English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

δελτία τύπου από 1/1/2011

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
11/7/2013

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή, θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29), έκθεση ζωγραφικής των μελών των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του δήμου, από τις 15 μέχρι τις 21 Ιουλίου.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Πειραιά
κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, την Τρίτη 16 Ιουλίου, στις 20:00.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
Καθημερινά 10:00 -14:00 και 18:00 με 21:00.
 

  Δελτία Τύπου
ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥMΒΟΥΛΙΟΥ
11/7/2013

ΝΙΩΘΩ ΣΥΜΜΑΧΗΤΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ «Υπάρχουν στιγμές και ώρες ευθύνης για τον καθένα μας. Ανήκω στην κατηγορία των πολιτικών, που βαθύτατα πιστεύω ότι ο ευρύτερος δημόσιος τομέας της χώρας δεν έχει περισσότερους εργαζόμενους από όσους χρειάζεται για να λειτουργήσει. Αντίθετα, πολλές υπηρεσίες έχουν πολύ λιγότερους από όσους χρειάζονται για να λειτουργήσουν στοιχειωδώς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
10/7/2013

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο Δήμος Πειραιά συνεργάζεται με την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αθηνών - Πειραιώς, για τη δωρεάν σύνταξη και αποστολή των φορολογικών δηλώσεων, χρήσεως 2012, για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, δηλαδή των ανέργων - απόρων και χαμηλοσυνταξιούχων. Για το σκοπό αυτό παραχωρήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή 13 και 14-7-13, το Δημοτικό κατάστημα της Β΄Δημοτικής Κοινότητας, Δραγάτση 9Α για την υποδοχή των ενδιαφερομένων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ" ΣΤΙΣ 15-7-2013 ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ - ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ
10/7/2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Στο Δήμο Πειραιά, στις 15-7-2013 στο Βεάκειο, θα δοθεί η παράσταση «ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ» του Αισχύλου, από τον Οργανισμό Ελληνικού Θεάτρου «ΑΙΧΜΗ», με την ευγενική χορηγία της Εταιρείας ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ.
Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Η σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Νικολαΐδη, η καινούργια μετάφραση του Κώστα Πολιτόπουλου, η μουσική του Μιχάλη Γληνιαδάκη, η οποία γράφτηκε ειδικά για την παράσταση, τα σκηνικά του Μιχάλη Αγγελάκη, τα κοστούμια της Όλγας Σχοινά, οι φωτισμοί του Στέφανου Κομιανού και οι πρωταγωνιστές (Φ. Φιλοσόφου, Ζ. Ρόχας, Γ. Νικολαίδης, Κ. Λάσκος, Κ. Κλάδης, Δ. Καλαχώρα, Μ. Σκιαδάς, Β. Ασημακόπουλος, Γ. Χουσάκος) συμβάλλουν σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
 

  Δελτία Τύπου
ΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
10/7/2013

Το Ληξιαρχείο Πειραιά μεταφέρθηκε στη νέα του διεύθυνση, Ακτή Ποσειδώνος 2 (Πύργος), Τ.Κ.18531 και λειτουργεί καθημερινά από την Πέμπτη 11-7-13 και από 8.00 – 14.00
Τα νέα τηλέφωνα είναι:

-Τμήμα Γεννήσεων και Βαπτίσεων: 2132924771-2

-Τμήμα Γάμων και Θανάτων: 2132024741-2

-FAX και για τα δύο τμήματα:2132024739-40
 

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗN ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
9/7/2013

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς.

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ
4/7/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος έστειλε επιστολή στο Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη, την οποία κοινοποίησε στους Δημάρχους Νίκαιας – Ρέντη κ. Γιώργο Ιωακειμίδη και Μοσχάτου –Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου, για την ανάπλαση και αναβάθμιση της λεωφόρου Πειραιώς.
Σας επισυνάπτουμε την επιστολή

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ 5-7-13 ΜΕΧΡΙ 9-7-13 ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ
3/7/2013

 Το Ληξιαρχείο Πειραιά θα παραμείνει κλειστό για το κοινό, από την Παρασκευή 5-7-13 μέχρι και την Τρίτη 9-7-13, λόγω μετακόμισης. Αυτό το διάστημα θα εξυπηρετούνται μόνο περιπτώσεις που αφορούν άδειες ταφής.
Το Ληξιαρχείο Πειραιά θα λειτουργήσει πάλι κανονικά από την Τετάρτη 10-7-13 στη νέα του διεύθυνση: Ακτή Ποσειδώνος 2 (δίπλα στο ΚΕΠ), από 8.00 – 14.00.

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
2/7/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ
2/7/2013

 Επιστολή – απάντηση στην Επίτροπο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κυρία Μαρία Δαμανάκη έστειλε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στην οποία τονίζεται:

«Αξιότιμη κυρία Επίτροπε,

Έλαβα χθες την επιστολή σας και ως Δήμαρχος της πόλης του Πειραιά, θέλω να σας ευχαριστήσω για την ενημέρωση αλλά και για τον συντονισμό μιας σημαντικής νίκης για τη χώρα μας.
Θα ήθελα να μεταφέρετε σε όλους τους εμπλεκόμενους την ικανοποίησή μας, για την μεγάλη τιμή που έγινε στην πόλη του Πειραιά, αλλά και τη δέσμευσή μας να γίνουμε πραγματικά η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα της Ναυτιλίας το 2015.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΟ 2015
1/7/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος με αφορμή την επιλογή της Ελλάδας και του Πειραιά ως την πόλη που θα φιλοξενήσει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ναυτιλίας το 2015, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μια ακόμη ευχάριστη και ελπιδοφόρα είδηση. Η επιλογή του Πειραιά, ως την πόλη που θα φιλοξενήσει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ναυτιλίας τον Μάιο του 2015, αποτελεί κορυφαία τιμή για την Ελλάδα και τον Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΔΗΛΑΒΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΛΑΟ
28/6/2013

 Η καρδιά του Πειραιά χτύπησε δυνατά χθες, στο Άλσος Δηλαβέρη, σε μια πρωτόγνωρη γιορτή και συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, κατά την παράδοση του αναπλασμένου Άλσους στον Πειραϊκό λαό και όχι μόνο.
Εκατοντάδες Πειραιώτισσες, Πειραιώτες και κυρίως νέοι και νέες της Ε΄ και Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, διασκέδασαν χθες, στη συναυλία που τραγούδησαν εθελοντικά οι καλλιτέχνες: Αρσενίου Σάκης, Χρύσπα, Κυανός Κυριάκος, Πόπη Αστεριάδη και Ελένη Ροδά.
Επίσης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου ψυχαγώγησε τους επισκέπτες.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
26/6/2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

«Η Ελλάδα από σήμερα έχει μια καινούργια κυβέρνηση, είναι μια δύσκολη προσπάθεια και δεν μπορώ παρά να ευχηθώ εκ βαθέων καλή επιτυχία, για το καλό της χώρας.
Σε ό,τι μας αφορά, εμείς δεν αλλάζουμε ατζέντα. Τα θέματα του Πειραιά δεν αλλάζουν από το ποιος είναι πρωθυπουργός ή ποιοι είναι υπουργοί. Τα διεκδικούμε με πάθος και με τη δύναμη του ανθρώπου που ξέρει ότι έχει δίκιο. Του Δήμου δηλαδή που έχει δίκιο.» 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΔΗΛΑΒΕΡΗ
25/6/2013

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη, 27 Ιουνίου, στις 19:00, τα εγκαίνια του Άλσους Δηλαβέρη, επί της οδού Θηβών στη Λεύκα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά σε δηλώσεις του, τόνισε:
«Πρόκειται ουσιαστικά για το ομορφότερο, εκ θεμελίων αναπλασμένο άλσος, με φύτευση χιλιάδων δέντρων, θάμνων και λουλουδιών και με πολλές παιδικές χαρές».
Κάλεσε επίσης, τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες να παραβρεθούν στα εγκαίνια και να διασκεδάσουν με τη μεγάλη δωρεάν συναυλία που θα πραγματοποιήσουν γνωστοί καλλιτέχνες για τα παιδιά του Πειραιά.

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗN ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
25/6/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ
21/6/2013

ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ «DISNEY MAGIC»

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος υποδέχθηκε το πρωί το πλήρωμα και τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Disney Magic», το οποίο κατέφθασε στο λιμάνι με 2.380 επιβάτες.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΣΕΦ
21/6/2013

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η γιορτή των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τα παιδιά παρουσίασαν ένα ξεχωριστό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, με θέμα: «Εφημερίδες» και μοίρασαν το δικό τους εφημεριδάκι με τίτλο: «Τα παιδιά του Πειραιά».
Επίσης, παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα με θέμα την οικολογία, το περιβάλλον, το Δημοτικό Θέατρο, το Δημοτικό Συμβούλιο, το Πάρκο Δηλαβέρη κα.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ & ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
20/6/2013

Με χορούς, τραγούδια και θεατρικά δρώμενα, τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά πραγματοποίησαν χθες μεγάλη γιορτή, στο «Βεάκειο» Θέατρο.

Η γιορτή, με πρωταγωνιστές τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Εκπαιδευτική Ημερίδα Γενικής Γραμματείας Ισότητας Δύο Φύλων
20/6/2013

 Δείτε το πρόγραμμα εδώ

  Δελτία Τύπου
ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
19/6/2013

Ευρεία σύσκεψη, για θέματα Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Πειραιά, πραγματοποιήθηκε υπό τον Πρόεδρο του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας και Αντιδήμαρχο κ. Ευστάθιο Κωνσταντούζο, με θέματα:

• μέτρα πρόληψης για τα κουνούπια και τις μεταδοτικές ασθένειες
• μέτρα πρόληψης πυρκαγιών
• μέτρα για την αντιμετώπιση υψηλών θερμοκρασιών
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
19/6/2013

Με αμείωτη ένταση, η Δημοτική Αστυνομία συνεχίζει τις επιχειρήσεις της για την πάταξη του παραεμπορίου. Την περασμένη εβδομάδα οι Δημοτικοί Αστυνομικοί κατάσχεσαν στην Κυριακάτικη Αγορά, τις λαϊκές αγορές και σε διάφορα σημεία της πόλης, χίλια πεντακόσια πακέτα λαθραία τσιγάρα, τετρακόσια ενενήντα δύο ζευγάρια γυαλιά ηλίου, δώδεκα φορτιστές και άλλα παρεμφερή αντικείμενα παραεμπορίου.
Συνελήφθησαν 7 αλλοδαποί και 1 Έλληνας, οι οποίοι παραπέμφθηκαν μετά τη σχηματισθείσα δικογραφία στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Επίσης, Δημοτικοί Αστυνομικοί κατέσχεσαν 150 κιλά ψάρια από αλλοδαπό πωλητή, ο οποίος θα τα διέθετε στην αγορά, χωρίς να έχει τα νόμιμα παραστατικά. Τα ψάρια παραδόθηκαν για έλεγχο στη Δ/νση Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και αφού διαπιστώθηκε ότι ήταν κατάλληλα για κατανάλωση, παραδόθηκαν σε ευαγή ιδρύματα της πόλης.

  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
18/6/2013

 Ο Δήμος Πειραιά με την ένταξη του στο δίκτυο «ΣΥΖΕΥΞΙΣ» προβαίνει στην κατάργηση των γραμμών του ΟΤΕ, και κάνει αποκλειστική χρήση του δικτύου, για την εξοικονόμηση πόρων. Γι΄ αυτό το λόγο αντικαθίστανται, τις επόμενες δύο ημέρες (19 και 20-6-13), όλοι οι αριθμοί τηλεφώνων από 210-4194000 έως 210-4194799 με τους αριθμούς 213-2022000 έως 213-2022799. Όσοι καλούν τους καταργούμενους αριθμούς θα πληροφορούνται, από αυτόματο τηλεφωνητή του ΟΤΕ, την αλλαγή του τρόπου κλήσης των υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά.

  Δελτία Τύπου
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ 27ης ΕΚΘΕΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ
18/6/2013

 Πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ, τα εγκαίνια της 27ης Έκθεσης Βιβλίου 2013, στο Πασαλιμάνι, που διοργανώνει ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά.

Στην οργάνωση της έκθεσης συμμετέχει και ο Δήμος Πειραιά με περίπτερο που ο επισκέπτης μπορεί να πάρει χρηστικές πληροφορίες για το Δήμο, τουριστικούς οδηγούς για την πόλη και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Καλοκαιριού, στο «Βεάκειο» Θέατρο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ! Σ.Ε.Φ. – ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
18/6/2013

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, της Αντιδημάρχου κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή και της Διεύθυνσης Βρεφονηπιακών Σταθμών, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη γιορτή των Παιδικών Σταθμών, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις 17:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗN ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
18/6/2013

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ
18/6/2013

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή, πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη 19/6/13, στις 19:00, στο «Βεάκειο» Θέατρο, μεγάλη γιορτή των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου.

Τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, θα παρουσιάσουν χορευτικά και θεατρικά δρώμενα. Επίσης, οι χορωδίες των ΚΑΠΗ, θα τραγουδήσουν και θα ψυχαγωγήσουν τους παρευρισκόμενους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗN ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
11/6/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η «3η ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ
11/6/2013

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ, στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, η «3η Πειραϊκή Αμφικτυονία», (7 με 10 Ιουνίου) ένας θεσμός, που καθιερώθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και που σκοπό έχει να αναδείξει τις παραδόσεις, τις ιδιαιτερότητες, την κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα, των τόπων καταγωγής των παροικιών του Πειραιά

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ! ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ 12 ΚΑΙ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ
10/6/2013

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, της Αντιδημάρχου κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή και της Διεύθυνσης Βρεφονηπιακών Σταθμών, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη γιορτή των Παιδικών Σταθμών, την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου, στις 19:00, στο Βεάκειο Αμφιθέατρο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗΝ 3Η ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ
9/6/2013

 Σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκαν στο Πασαλιμάνι, από το Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, τα εγκαίνια της 3ης Πειραϊκής Αμφικτυονίας. Στην πλατεία Κανάρη έχουν στηθεί περίπτερα από 25 Συλλόγους που αναφέρονται στους τόπους καταγωγής των σημερινών Πειραιωτών, τα οποία προβάλλουν τις ομορφιές των ιδιαίτερων πατρίδων τους, τα προϊόντα και τις γεύσεις της κάθε περιοχής, καθώς και τις τοπικές κουλτούρες, τα ήθη και τα έθιμα τους. Φέτος υπάρχουν ξεχωριστά περίπτερα με έκθεση προϊόντων της λακωνικής γης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 14 από 48Πρώτη   Προηγούμενη   9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by