English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

δελτία τύπου από 1/1/2011

ΑΝΟΙΚΤΟΣ Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ''Η ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ'' ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ''Π. ΣΑΛΠΕΑΣ'' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ
30/12/2014

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων ο Ξενώνας Αστέγων του Δήμου Πειραιά Η Ανακούφιση δέχεται ήδη για φιλοξενία τους άστεγους της πόλης. Ο Ξενώνας Αστέγων του Δήμου Πειραιά βρίσκεται στην Ομηρίδου Σκυλίτση 19. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 210-41 33 187.

Επίσης τους άστεγους του Πειραιά θα δέχεται από τις 14:00 και για όσο διαρκέσει η κακοκαιρία και το Γυμναστήριο Παναγιώτης Σαλπέας που βρίσκεται στην Ακτή Ξαβερίου 1. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλ. 210 - 42 82 231-237.

  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
30/12/2014

 Λόγω καιρικών συνθηκών αναβάλλεται για σήμερα 30 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο μουσικό πρόγραμμα της Φιλαρμονικής του Δήμου Πειραιά στις γειτονιές της πόλης.

  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
29/12/2014

Δύο σύγχρονες πλατείες υψηλής αισθητικής με παιδικές χαρές, νέες περιφράξεις, πλακόστρωτο, επαρκή φωτισμό, καινούρια παγκάκια και πράσινο παραδίδονται τις προσεχείς ημέρες στους Πειραιώτες, έπειτα από δωρεά της ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία ανέλαβε την ανάπλασή τους.

Πρόκειται για την πλατεία Θεμιστοκλή στα Μανιάτικα και την πλατεία Αγίων Αναργύρων στην Παλαιά Κοκκινιά οι οποίες άλλαξαν ριζικά όψη και δεν θυμίζουν σε τίποτα τις παραμελημένες πλατείες που αποτελούσαν εστία μόλυνσης και ήταν επικίνδυνες για μικρούς και μεγάλους.

Πλέον τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν με ασφάλεια στις νέες παιδικές χαρές ενώ ο περιβάλλον χώρος σε αυτές τις δύο γειτονιές είναι πλέον καθαρός και έχει αναβαθμιστεί αισθητικά.

Πιο συγκεκριμένα:
Στην πλατεία Θεμιστοκλή που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δογάνης-Δημητρακοπούλου-Σπάρτης-Μαυρομιχάλη, πραγματοποιήθηκε ανάπλαση στα 2.500 τ.μ. ενώ δημιουργήθηκε 1.000 τ.μ. παιδική χαρά. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν σε 24 ημέρες.
Στην πλατεία Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται στην οδό Αγρινίου, πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανάπλασης στα 2.200 τ.μ. και νέα παιδική χαρά 260 τ.μ. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν σε 17 ημέρες.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ''ONIRAMA'' ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ
28/12/2014

Μια μοναδική συναυλία με το δημοφιλές συγκρότημα ''Onirama'' θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου στις 18:30. Η μουσική βραδιά έχει φιλανθρωπικό σκοπό και διοργανώνεται από το site για τη σύγχρονη μητέρα 4moms.gr σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά.

Το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας έρχεται στον Πειραιά για να τραγουδήσει αφιλοκερδώς στα παιδιά που φιλοξενούνται σε Ιδρύματα και Στέγες της πόλης.

Οι ''Onirama'' θα ταξιδέψουν μουσικά 500 παιδιά από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Αργώ", την "Κιβωτό", τον Ερυθρό Σταυρό, το Παιδικό Σπίτι, τον Καλό Ποιμένα, το Ζάννειο Ορφανοτροφείο. Στη μουσική παράσταση συμμετέχει και το Εργαστήρι μουσικής των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. Ο Αϊ Βασίλης θα μοιράσει σε όλα τα παιδιά παιχνίδια, μπαλόνια, σοκολάτες κ.α.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

''Η συναυλία των ''Onirama'' είναι μια ξεχωριστή συναυλία. Η δημοτική Αρχή στηρίζει πρωτοβουλίες που κινούνται στην κατεύθυνση της αλληλεγγύης και της προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
28/12/2014

Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα ακουστούν σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά. Η Φιλαρμονική του Δήμου με γιορτινή διάθεση, θα παρουσιάσει ένα εορταστικό μουσικό πρόγραμμα για όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης έτσι ώστε να μπουν οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες του Πειραιά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Το πρόγραμμα της Φιλαρμονικής του Δήμου Πειραιά για το διήμερο 29-30 Δεκεμβρίου είναι το ακόλουθο:

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014
11:30 Ειρήνης & Σμολένσκυ, Νέο Φάληρο
12:00 Πλατεία Αγ. Τριάδας, Πειραιάς
12:30 Πλατεία Σερφιώτου, Καλλίπολη
13:00 Παλαμηδίου (πρώην Θέατρο Καλιφόρνια), Αγία Σοφία
13:30 Πλατεία Αγ. Αναργύρων, Κοκκινιά

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014
11:30 Ειρήνης & Σμολένσκυ, Νέο Φάληρο
12:00
Πλατεία Κανάρη, Πασαλιμάνι
12:30
Λεωφ. Χατζηκυριάκου & Κλεισόβης, Χατζηκυριάκειο
13:00
Παλαμηδίου (πρώην Θέατρο Καλιφόρνια), Αγία Σοφία

  Δελτία Τύπου
ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΩΝ «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ
24/12/2014

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε σήμερα το Δημαρχείο Πειραιά καθώς η Αδελφότητα Κρητών "Η Ομόνοια", η Φιλαρμονική του Δήμου και η χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων έψαλλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και στη σύζυγό του Βάλια Κυριαζή-Μώραλη.

Κάθε χορωδία ξεχωριστά προσέδωσε τη δική της Χριστουγεννιάτικη "πινελιά" στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ ο Δήμαρχος Πειραιά ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και ευημερία.

Στην εορταστική εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, το παρών ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης, ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Νίκος Καρβουνάς, η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλης Ταταρόπουλος, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε: ''Σήμερα μου τα έψαλαν για καλό, ελπίζω το νέο έτος να μη μου τα ψάλλουν για κακό. Είναι γιορτινές μέρες για όλο τον κόσμο, για όλη τη χώρα, για τον Πειραιά, για τους Πειραιώτες. Γιορτινές μέρες είναι και στο Δημαρχείο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
24/12/2014

Την Αγορά του Πειραιά επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος κ. Μιχάλη Τσιφάκη, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλη Ταταρόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης κ. Μιχάλη Κουλιζάκο και στελέχη της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος.
Ο Δήμαρχος Πειραιά βρέθηκε στην Αγορά της πόλης, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες, ενημερώθηκε για την αγοραστική κίνηση των ημερών και αντάλλαξε ευχές.
Στη συνέχεια ο κ. Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών και το Δημοτολόγιο-Ληξιαρχείο, υπηρεσίες του Δήμου που στεγάζονται στον Πύργο του Πειραιά. Ο Δήμαρχος Πειραιά ευχήθηκε σε εργαζόμενους και πολίτες καλή χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε: ''Βρισκόμαστε στην Αγορά του Πειραιά, στο λιμάνι μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος Μιχάλη Τσιφάκη, για να ευχηθούμε χρόνια πολλά στους καταστηματάρχες και να δούμε την κατάσταση στην Αγορά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
23/12/2014

Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά (11ος, 12ος, 24ος) παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης. Τα παιδιά και οι δάσκαλοι παρουσίασαν ένα όμορφο εορταστικό πρόγραμμα ενώ στην εκδήλωση συμμετείχε και η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε χαιρετισμό, τόνισε: ''Είναι χαρά να βρίσκομαι μαζί σας, ανάμεσα στα παιδιά που είναι οι σημερινοί πρωταγωνιστές. Είναι από τις λίγες ευχάριστες στιγμές στην πορεία ενός Δημάρχου οι παιδικές γιορτές. Ζω παρόμοιες και όμορφες καταστάσεις στο σπίτι καθώς έχω δύο παιδιά, ένα αγοράκι τριών χρόνων και ένα κοριτσάκι ενός έτους. Χαίρομαι να διαπιστώνω την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της πόλης. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ακόμη προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν, ωστόσο δεσμεύομαι πως τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να περνούν οι μικροί μας φίλοι όσο γίνεται πιο δημιουργικά το χρόνο τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της πόλης. Χρόνια πολλά με υγεία για τα παιδιά και για όλους μας''.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
23/12/2014

Σε φιλανθρωπική δράση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς κατά την οποία διανεμήθηκαν 6.500 δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορους συνανθρώπους μας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.
Ο Δήμαρχος Πειραιά βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου από νωρίς το πρωί και συμμετείχε στη διανομή των τροφίμων.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ ευχαρίστησε τον κ. Μώραλη για τη διαχρονική και ουσιαστική στήριξή του στο κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε: ''Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες χαράς αλλά είναι και ημέρες προσφοράς και αγάπης. Η Μητρόπολη Πειραιώς αναλαμβάνει συχνά τέτοιους είδους πρωτοβουλίες. Σήμερα βοηθάμε τους Πειραιώτες που έχουν ανάγκη σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα και για τον Πειραιά ειδικότερα, καθώς πολλοί συνδημότες μας έχουν ανάγκη. Και εμείς ως Δήμος αλλά και η Μητρόπολη Πειραιώς δείχνουμε έμπρακτα τη θέληση μας για προσφορά. Είμαστε υπερήφανοι για την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και για τον Μητροπολίτη μας. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία''.

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
22/12/2014

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, ο οποίος έδωσε το παρών στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστο Αγραπίδη.
Ο κ. Μώραλης αντάλλαξε ευχές με τα μέλη των Ε1, Γ2 και Ε2 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης και παρακολούθησε το εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ
22/12/2014

Επιχειρηματίας που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που διατέθηκαν σε αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας.
Η διανομή πραγματοποιήθηκε σήμερα από το Δήμο Πειραιά στο κλειστό Γυμναστήριο Καμινίων από τις 10.00 π.μ. έως 14.30 μ.μ., έτσι ώστε οι συνάνθρωποί μας να περάσουν όσο γίνεται πιο ανθρώπινα τις γιορτινές αυτές ημέρες.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης τόνισε: "Τέτοιου είδους πράξεις μας χαροποιούν και μας συγκινούν ιδιαίτερα. Δείχνουν τη διάθεση αλληλεγγύης για όσους μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Η Δημοτική μας Αρχή επικροτεί και ενθαρρύνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες".

  Δελτία Τύπου
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
22/12/2014

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με μελωδίες Συμφωνικής Μουσικής πραγματοποιήθηκε χθες στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου από το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά.

Οι Πειραιώτες πέρασαν μια όμορφη βραδιά με τη Συμφωνική Ορχήστρα (''Ολυμπιακή Συμφωνιέτα’’) του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά να ερμηνεύει έργα των Bach, Tchaikovsky, J. Strauss, J. Brahms, D. Shostakovich, Σκαλκώτα και άλλων συνθετών, μεταφέροντάς τους σε πόλεις υψηλής μουσικής αισθητικής όπως η Βιέννη και το Παρίσι.

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Σταύρος Ελληνιάδης δήλωσε: "Είναι μια ξεχωριστή μουσική βραδιά την οποία αγκάλιασαν οι Πειραιώτες. Είναι όμορφο να βλέπεις έξω από το Δημοτικό Θέατρο να χορεύει ο κόσμος βαλς, να διασκεδάζει με ένα τρόπο διαφορετικό που σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή. Στόχος μας είναι το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά να ξαναζήσει την αίγλη που γνώρισε από αρχής ιδρύσεώς του σε επίπεδο καλλιτεχνικό, μουσικό και πολιτιστικό. Σχεδιάζουμε δράσεις με στόχο τη δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου μουσικής γνώσης με την πολύπλευρη μόρφωση και ανάπτυξη των νέων μουσικών".

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
22/12/2014

Με μεγάλη συμμετοχή των Πειραιωτών και των επισκεπτών της πόλης, συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Πειραιά. Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου το οποίο περιλαμβάνει μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, εορταστικές μελωδίες, Χριστουγεννιάτικες γιορτές στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, αλλά και μια σειρά φιλανθρωπικών δράσεων με σκοπό την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη.

Για αύριο Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, το εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
19/12/2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο πάρτυ αγάπης και αλληλεγγύης στον Ξενώνα Φιλοξενίας Αστέγων “Ανακούφιση”, στο οποίο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Από το πρωί, Πειραιώτες και μη, έδωσαν το παρών και προσέφεραν βασικά αγαθά εκφράζοντας αλληλεγγύη και έμπρακτη στήριξη προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
19/12/2014

Μαθητές από το Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού και το Ζάννειο Λύκειο Πειραιά, υποδέχθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.
Οι Κύπριοι μαθητές φιλοξενούνται στον Πειραιά από παιδιά που φοιτούν στο Ζάννειο Λύκειο, στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής μαθητών. Αντίστοιχα οι Πειραιώτες μαθητές θα φιλοξενηθούν στη Λεμεσό το διάστημα 11-14 Μαρτίου 2015.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2015
18/12/2014

Ενημερωτική εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015 που θα διεξαχθεί τον Μάιο στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε χθες στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της ομάδας εργασίας για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015 κ. Πέτρος Κόκκαλης παρουσίασε στους εκπροσώπους των φορέων της ναυτιλίας, της κρουαζιέρας, του τουρισμού, των ναυταθλητικών σωματείων κ.α., την πρόταση και τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό του Δήμου Πειραιά. Παράλληλα ζήτησε τη συμβολή και τη συνεργασία των παραγωγικών τάξεων της πόλης, έτσι ώστε η Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015 να στεφθεί από επιτυχία.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟΝ 3ο ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
18/12/2014

 Στον 3ο ετήσιο Αγώνα Αγάπης που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού, των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας καθώς και των υπαλλήλων και των στελεχών του Ολυμπιακού, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.
Πρόκειται για έναν φιλανθρωπικό αγώνα που διεξάγεται με πρωτοβουλία του Ολυμπιακού με σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του Αγώνα Αγάπης βραβεύθηκε από το Σύνδεσμο Βετεράνων του Ολυμπιακού ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α1 ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
18/12/2014

Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Α1 Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστο Αγραπίδη. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
17/12/2014

Στις εορταστικές εκδηλώσεις των Βρεφονηπιακών Σταθμών (15ου, 16ου, 17ου και 18ου) του Δήμου Πειραιά, που πραγματοποιήθηκαν στον Πολυχώρο ''Κ. Κωσταράκος'' στα Καμίνια, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
17/12/2014

Χριστουγεννιάτικο πάρτυ αγάπης και αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στον Ξενώνα Φιλοξενίας Αστέγων “Ανακούφιση” του Δήμου Πειραιά (Ομηρίδου Σκυλίτση 19), με στόχο να συγκεντρωθούν τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για τους άπορους συμπολίτες μας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΠΡΟΣEΦΕΡΕ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
16/12/2014

Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 5ου Βρεφονηπιακού Σταθμού στον Κινηματογράφο "Σινεάκ" παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, όπου παρακολούθησε την θεατρική παράσταση του σταθμού «Πρωτοχρονιάτικη Μαγεία Ο Αϊ Βασίλης πάλι θα ρθει». Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί γιορτινή εκδήλωση από τον 2ο Βρεφονηπιακό Σταθμό.
Η αίθουσα του Κινηματογράφου "Σινεάκ" πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενώ ο Δήμαρχος Πειραιά τραγούδησε τα κάλαντα με τους λιλιπούτειους δημότες και προσέφερε σε όλα τα παιδιά δωροεπιταγές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών. Οι δωροεπιταγές είναι χορηγία του Ο.Λ.Π. και θα μοιραστούν σε όλους τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ
16/12/2014

Την επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Πειραιά, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον πεζόδρομο της Δραγάτση.
Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου και η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά δημιούργησε εορταστική ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:
"Η νέα Δημοτική Αρχή κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η πόλη μας και το κέντρο, αλλά και οι συνοικίες να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, που δεν είναι πολύ μεγάλες στον Δήμο Πειραιά, προσπαθήσαμε να στολίσουμε την πόλη μας, να δημιουργήσουμε παιδικά χωριά για τους μικρούς μας φίλους σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, για να περάσουν καλά. Έχουμε εκδηλώσεις στα Κέντρα Αγάπης, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, είχαμε τον αγώνα δρόμου για παιδιά, το Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο ΣΕΦ, όπου τα έσοδα θα δοθούν στους άπορους του Πειραιά. Στις 29 Δεκεμβρίου διοργανώνουμε συναυλία με τους "Onirama" στο Δημοτικό Θέατρο για τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων.
Κάναμε ό,τι μπορούσαμε ώστε να νιώσουν καλά οι δημότες και οι επισκέπτες του Πειραιά, να υπάρχει χαρμόσυνη ατμόσφαιρα στην πόλη. Τοποθετήσαμε επτά Χριστουγεννιάτικα δέντρα και επτά φάτνες και σε σημεία που δεν υπήρχε στολισμός μέχρι πρότινος. Θέλω να πιστεύω ότι θα ζήσουμε ένα ευχάριστο εικοσαήμερο παρά τα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Φιλαρμονική του Δήμου και τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά που μας ταξίδεψε μουσικά. Καλά Χριστούγεννα με υγεία για όλους".

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΜΕΛΟΥ ΩΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ 2014
16/12/2014

Στην 61η τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.
Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης εκδήλωσης, στην οποία τιμούνται οι καλύτεροι αθλητές της χρονιάς, βραβεύθηκε ως κορυφαίος προπονητής για το 2014 ο Ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης, προπονητής του Ολυμπιακού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά κ. Νίκος Γέμελος.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε: "Η βράβευση του Νίκου Γέμελου ως κορυφαίου προπονητή για το 2014 μας κάνει όλους υπερήφανους. Είναι μια δικαίωση για τον Νίκο ο οποίος αποτελεί εκτός από κορυφαίο προπονητή, υπόδειγμα ανθρώπου, οικογενειάρχη και δασκάλου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι΄ αυτή τη διάκριση καθώς επισφραγίζει μια διαδρομή γεμάτη επιτυχίες που έχει γεμίσει υπερηφάνεια όχι μόνο την πόλη μας τον Πειραιά, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα. Αποτελεί τιμή για εμένα να έχω δίπλα μου στο δημοτικό συμβούλιο μια προσωπικότητα του αθλητισμού όπως είναι ο Νίκος Γέμελος."

  Δελτία Τύπου
"Destination Piraeus-Προορισμός Πειραιάς"
15/12/2014

  

ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Η πρωτοποριακή καμπάνια με τίτλο "Destination Piraeus-Προορισμός Πειραιάς", αποτελεί την αφετηρία για την προβολή του Πειραιά ως ταξιδιωτικού προορισμού. Με αυτόν τον τρόπο ξεκινά να υλοποιείται η προεκλογική δέσμευση για την τουριστική ανάδειξη της πόλης που είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Είναι η πρώτη φορά που ένας Δήμος στην Ελλάδα σχεδιάζει την τουριστική του προβολή, αξιοποιώντας όλα τα έντυπα και τα ψηφιακά μέσα συνδυαστικά. Χαρακτηριστικό της καμπάνιας είναι η σύγχρονη αισθητική, η ενιαία «ταυτότητα» που συμβάλλει στο να γίνει ο Πειραιάς αναγνωρίσιμος ως προορισμός.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΘΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ
15/12/2014

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον πεζόδρομο Δραγάτση και Ηρώων Πολυτεχνείου, αύριο 16 Δεκεμβρίου, στις 20:30.

Στην εορταστική αυτή εκδήλωση, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά, συμμετέχουν η Φιλαρμονική του Δήμου και η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, οι οποίοι θα δημιουργήσουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

  Δελτία Τύπου
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ "FIT KIDS RUN" ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
14/12/2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου "Fit kids run" που διοργάνωσε το site για τη σύγχρονη μητέρα 4moms.gr και η κα Ελένη Πετρουλάκη-Ivic υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά. Το "Fit kids run" για παιδιά ηλικίας από 0-14 ετών έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΒAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ
13/12/2014

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar βιβλίου που διοργανώνει ο Ρ/Σ "ΒΗΜΑ FM 99,5" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Παναγιώτη Καλογερόγιαννη.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Βασικά σημεία συνέντευξης του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη στον Ρ/Σ "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1" και στους δημοσιογράφους Γιάννη Παπαγιάννη και Μάρω Κανελλάκη
13/12/2014

"Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλες τις γειτονιές της πόλης"

"Η σκέψη μας ήταν να δημιουργήσουμε μια σειρά από δράσεις σε όλα τα κοινοτικά διαμερίσματα και όχι μόνο στο κέντρο, να μεταφερθεί το γιορτινό κλίμα στις γειτονιές του Πειραιά. Στον Απόλλωνα, στην Παλαιά Κοκκινιά, στα Καμίνια, στα Μανιάτικα, στο Φάληρο. Είναι δύσκολες γειτονιές με μεγάλα προβλήματα ανεργίας. Στόχος μας ήταν να δώσουμε ένα τόνο χαράς γι΄ αυτό και δημιουργήσαμε τέσσερα παιδικά χωριά σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν. Τα πάρκα για τους μικρούς μας φίλους είναι δωρεά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού τον οποίο και ευχαριστώ για την πρόθεση να συνεισφέρει σημαντικά στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά. Έχουμε στολίσει δέντρα και φάτνες, έχουμε οργανώσει χριστουγεννιάτικες γιορτές σε όλα τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης αλλά και στους παιδικούς σταθμούς. Έχουμε τη συναυλία των Onirama στις 29 Δεκεμβρίου, πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και γενικότερα ένα πλήρες πρόγραμμα. Περιμένουμε λοιπόν τον κόσμο να έρθει και να περάσει όμορφα".

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
12/12/2014

"Ο Δήμος Πειραιά έχει προγραμματίσει μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων για όλους τους Πειραιώτες, σε όλες τις γειτονιές για όλα τα παιδιά του Πειραιά. Δημιουργήθηκαν παιδότοποι για τους μικρούς μας φίλους έτσι ώστε όλα τα παιδιά, σε κάθε κοινότητα να έχουν τη δυνατότητα να χαρούν αυτές τις γιορτές. Επιθυμία μας είναι ακόμα και σε δύσκολους καιρούς όπως αυτούς που ζούμε, η πόλη μας να είναι γιορτινή και να πλημμυρίσει με παιδικά χαμόγελα.

Ταυτόχρονα το εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα και δρώμενα αλλά και σπουδαίες φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες για την υποστήριξη όσων έχουν πραγματικά ανάγκη.

Εύχομαι στους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες αλλά και σε όλο τον κόσμο να περάσει όμορφα και να διασκεδάσει με τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά. Καλές γιορτές με υγεία σε όλους".

  Δελτία Τύπου
ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΤΟΝ Ρ/Σ ΒΗΜΑ FM 99,5 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΧΙΩΤΗ - ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΝΟΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
9/12/2014

«Σημαντική η κοινωνική διάσταση του Χριστουγεννιάτικου Bazaar στο ΣΕΦ»
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη διοργάνωση του τετραήμερου Χριστουγεννιάτικο Bazaar βιβλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ευχαριστώ τον ΒΗΜΑ FM για την πρωτοβουλία αυτή. Η κοινή αυτή δράση του ΒΗΜΑ FM και του Δήμου Πειραιά αποτελεί σημαντικό γεγονός για την πόλη μας. Ο Πειραιάς είναι μια πόλη με πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Το Bazaar βιβλίου έχει μόνο να δώσει στον Πειραιά, είναι μια σημαντική βοήθεια αφού μέσω της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης, τα χρήματα θα πάνε στους απόρους και στους αστέγους της πόλης. Παράλληλα οι εκδηλώσεις που διοργανώνετε θα είναι μια καλή ευκαιρία αυτό το τετραήμερο οι πειραιώτες και όσοι επισκεφθούν το ΣΕΦ να περάσουν όμορφα με τις οικογένειες σε γιορτινό περιβάλλον ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ότι βιβλία θέλουν με μόνο ένα ευρώ. »
«Ο αγώνας δρόμου για παιδιά Fit Kids Run ενισχύει τα δημοτικά σχολεία της πόλης»
«Το Fit Kids Run είναι μια πρωτοβουλία για μικρά παιδιά, είναι ένας αγώνας δρόμου γύρω από το Δημοτικό Θέατρο την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 11:00. Υπάρχει και σε αυτό το δρώμενο μια κοινωνική διάσταση καθώς θα υπάρξει προσφορά από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας ενός πλήρους φαρμακείου σε όλα τα δημοτικά σχολεία του Πειραιά. Δυστυχώς ακόμη και αυτό το απαραίτητο για κάθε σχολείο δεν υπάρχει στον Πειραιά. Επιχειρούμε, γενικά ως δημοτική Αρχή, να γίνονται συνέργειες ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους δημότες πράγματα που δεν έχει τη δυνατότητα ο Δήμος να κάνει λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.»

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 14 από 65Πρώτη   Προηγούμενη   9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by