων Αγίου Νικολάου Μύρων Λυκίας Μητροπολίτης Μύρων Χρυσόστομος : «Γράμμα στο υπερπέραν στον Μ.Πρωτονοτάριο Χρ.Παπαϊωάννου 1867-1937» 

Καλωσορίζει η Διευθύντρια Πολιτισμού Ευαγγελία Μπαφούνη 

Το «ταξίδι» στα Μύρα συμπληρώνεται από έκθεση των εκδόσεων της Μητρόπολης και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

  Δελτία Τύπου
Παχυσαρκία & Καρκίνος, 3 Ιουνίου 2015, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
2/6/2015

Το Παθολογικό-Ογκολογικό Τμήμα του Ε.Α.Ν.Π. "Μεταξά" & η Α.Μ.Κ. Εταιρεία W4O Hellas – Γυναίκες στην Ογκολογία, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για τη δημιουργία ανοιχτού εγκυκλοπαιδικού περιεχομένου για την υγεία, διοργανώνουν εκδήλωση, ανοιχτή στο κοινό, με τίτλο Μια βραδιά ενημέρωσης & πολιτισμού: «ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ», την Τετάρτη 03 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Σκοπός της εκδήλωσης, που εκτός από των ομιλιών θα συμπεριλαμβάνει μουσικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, είναι η ενημέρωση του κοινού γύρω από το πρόβλημα της παχυσαρκίας που στη βάση των νέων δεδομένων έχει άμεση σχέση με την ποιότητα ζωής και ενίοτε αποτελεί έκφραση κοινωνικής κουλτούρας.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

  Δελτία Τύπου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «1ο PIRAEUS SPORTS CAMP»
2/6/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου για το «1ο Piraeus Sports Camp», αύριο, Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 13:00, στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά (Φίλωνος 29, Παλαιό Ταχυδρομείο).

Το «1ο Piraeus Sports Camp» απευθύνεται σε μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης και γίνεται σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στη Συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Σταύρος Ελληνιάδης και ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βασίλης Νάνος.

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΕΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ
31/5/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης έδωσε το παρών στους αγώνες Κωπηλασίας που διοργάνωσε σήμερα ο Όμιλος Ερετών με ανοικτή συμμετοχή Σωματείων και Αθλητών, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Φαληρικό όρμο, με ανοικτή συμμετοχή Σωματείων και Αθλητών. Η εκκίνηση δόθηκε στο «Σκαφάκι» με τερματισμό τη Μαρίνα Ζέας.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε απονομή των μεταλλίων στους αθλητές που διακρίθηκαν.

Επίσης, ο Όμιλος Ερετών άφησε ανοιχτό για το κοινό το διατηρητέο κτίριο του Ομίλου, όλο το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαΐου. Οι πολίτες του Πειραιά αλλά και οι επισκέπτες της πόλης, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο διατηρητέο κτίριο και στην 130χρονη ιστορία του, μέσα από το σπάνιο μουσειακό υλικό. Συγχρόνως, θαύμασαν από κοντά τις αρχαιότερες αθλητικές εγκαταστάσεις, τους νεώσοικους κ.α.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ
31/5/2015

Αγώνες επίδειξης Beach Volley και Ποδοβόλεϊ με τη συμμετοχή μεγάλων αθλητών, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην παραλία Βοτσαλάκια, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Ντανιέλ Μπατίστα ήταν ορισμένοι μόνο από τους διακεκριμένους αθλητές, που έλαβαν μέρος στην επίδειξη ποδοβόλεϊ, προσελκύοντας τα βλέμματα του κόσμου που παρακολούθησε τους αγώνες επίδειξης.

Στην παραλία Βοτσαλάκια βρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, όπου και παρακολούθησε τους αγώνες επίδειξης στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο.

Ο κ. Αντώνης Νικοπολίδης δήλωσε: «Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας, φτιάξαμε ένα ωραίο γήπεδο, παίξαμε ποδοβόλεϊ, ήρθαν μεγάλοι αθλητές όπως ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Ντανιέλ Μπατίστα και συμμετέχουμε όλοι μαζί σε αγώνα επίδειξης. Το διασκεδάζουμε, περνάμε πολύ ωραία. Το ποδοβόλεϊ δεν είναι ευρέως γνωστό στην Ελλάδα, ωστόσο έχει χιλιάδες φίλους στο εξωτερικό. Παίζεται κυρίως από Βραζιλιάνους και εμείς προσπαθούμε να πάρουμε λίγη από τη δόξα τους! Προσπαθούμε και όταν προσπαθείς, μπορείς να διορθώσεις και να καταφέρεις τα πάντα».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 4MOMS ΚΑΙ PLAYMOBIL ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
31/5/2015

Περισσότερα από 4.000 παιδιά επισκέφθηκαν τον μεγάλο παιδότοπο της Playmobil, που φιλοξενήθηκε στη Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας και ολοκλήρωσε σήμερα τη λειτουργία του.

Ο παιδότοπος με το χωριό της Playmobil αλλά και οι παράλληλες δράσεις, είχαν τεράστια απήχηση καθώς κάθε Κυριακή για όλο τον Μάιο ήταν το σημείο αναφοράς για τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων, με δωρεάν είσοδο για όλες τις δραστηριότητες.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας», πραγματοποιήθηκε σήμερα show με τηλεκατευθυνόμενα σκάφη. Νωρίτερα η γνωστή γυμνάστρια Νίκη Πετρουλάκη παρέδωσε μαθήματα γιόγκα στις μαμάδες.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Η ΤΡΟΥΜΠΑ «ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ» ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ STREET PARTY ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
31/5/2015

Στιγμές μοναδικές έζησαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο, από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ στην περιοχή της Τρούμπας, η οποία έχει αναβαθμιστεί και εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς σε ένα από τα πιο όμορφα και δημοφιλή στέκια διασκέδασης του Λεκανοπεδίου. Με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας, ο Δήμος Πειραιά οργάνωσε, μια σειρά εκδηλώσεων στην Τρούμπα, οι οποίες κατέληξαν σε ένα μεγάλο street party, με τη συμμετοχή των μπαρ και των καταστημάτων της περιοχής. Οι δρόμοι της Τρούμπας, που είχαν κλείσει για τα οχήματα, γέμισαν από τον κόσμο, ο οποίος διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στο μεγαλύτερο πάρτι δρόμου που έχει γίνει ποτέ στον Πειραιά.

Νωρίτερα, εκατοντάδες πολίτες περπάτησαν στους δρόμους της Τρούμπας και ξεναγήθηκαν από τη Διευθύντρια Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά κα Ευαγγελία Μπαφούνη στα πιο γνωστά μέρη, κτήρια και ιστορικά μνημεία όπως: το Μέγαρο Βάττη, τα Κόκκινα Φανάρια, το Μέγαρο Ποτόγλου, τη Βασιλική αποβάθρα και την αποβάθρα της Τρούμπας, το Ξενοδοχείο Πειραιεύς κ.α..

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ
31/5/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στο πλαίσιο του εορτασμού για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» στον Πειραιά, παραβρέθηκε χθες στην πλατεία Κοραή, σε μια μεγάλη γιορτή για την παράδοση, όπου τα μουσικοχορευτικά συγκροτήματα της Αδελφότητας Κεφαλληνίων και Ιθακησίων, της Ένωσης Γυναικών Κρήτης, της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» και της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη», ξεδίπλωσαν την ιστορία του κάθε τόπου, με τη μουσική και τους παραδοσιακούς χορούς τους.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε:

«Στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας», είχαμε 60 εκδηλώσεις, ήταν εδώ, οι σύλλογοι του Πειραιά, είδαμε ωραία χορευτικά, ακούσαμε ωραία τραγούδια. Να ευχαριστήσω και την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» και τους Κεφαλληνίους και τους Ιθακήσιους, τον Σύλλογο Γυναικών Κρήτης και Αιγαίου και την Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» για τη συμμετοχή τους. Είναι στο πλαίσιο της μεγάλης συμμετοχής που είχαμε από φορείς της πόλης και συλλόγους. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Νομίζω ότι όσοι είδαμε αυτό το πρόγραμμα στην πλατεία Κοραή, στο κέντρο του Πειραιά, περάσαμε καλά και εύχομαι να γίνουν παρόμοιες εκδηλώσεις και είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν στην πόλη».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ
30/5/2015

Για πρώτη φορά, 119 χρόνια μετά από τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015 στον Πειραιά, πολίτες και αθλητές όλων των ηλικιών, κολύμπησαν στο Πασαλιμάνι, στο ίδιο σημείο, αναβιώνοντας την ίδια κολυμβητική διαδρομή, στα 500 μέτρα ελεύθερο. Μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος ήταν και πρεσβευτής των αγώνων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος έδωσε το σήμα της εκκίνησης των αγώνων, δήλωσε:

«Η αναβίωση στο Πασαλιμάνι των αγώνων κολύμβησης της Ολυμπιάδας του 1896 έχει ξεχωριστή σημασία για την πόλη μας. Οι εκδηλώσεις που σχεδιάσαμε για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας, έχουν στόχο να αναδείξουν τη σχέση του Πειραιά με τη θάλασσα, τη ναυτοσύνη, την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους Πειραιώτες για τη συμμετοχή τους στις δράσεις, διότι όταν δώσαμε το έναυσμα ως νέα δημοτική αρχή, ανταποκρίθηκαν πολλοί φορείς, σύλλογοι, επιχειρήσεις, και πολίτες, ώστε να οργανώσουμε αυτή τη μεγάλη γιορτή στον Πειραιά. Έχουμε αποφασίσει αυτή η γιορτή να γίνει θεσμός σε ετήσια βάση».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΝΑΛΙΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ Ε.Β.Ε.Π.
30/5/2015

Στην παρουσίαση του Μουσείου Εναλίων Αρχαιοτήτων στο πλωτό μουσείο Hellas Liberty, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, όπου απήυθυνε χαιρετισμό.

Ο κ. Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε:

«Είναι ιδιαίτερα ευτυχής συγκυρία για εμάς, η παρουσίαση του νέου μουσείου εναλίων αρχαιοτήτων να πραγματοποιείται τις ημέρες που η πόλη μας γιορτάζει την ευρωπαϊκή ημέρα θάλασσας. Σε μια στιγμή κατά την οποία, τα φώτα της ευρωπαϊκής πολιτικής για τη θάλασσα, τις ακτές και τα λιμάνια είναι στραμμένα στον Πειραιά.

Το μουσείο εναλίων αρχαιοτήτων, το οποίο θα κατασκευαστεί στο πλαίσιο του προγράμματος της Πολιτιστικής Ακτής Πειραιά του ΟΛΠ, θα είναι ένα πρωτοποριακό μουσείο, και ως προς τη θεματολογία και ως προς την εξωτερική μορφή, αφιερωμένο αποκλειστικά στην ενάλια αρχαιολογία, κάτι που έλλειπε από μια χώρα, με τόσο πλούσια ναυτική ιστορία, όπως είναι η Ελλάδα.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟ 3ο ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ
30/5/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε χθες, στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, όπου πραγματοποιήθηκε η διέλευση παραδοσιακών σκαφών, υπό μορφή ρεγκάτας.

 Την πρωτότυπη έκθεση –επίδειξη, διοργάνωσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Παραδοσιακών Σκαφών, για το «3ο Ναυτικό Σαλόνι Παραδοσιακών Σκαφών», στο πλαίσιο του εορτασμού για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας».

Ο κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος είναι από τα πιο όμορφα μέρη, με μοναδική θέα. Γι αυτό άλλωστε και δεξιωθήκαμε εδώ τον Ευρωπαίο Επίτροπο κ. Karmenu Vella. Ο Πειραιάς και η θάλασσα είναι συνυφασμένες έννοιες. Στο τριήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων δεν θα μπορούσε να λείπει μια πρωτοβουλία που αφορά παραδοσιακά σκάφη. Είχαμε την επιθυμία να εκθέσουμε αυτά τα παραδοσιακά σκάφη στο λιμάνι του Πειραιά, για να τα δει περισσότερος κόσμος. Δυστυχώς δεν μας το επέτρεψε η γραφειοκρατία και ο αρμόδιος Τελώνης, λόγω κάποιων γραφειοκρατικών διαδικασιών. Δυστυχώς θα έλεγα, διότι ο Πειραιάς ή οποιαδήποτε πόλη γιορτάζει έναν Ευρωπαϊκό θεσμό, θα πρέπει η γραφειοκρατία στο μέτρο του δυνατού να παρακάμπτεται. Έγινε μια διαδρομή από το Μικρολίμανο μέχρι το κεντρικό λιμάνι και πίσω. Είναι πολύ ωραία παραδοσιακά σκάφη. Ήταν μια ακόμα ενδιαφέρουσα δράση, στο πλαίσιο της σχέσης της πόλης του Πειραιά με τη θάλασσα».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟΥ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2015»
30/5/2015

Η επίσημη παρουσίαση του γραμματοσήμου «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας – Πειραιάς 2015», πραγματοποιήθηκε χθες στη Δημοτική Πινακοθήκη της πόλης, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας».

Με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015 στον Πειραιά, τα ΕΛΤΑ εξέδωσαν το συλλεκτικό γραμματόσημο, το οποίο εντάσσεται στην Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «Επέτειοι – Γεγονότα» των ΕΛΤΑ και έχει εκδοθεί σε 500 χιλιάδες τεμάχια.

Παράλληλα, εγκαινιάστηκε και η Φιλοτελική Έκθεση «Πειραιάς - Θάλασσα - Ναυτιλία», στην οποία εκτίθεται σπάνιο φιλοτελικό υλικό. Το κοινό μπορεί να δει τη βραβευμένη συλλογή με τίτλο «Η Ελλάδα των νησιών και των πέντε θαλασσών», αλλά και ένα μέρος της συλλογής του σπουδαίου συλλέκτη Ιάκωβου Βαγιάκη.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
29/5/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης πραγματοποίησε ομιλία κατά το κλείσιμο των εργασιών του διήμερου συνεδρίου για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η ομιλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη είναι η ακόλουθη:

«Κυρίες και Κύριοι, φίλες και φίλοι της Θάλασσας

Πριν περίπου 2,5 χιλιετίες η διορατικότητα του Θεμιστοκλή οδήγησε τους Αθηναίους στην αξιοποίηση του Λιμανιού του Πειραιά ώστε να κατακτήσουν όλο τον γνωστό τότε κόσμο και να δημιουργήσουν τελικά κατά τον χρυσό αιώνα του Περικλή το μεγαλύτερο επίτευγμα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, τη Δημοκρατία.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2015
29/5/2015

Οι ευκαιρίες της ενίσχυσης της οικονομίας της Ευρώπης, μέσα από τη «γαλάζια ανάπτυξη», από τη θάλασσα, ήταν από τα βασικά θέματα συζητήσεων στο συνέδριο για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015, με επίκεντρο τον Πειραιά, ως Ναυτική Πρωτεύουσα της Ευρώπης και με θέμα: «Λιμάνια και ακτές: Οι πύλες της Θαλάσσιας Ανάπτυξης».

Το διήμερο συνέδριο άνοιξε τις πύλες του χθες το πρωί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ολοκληρώνει τις εργασίες του σήμερα με την συμμετοχή 1200 και πλέον Ευρωπαίων συνέδρων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόσο στην κεντρική του ομιλία κατά τις εργασίες του συνεδρίου όσο και στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου, μιλώντας με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά και με Ευρωπαίους συνέδρους, τόνισε την ανάγκη αξιοποίησης της γαλάζιας ανάπτυξης και των θαλάσσιων δραστηριοτήτων με στρατηγική η οποία θα δημιουργήσει ευκαιρίες και για την ελληνική και για την παγκόσμια οικονομία, καθώς επίσης και νέες βιώσιμες θέσεις εργασίας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 14 από 73Πρώτη   Προηγούμενη   9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by