English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

δελτία τύπου από 1/1/2011

ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΑ «ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
25/2/2014

 Μεγάλος αποκριάτικος χορός των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, από τις 16:00 έως τις 21:00, στο φουαγιέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΕΥΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
24/2/2014

ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας τελέστηκε χθες, από το Δήμο Πειραιά, το ετήσιο μνημόσυνο για τους πνιγέντες και φονευθέντες του Εμπορικού Ναυτικού.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Β.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
24/2/2014

Το Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο τίμησε χθες ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΘΕΟΞΕΝΙΑ» στον Πειραιά, με θέμα: «2014: Αναδιάρθρωση και νέα μέτρα για το διαβήτη. Εκπαίδευση για το διαβήτη».

Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, τόνισε μεταξύ άλλων:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ
23/2/2014

 Με αφορμή διάφορες αναρτήσεις σε site για τις μονοδρομήσεις στον Πειραιά, από το Γραφείο Τύπου του Δήμου τονίζεται:

«Οι μονοδρομήσεις είναι για την πόλη του Πειραιά μια κορυφαία κυκλοφοριακή παρέμβαση. Η αλήθεια είναι ότι καθυστέρησε να γίνει χρόνια με διάφορα προσχήματα. Παρά την μεγάλη παρέμβαση που υπήρξε τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ήταν μικρά και ευχαριστούμε τους οδηγούς που έδειξαν κατανόηση αλλά και τους πολίτες που στήριξαν με τη συμπεριφορά τους το μέτρο των μονοδρομήσεων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Η ΗΡΩΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΡΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΝΙΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
22/2/2014

 Εκδήλωση προς τιμήν της Μάνης, με θέμα : «η ηρωίδα του Διρού και η συμβολή των Μανιατών στους Εθνικούς Αγώνες», θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Βασ. Σοφίας και Ριζάρη 2), στην Αθήνα, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, στις 18:30.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΜΠΟΥΛΑ
21/2/2014

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο Πολιτισμός μας, ο Πειραιάς και ολόκληρη η Ελλάδα βιώνουν σήμερα μια μεγάλη απώλεια. Ο Σάκης Μπουλάς, παιδί του Πειραιά μας, χαρισματικός άνθρωπος και καλλιτέχνης έδωσε με αξιοπρέπεια και δύναμη μια μεγάλη μάχη. Μας δίδαξε ήθος. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν αγαπητός τόσο στο χώρο του όσο και στην κοινωνία. Θα μας λείψει το χαμόγελό του και το ταλέντο του. Στους δικούς του τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»
21/2/2014

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA «Κοινωνία Ώρα MEGA», με τους κ.κ. Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, σε ερώτηση για τα έργα και τις μονοδρομήσεις στον Πειραιά, απάντησε:
«Τώρα εμείς κάνουμε το μεγάλο έργο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον Πειραιά. Την Κυριακή το βράδυ κλείνουν οι φανοστάτες όπως είναι σήμερα και το πρωί τα φανάρια θα ανοίξουν διαφορετικά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Σάββατο 22 Φεβρουαρίου πλατεία Κανάρη – Πασαλιμάνι
20/2/2014

Με μουσική, χορό, τραγούδι και χρώματα θα «πλημμυρίσουν» και φέτος οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά, που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στο πάρκο Δηλαβέρη, το Σάββατο 1η Μαρτίου και στο πάρκο - πρώην στρατόπεδο Παπαδογιωργή - την Κυριακή 2 Μαρτίου.
Οι λιλιπούτειοι Πειραιώτες, θα διασκεδάσουν παίζοντας με φουσκωτά παιχνίδια, τραγουδώντας και χορεύοντας από τις 10:00 έως τις 16:00.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΕΡΒΟΥΛΑΚΟΣ
19/2/2014

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, έκανε αποδεκτή την παραίτηση που του υπέβαλλε σήμερα, από τη θέση του Αντιδημάρχου ο κ. Γιάννης Μελάς. Με απόφαση του κ. Μιχαλολιάκου, νέος Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών - Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αναλαμβάνει ο κ. Παναγιώτης Ζερβουλάκος.

  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΕΥΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
19/2/2014

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, τιμώντας τη μνήμη των πνιγέντων και φονευθέντων του Εμπορικού Ναυτικού, τελούν Αρχιερατικό Μνημόσυνο την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, στις 11:00, στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Πειραιά.

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ)
18/2/2014

 ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

 

Συνέντευξη Τύπου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (Μονοδρομήσεις) στον Πειραιά, παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο- 7ος όροφος).

Στην εισήγησή του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, σημείωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ
18/2/2014

 Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα, στον Πειραιά, με το Δήμαρχο της πόλης κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο.
Ακολουθούν δηλώσεις:

«Α. Σαμαράς: Πέρα και πάνω από κόμματα, ο Βασίλης κατόρθωσε μέσα σε μια θητεία να αλλάξει τον Πειραιά. Και βέβαια, κανένας δεν αλλάζει έναν πετυχημένο Δήμαρχο, πρότυπο. Από εκεί και πέρα, το αν θα πει το “ναι” ή αν θα πει το “όχι”, δεν το ξέρω εγώ. Είναι δικιά του επιλογή. Εγώ ελπίζω να πει το “ναι” για το καλό του Πειραιά μας. Να είστε καλά.

Δημοσιογράφος: Δήμαρχε, τι απαντάτε στον κ. Πρωθυπουργό;

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΤΑ 30% ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΠΑΖΑΡΙ)
18/2/2014

 Ψηφίστηκε ομόφωνα, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (17/2/2014) του Δημοτικού Συμβουλίου, μείωση κατά 30% του τέλους κατάληψης κοινόχρηστου χώρου, στην Κυριακάτικη Αγορά (παζάρι).

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, τόνισε :

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
17/2/2014

 Με μουσική, χορό, τραγούδι και χρώματα θα «πλημμυρίσουν» και φέτος οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά, που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, στην πλατεία Κανάρη το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στο πάρκο Δηλαβέρη το Σάββατο 1η Μαρτίου και στο πάρκο - πρώην στρατόπεδο Παπαδογιωργή - την Κυριακή 2 Μαρτίου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
17/2/2014

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο - 7ος όροφος), με θέμα τις Μονοδρομήσεις στον Πειραιά.

  Δελτία Τύπου
ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΑΠΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ''ΓΗΡΑΝΣΗ:ΔΑΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ''
14/2/2014

 «Γήρανση: Δαμάζοντας το χρόνο», είναι το θέμα των διαλέξεων που θα πραγματοποιηθούν στα ένδεκα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή.

Ομιλήτρια στις διαλέξεις, που θα πραγματοποιηθούν από 17-2-2014 μέχρι 28-4-2014, θα είναι η Ψυχολόγος και Κλινική Νευροψυχολόγος κυρία Ευγενία Παπαχρηστοπούλου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΑΣΣΑΛΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ : ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
13/2/2014

 ΣΤΗ ΜΑΣΣΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
«ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2013»

Παρουσία του Πρέσβη της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Jean Loup Kuhn-Delforge και του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, παρουσιάστηκε χθες στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου, η συμμετοχή του Δήμου Πειραιά στη Μασσαλία, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2013».
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος καλωσόρισε το Γάλλο Πρέσβη, τους εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας και τους παρευρισκομένους, τονίζοντας μεταξύ άλλων:
 

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ 35Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
12/2/2014

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος επισκέφτηκε σήμερα το 35ο Δημοτικό Σχολείο και το αντίστοιχο Νηπιαγωγείο, που βρίσκονται επί της οδού Αλεξάνδρου 3 και συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τις μαθήτριες και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ MARWAN TOUBASSI
12/2/2014

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του, στο δημαρχείο, με τον Πρέσβη της Παλαιστινιακής Εθνικής Αρχής κ. Marwan Toubassi.
Ο κ. Toubassi, κατά τη συνάντηση, πρότεινε στον κ. Μιχαλολιάκο ο Δήμος Πειραιά να αδελφοποιηθεί με αντίστοιχο δήμο της Παλαιστίνης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
12/2/2014

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησαν χθες στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, οι εορταστικές εκδηλώσεις για την κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας, στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Μέριμνας Υπερηλίκων και Βρεφονηπιακών Σταθμών κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗN ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
11/2/2014

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς.

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ «SHALATIN»
10/2/2014

 Επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιεί το αιγυπτιακό πολεμικό πλοίο «SHALATIN», στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού ταξιδιού της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων της Αιγύπτου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
10/2/2014

 Με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της συμμετοχής του Δήμου Πειραιά στην Μασσαλία, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στις 18:30, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, στο πλαίσιο της διοργάνωσης : «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2013».

Ακολουθεί το πρόγραμμα της παρουσίασης:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
6/2/2014

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΟΛΠ ΑΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΠ ΑΕ κ. Γιώργο Ανωμερίτη είχε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στο γραφείο του στο δημαρχείο και συζήτησαν για τις κοινές δράσεις της ΟΛΠ ΑΕ και του Δήμου Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ
5/2/2014

 Με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν και έγιναν δεκτές οι προτάσεις του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, για τα θέματα:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΛΕΣΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ C-130
5/2/2014

Παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αθανάσιου Δαβάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων C-130, για τους 63 αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και σμηνίτες της Πολεμικής Αεροπορίας, που συνετρίβη στο όρος Όθρυς πριν από 23 χρόνια. Το μνημόσυνο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιά και η κατάθεση στεφάνων στη ομώνυμη πλατεία C-130.

Στην ομιλία του ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αθανάσιος Δαβάκης, υπογράμμισε μεταξύ άλλων:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Μασσαλία-Πειραιάς “Το ταξίδι συνεχίζεται..”
5/2/2014

 Ο ∆ήµαρχος Πειραιά, κ. Βασίλειος Ι. Μιχαλολιάκος, σας προσκαλεί στο ∆ηµοτικό Θέατρο Πειραιά, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014, στις 18.30 µ.µ. για να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της συµµετοχής του ∆ήµου Πειραιά στη Μασσαλία, στα πλαίσια της διοργάνωσης "Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2013".

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗN ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
4/2/2014

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς.

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ C-130
4/2/2014

 Ο Δήμος Πειραιά, τιμώντας τη μνήμη των 63 πεσόντων του μεταγωγικού αεροσκάφους C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, που συνετρίβη στο όρος Όρθρυς, στις 5 Φεβρουαρίου 1991, θα τελέσει τρισάγιο στο μνημείο που βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία, στον Άγιο Δημήτριο, (Παπαστράτου – Δογάνης – Ψαρών –Σφακτηρίας),
την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11:00.

  Δελτία Τύπου
ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
2/2/2014

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος στην ομιλία του, τόνισε:
«Καλώς ήρθατε στον Πειραιά μας, στο εθνικό μας λιμάνι που είναι το ασφαλέστατο και μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης. Ο Πειραιάς είναι η μεγαλούπολη που χαρακτηρίζεται, αν θέλετε, ως η πόλη που χτίστηκε από το «κύμα» της εσωτερικής μετανάστευσης. Ήταν ο πόλος έλξης για τους φτωχούς άγιους προγόνους μας, για να βρουν δουλειά στον Πειραιά. Στον Πειραιά του λιμανιού, στον Πειραιά του εμπορίου, στον Πειραιά της βιομηχανίας, για να αναθρέψουν και να μορφώσουν τα παιδιά τους.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 14 από 55Πρώτη   Προηγούμενη   9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by