English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

δελτία τύπου από 1/1/2011

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821
25/3/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, παρευρέθη στη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος. Εν συνεχεία κατέθεσε στεφάνι στον Ανδριάντα του Γεωργίου Καραϊσκάκη και αμέσως μετά παρακολούθησε την παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στη δήλωσή του, τόνισε:

«Σήμερα είναι μια ημέρα τιμής και μνήμης. Τιμούμε τους ήρωες που αγωνίστηκαν για την υπέρτατη αξία που είναι η ελευθερία, για να ζούμε ελεύθεροι με δημοκρατία σήμερα στη χώρα.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
24/3/2015

Παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών μαθητών και εκπαιδευτικών Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης, εψάλη επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του ήρωα της Επανάστασης του 1821 Γεωργίου Καραϊσκάκη στο Ν. Φάληρο.

Στεφάνια κατέθεσαν: ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Πειραιά, του Τ.Ε.Ι. Πειραιά της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, της Πειραϊκής Ένωσης Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ και των Ναυτοπροσκόπων του Ν. Φαλήρου.

Στην τελετή παιάνιζε η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
24/3/2015

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά, η Πινακοθήκη και το Μουσικό Σχολείο Πειραιά, διοργανώνουν μια βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική μουσική,
μ΄ εκκλησιαστικούς ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια, με αφορμή τις μέρες θρησκευτικής κατάνυξης και σκοπό τη λυρική έκφραση του δράματος
που σηματοδοτεί το δρόμο για τη λύτρωση.

Σας καλούμε σε μια κοινή αναζήτηση ελπίδας μέσα από την ποίηση και τη μουσική στις 30 Μαρτίου και ώρα 7.30μμ στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης (κτίριο Παλαιού Ταχυδρομείου)
Φίλωνος 29.

Δείτε την αφίσα εδώ.

Δείτε την πρόσκληση εδώ.
 

  Δελτία Τύπου
ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ
23/3/2015

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, με ομόφωνη απόφασή του κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του, εξέδωσε σχετικό ψήφισμα που καταδικάζει κάθε πράξη βίας, ρατσισμού και εκφοβισμού.

Συγκεκριμένα, στο ψήφισμα αναφέρεται :

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πειραιά καταδικάζει απερίφραστα για άλλη μια φορά οποιαδήποτε πράξη βίας ρατσισμού ή εκφοβισμού, από οπουδήποτε και από οποιονδήποτε και αν προέρχεται και αντιστρατεύεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και την εν γένει κοινωνική ειρήνη, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές που περνά ο λαός μας.»

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΖΑΝΝΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ
23/3/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης βράβευσε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την ομάδα «Zanneio Stradust» από το Ζάννειο Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Πειραιά, για την κατάκτηση της 2ης θέσης σε διεθνή διαγωνισμό της NASA, του ΜΙΤ και της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος.

Οι 18 μαθητές, με τους καθηγητές τους Π. Μπουμπούλη και Σ. Τσαντίλα, ταξίδεψαν στο διαστημικό κέντρο ESA/ESTEC στην Ολλανδία, όπου έλαβε χώρα ο τελικός του διαγωνισμού.

Οι μαθητές του Ζαννείου κλήθηκαν να προγραμματίσουν δορυφόρους στο διάστημα για να μελετήσουν και να φωτογραφίσουν σημεία ενδιαφέροντος στην επιφάνεια ενός αστεροειδούς και κατάφεραν να διακριθούν μεταξύ 200 σχολείων από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και άλλες χώρες, όπως η Ρωσία.

Για την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία, ο Όμιλος Αριστείας Μαθηματικών – Πληροφορικής – Αστρονομίας SIMA CLUB του Ζαννείου έλαβε έκτακτη οικονομική ενίσχυση από το Δήμο Πειραιά, ύψους 5.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ
23/3/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στην ενημερωτική καμπάνια του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων που πραγματοποιήθηκε σήμερα από τις 10:00 έως τις 14:00 στην πλατεία Κοραή.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σακχάρου σε εκατοντάδες Πειραιώτες και διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό για τη νόσο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε:

«Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιώς και Νήσων κινείται στη σωστή κατεύθυνση καθώς οι δημότες της πόλης μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εξεταστούν δωρεάν για το σάκχαρο. Υπάρχει μια στενή συνεργασία μεταξύ Δήμου Πειραιά και Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων. Ο Πειραιάς έχει ανάγκη από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντική η ενημέρωση και η πρόληψη του κόσμου. Στηρίζουμε τέτοιου είδους δράσεις και θα είμαστε κοντά σε παρόμοιες πρωτοβουλίες, με στόχο να πραγματοποιήσουμε εκδηλώσεις οι οποίες στοχεύουν στην ενημέρωση των Πειραιωτών πάνω σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην υγεία».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
«Μιλάμε για θέατρο»
20/3/2015

Με την πραγματοποίηση της διάλεξης «Η ζωγραφική αυλαία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά- Αι νύμφαι ακούουσαι τον Ορφέα» με εισηγητή τον Κώστα Κουρμουλάκη, ολοκληρώθηκε χθες ο κύκλος διαλέξεων «Μιλάμε για θέατρο» που οργάνωσε το Τμήμα Θεάτρων και Κινηματογράφων στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, στο πλαίσιο των «Δράσεων Πολιτισμού 2015» της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά.  

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
19/3/2015

Συναυλία αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας παρουσιάζει το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, αύριο Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 20:30, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29).
 
Η συναυλία έχει τίτλο «Τρεις σοπράνο τραγουδούν για την Κάλλας» και θα ακουστούν διάσημες άριες οι οποίες σημαδεύτηκαν από τις μοναδικές ερμηνείες της. 

Οι τρεις σολίστ κλασικού τραγουδιού, Ειρήνη Κώνστα, Βανέσσα Καλκάνη και Αθανασία Παπακωνσταντίνου ενώνουν τις φωνές τους και συμπράττουν με τον διακεκριμένο πιανίστα Μενέλαο Τσικλίδη  για να τιμήσουν τη μεγάλη ντίβα της όπερας. Στην ανάγνωση κειμένων η ηθοποιός Κοραλία Μαργέλη.
 
Η καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκει στον Βασίλη Μαστοράκη και τον Στέλιο Γκόλγκαρη. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ: 210-41.01.402.

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
19/3/2015

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης εγκαινίασε το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS, το οποίο λειτουργεί για πρώτη φορά στον Πειραιά.

Ο Δήμος Πειραιά παραχώρησε το χώρο που στεγάζεται το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στην οδό Ζωσιμαδών 11, στον 1ο όροφο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.). 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
17/3/2015

Σεμινάριο βασικών αρχών Πρώτων Βοηθειών με θέμα: «Ασφάλεια στο νερό» θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 18 Μαρτίου, στις 18:00, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, από την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής, με πρωτοβουλία της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Βρεφονηπιακών Σταθμών κυρίας Χαραλαμπίας Ζηλάκου.

Το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών απευθύνεται στο προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών, στους γονείς των παιδιών αλλά και σε όλους τους Πειραιώτες. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, δήλωσε:

«Στηρίζοντας δράσεις οι οποίες έχουν ως απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και την πρόληψη, διοργανώνουμε σε συνεργασία με την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής Επιμορφωτικό Σεμινάριο Βασικών Αρχών Πρώτων Βοηθειών-Ναυαγοσωστικής. Η γνώση Πρώτων Βοηθειών είναι απαραίτητη για κάθε άνθρωπο. Το σεμινάριο που θα διεξαχθεί απευθύνεται σε άτομα τα οποία ενδιαφέρονται να μάθουν με ποιο τρόπο μπορούν να προσφέρουν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, βοήθεια στο συνάνθρωπο ή ακόμα και στον ίδιο τους τον εαυτό».

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΕΟΠΟΛΗ ΜΑΝΗΣ
17/3/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρέστη στις επετειακές εκδηλώσεις της 17ης Μαρτίου στην Αρεόπολη Μάνης για τα 194 χρόνια από την κήρυξη της Επανάστασης του 1821.

Ο κ. Μώραλης συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Δαβάκη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτη Καλογερόγιαννη, τον Πρόεδρο της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιάννη Βοϊδονικόλα και τον Σύμβουλο του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Κυρίμη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης έδωσε το παρών στην καθιερωμένη Δοξολογία και στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Αρεόπολη ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Δήμου Πειραιά, στο Μνημείο του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη.

  Δελτία Τύπου
ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
16/3/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου κ. Νίκος Διαμαντής παραχώρησαν Συνέντευξη Τύπου, με θέμα την επανεκκίνηση και τον προγραμματισμό του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Σημείωμα Καλλιτεχνικού Διευθυντή

Βασικοί άξονες ρεπερτορίου 2015-1016

Πρόγραμμα Παραστάσεων

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
13/3/2015

Μια ξεχωριστή εκδήλωση ποίησης και μουσικής με θέμα : «ο δικός μου Πειραιάς», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015, στις 19:30, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (κτίριο Παλαιού Ταχυδρομείου, Φίλωνος 29).

Στην εκδήλωση, θα διαβαστούν ποιήματα των ποιητών: Χριστόφορου Λιοντάκη, Γιώργου Χρονά, Γιώργου Μαρκόπουλο και Γιάννη Ευθυμιάδη, οι οποίοι στη συνέχεια θα μιλήσουν ο καθένας ξεχωριστά για τη σχέση τους με τον Πειραιά.

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πειραιά θα πλαισιώσουν μουσικά την εκδήλωση με έργα από την εποχή του Ρομαντισμού έως τον 21ο αιώνα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δείτε την αφίσα εδώ - Δείτε την πρόσκληση εδώ

  Δελτία Τύπου
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΩΣΙΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ»
12/3/2015

Ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών πραγματοποίησε Ανοικτή Ημερίδα στο ΕΒΕΠ με θέμα: " Δείκτες Ενεργειακής Απόδοσης και Μέθοδοι για Ένα Βιώσιμο Πλαίσιο Ανακαίνισης Κτιρίων " στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών έργων REPUBLIC-MED και GRASP , τα οποία συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς πόρους.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Μιλάμε για θέατρο: Η ζωγραφική αυλαία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Αι νύμφαι ακούουσαι τον Ορφέα»
12/3/2015

Την Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η διάλεξη με θέμα «Η ζωγραφική αυλαία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά Αι νύμφαι ακούουσαι τον Ορφέα», στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29). Εισηγητής ο σκηνογράφος Κώστας Κουρμουλάκης, Προϊστάμενος του Τμήματος Θεάτρων και Κινηματογράφων του Δήμου Πειραιά.
Η ζωγραφική αυλαία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά φιλοτεχνήθηκε το 1926 από τον σκηνογράφο Θεόδωρο Αρμενόπουλο και αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό θεατρικό τεκμήριο, όχι μόνο γιατί είναι ένα από τα ελάχιστα δείγματα ζωγραφικής θεατρικής αυλαίας που σώζονται στη χώρα μας, αλλά και γιατί είναι το μοναδικό δείγμα της τέχνης της σκηνογραφίας, από την περίοδο του Μεσοπολέμου, που έφτασε ως τις μέρες μας. Θα παρουσιαστεί το ιστορικό – καλλιτεχνικό πλαίσιο και μια εικαστική ανάγνωση της αυλαίας, της οποίας η συντήρηση έχει ήδη ξεκινήσει από το 2014 από τη Δ/νση Συντήρησης του Υ.Π.Π.Ο. με σκοπό πολύ σύντομα να αποδοθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά προς χρήση.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΩΝ
11/3/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε σήμερα με το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιπλοιάρχων.

Τα μέλη της Λέσχης Αρχιπλοιάρχων παρέθεσαν γεύμα στον κ. Μώραλη, τον ενημέρωσαν για την πορεία, τις δραστηριότητες και το κοινωνικό έργο της Λέσχης ενώ του προσέφεραν αναμνηστικά δώρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον Πειραιά και στα έργα που υλοποιούνται στην πόλη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη θερμή υποδοχή στα μέλη της Λέσχης Αρχιπλοιάρχων, τονίζοντας πως προσβλέπει σε μια ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία.

  Δελτία Τύπου
ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΕΥΘΕΝΤΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Ε.Ν. ΤΕΛΕΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
10/3/2015

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, ο Δήμος Πειραιά τέλεσε Μνημόσυνο για τους πνιγέντες και φονευθέντες ναυτικούς στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας. Στη συνέχεια όλοι οι παριστάμενοι μετέβησαν στον προβλήτα απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα όπου εψάλη επιμνημόσυνη δέηση και πραγματοποιήθηκαν ρίψεις στεφάνων στη θάλασσα. Στη τελετή συμμετείχε και η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά.

Μετά το πέρας της τελετής, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Θεόδωρος Δρίτσας, δήλωσε :

«Για μια ακόμη φορά και φέτος τιμούμε τη μέρα μνήμης για τους πνιγέντες και φονευθέντες ναυτικούς. Τιμούμε τη μεγάλη εποποιία της ελληνικής ναυτοσύνης. Τιμούμε τον αγώνα για να γίνει η χώρα μας, χώρα της ναυτιλίας με μεγάλη δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο και με μεγάλη καταξίωση και του πολιτισμού και της τεχνογνωσίας και της ικανότητας των ναυτικών. Αυτό το θαύμα της ελληνικής ναυτιλίας στηρίχθηκε στους Έλληνες ναυτικούς. Δεν είναι μόνο αυτοί που χάθηκαν, αλλά και αυτοί που συνεχίζουν. Και πρέπει να σεβαστούμε και τους αγώνες και τα δικαιώματα των Ελλήνων ναυτικών σήμερα. Σε αυτή την κατεύθυνση η στήριξη των πληρωμάτων, η στήριξη των ναυτικών που είναι άνεργοι, η ανάπτυξη της κοινωνικής ωφέλειας για τη ναυτιλία θα είναι η καλύτερη τιμή στη μνήμη όσων χάθηκαν, είτε πνίγηκαν είτε φονεύθηκαν στη θάλασσα. Αιωνία τους η μνήμη».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
10/3/2015

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής. Στο επίκεντρο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, βρέθηκε ο συντονισμός της δράσης της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πειραιά σε σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος καθώς και η εξέλιξη του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του ΠΕΠ Αττικής.

Η Περιφερειάρχης παρουσίασε τον προγραμματισμό της Περιφέρειας Αττικής για το επόμενο διάστημα, υπογραμμίζοντας τις προτεραιότητες σε θέματα κοινωνικής και περιβαλλοντικής πολιτικής καθώς και ολοκληρωμένων αστικών παρεμβάσεων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ''ΟΔΥΣΣΕΑ'' ΑΠO ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ''ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ''
10/3/2015

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 11 Μαρτίου στον ''Οδυσσέα'', το Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας του Οργανισμού ''Το Χαμόγελο του Παιδιού''.

Ο ''Οδυσσέας'' βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Πειραιά με ''Το Χαμόγελο του Παιδιού'' με δράσεις και ενημερωτικές εκδηλώσεις ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί εντός του ''Οδυσσέα'' από τις 16:00 έως τις 20:00, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας ''Άγιος Παντελεήμων''.
 

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
10/3/2015

Για τη συνολική του παρουσία και προσφορά στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου τιμήθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, στην ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων της Ε.Π.Σ.Π., που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο.

Την τιμητική διάκριση στον κ. Μώραλη απένειμε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά κ. Γιώργος Ανατολάκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Πειραιά βράβευσε τέσσερεις ποδοσφαιριστές πειραϊκών ποδοσφαιρικών σωματείων για την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Τα βασικά σημεία της ομιλίας του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη είναι τα εξής:

«Αφιέρωσα τη ζωή μου στο ποδόσφαιρο με πάθος και εντιμότητα»

«Είναι μεγάλη χαρά να παρευρίσκομαι στην εκδήλωση του ποδοσφαίρου της πόλης ως Δήμαρχος Πειραιά. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμητική αυτή διάκριση. Στο ποδόσφαιρο δραστηριοποιήθηκα 21 χρόνια. Αφιέρωσα τη μισή παραγωγική ζωή μου και θέλω να πιστεύω ότι το έπραξα με πάθος, με αξιοπρέπεια, με σοβαρότητα και με εντιμότητα, εκπροσωπώντας τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, τον Ολυμπιακό, αλλά και όντας για δύο χρόνια στην προεδρία της Super League, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό ως Αντιπρόεδρος. Αυτή είναι η παρακαταθήκη μου. Συνέβαλλα και εγώ από την πλευρά μου και από όποια θέση μου ανατέθηκε με υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια και εντιμότητα».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΑΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΕΜΕΛΟΣ
10/3/2015

 Νέος Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Γέμελος. Ο επί σειρά ετών προπονητής της ομάδας κολύμβησης του Ολυμπιακού και ομοσπονδιακός τεχνικός, έχει στο ενεργητικό του σπουδαίες διακρίσεις για την ελληνική κολύμβηση σε Ολυμπιακούς αγώνες και παγκόσμια πρωταθλήματα. Το 2014 αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στην Ελλάδα, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, λαμβάνοντας την ύψιστη αυτή διάκριση για τις επιτυχίες του, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Ο κ. Γέμελος αναλαμβάνει την θέση του αντιπροέδρου του Ο.Π.Α.Ν μετά την παραίτηση από τη θέση της κ. Σταυρούλας Αντωνάκου, η οποία εκλέχθηκε βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 90 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
9/3/2015

Με αφορμή την επέτειο των 90 ετών από την ίδρυση του Ολυμπιακού ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

''Ο Ολυμπιακός, ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της χώρας συμπληρώνει ενενήντα χρόνια ζωής. Ο Ολυμπιακός αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Πειραιά. Αποτελεί σύμβολο για τους Πειραιώτες και είναι ο καλύτερος πρεσβευτής μας στο εξωτερικό. Η λαμπρή ιστορία του Θρύλου μας συγκινεί και μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι.

Ο Ολυμπιακός γεννήθηκε στον Πειραιά μέσα από τις φτωχογειτονιές, αγαπήθηκε από τους Πειραιώτες, ανδρώθηκε και μεγαλούργησε στον Πειραιά. Αυτή τη σχέση θέλουμε να την ενδυναμώσουμε προς όφελος της πόλης και των δημοτών του Πειραιά.

Εκτός από θριάμβους, κύπελλα και τίτλους, ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει στην πράξη τη στήριξη και την αγάπη του για την πόλη του, τον Πειραιά. Η ανιδιοτελής προσφορά του προς τον Δήμο Πειραιά από την αρχή της Δημαρχιακής μας θητείας, βοηθά καταλυτικά στην υλοποίηση σημαντικών έργων και δράσεων στην πόλη. Παράλληλα συνεχίζει να επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, προσφέροντας τα μέγιστα σε όσους έχουν ανάγκη''.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Aνοιχτή Hμερίδα με τίτλο: "Δείκτες ενεργειακής απόδοσης και μέθοδοι για ένα βιώσιμο πλαίσιο ανακαίνισης κτιρίων"
9/3/2015

"Ο Δήμος Πειραιά στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών έργων REPUBLIC-MED και GRASP διοργανώνει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών ανοιχτή ημερίδα με τίτλο: "Δείκτες ενεργειακής απόδοσης και μέθοδοι για ένα βιώσιμο πλαίσιο ανακαίνισης κτιρίων" που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, στη διεύθυνση Λουδοβίκου 1. Πλ. Οδησσού και ώρα 09-17:30.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα έργα, τις δράσεις τους, τις συνέργειες με άλλα έργα καθώς επίσης και για τις καινοτόμες μεθόδους που εφαρμόζονται για ένα βιώσιμο πλαίσιο ανακαίνισης κτιρίων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο http://www.republic-med.eu/index.php/news-events/events/15-med/event_details

Διαβάστε την πρόσκληση εδώ - Διαβάστε το πρόγραμμα εδώ

  Δελτία Τύπου
ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
9/3/2015

Δωρεάν ανιχνεύσεις προβλημάτων στο λόγο παιδιών προσχολικής ηλικίας των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, διοργανώνει η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοπεδικών-Λογοθεραπευτών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Λογοθεραπείας.

Οι ανιχνεύσεις προβλημάτων λόγων θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 10 Μαρτίου από τις 15:30 έως τις 19:30 στον 5ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Πειραιά (Μπουμπουλίνας 39 & Κουντουριώτου).

Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας αυτής, που είναι αφιερωμένη στα παιδιά εξειδικευμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες Λογοπεδικοί θα έχουν συμβουλευτικές συναντήσεις χρονικής διάρκειας 15 λεπτών για το κάθε παιδί.

Τον συντονισμό θα έχει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Λογοπεδικών-Λογοθεραπευτών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ»
9/3/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης απένειμε χθες το βραβείο Πολιτισμού στην κυρία Δώρα Γιαννίτση δρ. Ιστορικών Επιστημών του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας, Ηθοποιό και Πρόεδρο του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού Μόσχας, στην τελετή βράβευσης γυναικών που οργάνωσε, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, ο Όμιλος Γυναικών «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ», στη Δημοτική Πινακοθήκη.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε:

«Πιστεύω ότι στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας οι άνδρες πρέπει να μιλούν λιγότερο. Τη διαδρομή της κυρίας Γιανίτση την περιγράψατε και έτσι δεν χρειάζεται εγώ να πω κάτι παραπάνω. Θα είμαι σύντομος. Είναι χαρά και τιμή μου που βραβεύω μία γυναίκα με αυτή τη διαδρομή και με αυτά τα επιτεύγματα. Να συγχαρώ επίσης τον Όμιλο Γυναικών «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» και να προσθέσω ότι αποτελεί τιμή και χαρά για την πόλη του Πειραιά, που διαθέτει ένα τέτοιο όμιλο με αυτήν τη δραστηριότητα. Να πω επίσης, ότι η αίθουσα του αίθριου της Δημοτικής Πινακοθήκης αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει όλο αυτόν τον κόσμο. Άρα, τον επόμενο χρόνο πρέπει να «μετακομίσουμε». Οφείλουμε όλοι και οι άνδρες και οι όμιλοι γυναικών να τιμούμε τη γυναίκα όχι μόνο την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, αλλά 365 ημέρες το χρόνο, να την αγαπάμε και να την θαυμάζουμε. Συγχαρητήρια και πάλι».

  Δελτία Τύπου
Αρχιερατικό Μνημόσυνο
9/3/2015

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥ 9ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
6/3/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συμμετείχε σε δενδροφύτευση που διοργάνωσε το 9ο Γυμνάσιο Πειραιά στον υπαίθριο χώρο πάνω από το Ναυτικό Μουσείο.
Ο κ. Μώραλης φύτεψε ελαιόδεντρα μαζί με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος ''Είναι αυτό Τέχνη'' που εκπονήθηκε από το 9ο Γυμνάσιο Πειραιά σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.
Απώτερος σκοπός του προγράμματος είναι ο εξωραϊσμός της ευρύτερης περιοχής και η επαφή των παιδιών με την Τέχνη και τη Φύση.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ''ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ'' ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ
5/3/2015

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού ''Το Χαμόγελο του Παιδιού'' κ. Κων/νος Γιαννόπουλος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με αφορμή την Εθνική Ημέρα ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό (Bullying) στις 6 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο αυτό ο ''Οδυσσέας'', το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας στην Ελλάδα το οποίο δημιούργησε και λειτουργεί ''Το Χαμόγελο του Παιδιού'', θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά έως τις 12 Μαρτίου. Εξειδικευμένοι ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί θα ενημερώνουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς για τον σχολικό εκφοβισμό, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα τους απασχολεί.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΑΣΧΑ
5/3/2015

Ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και εν όψει Πάσχα θα προμηθεύσει με βασικά είδη διατροφής, μέσω διατακτικών, οικονομικά αδύναμους δημότες και κατοίκους του Πειραιά. Όσοι επιθυμούν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από τις 09-03-2015 έως τις 20-03-2015 στο τμήμα κοινωνικών δραστηριοτήτων του Δήμου (Ηρώων Πολυτεχνείου 19, 3ος όροφος, γραφείο 27) κατά τις εργάσιμες ημέρες από 09:00 έως 13:00.
Το ύψος του ποσού της διατακτικής θα καθοριστεί από τον αριθμό της προσέλευσης των δικαιούχων.
Πληροφορίες για τους δικαιούχους και τα δικαιολογητικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά www.pireasnet.gr και στα τηλέφωνα 213 1601806-7.

  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
3/3/2015

Με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κ. Παναγιώτη Τζαμαργιά, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κύριο Παναγιώτη Τζαμαργιά για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας και για τη συμβολή του στην επαναλειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Ανέλαβε να επανεκκινήσει ένα ιστορικό θέατρο, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία τόσο για την Ελλάδα, όσο και για το Δήμο Πειραιά. Σε αυτό το πλαίσιο, κατάφερε το ΔΠΘ να λειτουργεί απρόσκοπτα, παρά τα όποια προβλήματα και να παρουσιάσει ένα υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή σπουδαίων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Του εύχομαι καλή και δημιουργική συνέχεια στους προσωπικούς και καλλιτεχνικούς του στόχους».

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 14 από 68Πρώτη   Προηγούμενη   9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by