English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

δελτία τύπου από 1/1/2011

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
6/4/2014

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, για την κατάκτηση του Len Trophy από τις παίκτριες της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού Πειραιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Τα κορίτσια του Ολυμπιακού έγραψαν μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας. Απέδειξαν ότι η ελληνική ψυχή, η δυναμική του Πειραιά μπορούν να τα καταφέρνουν και στα δύσκολα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους με την επιτυχία τους μας έκαναν περήφανους. Παίκτριες, προπονητές, διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο κάθε Πειραιώτης, ο κάθε Ολυμπιακός συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή της ομάδας μας».

  Δελτία Τύπου
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΑΣΧΑ ΣΤ’ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ» ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
6/4/2014

 Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου, πραγματοποιείται εκδήλωση με θέμα: «ΠΑΣΧΑ ΣΤ’ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ», την Τρίτη 8 Απριλίου, στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής (είσοδος επί της οδού Σωτήρος Διός 17).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
6/4/2014

 Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου κυρίας Μελίνας Φύκια, θα πραγματοποιηθούν πασχαλινές εκδηλώσεις, σε όλα τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου, οι οποίες περιλαμβάνουν:
-Ανάλυση των Ελληνορθόδοξων ηθών και εθίμων του Πάσχα, από το λαογράφο κ. Ιωάννη Ν. Σκουλούδη.
–Μοίρασμα λαμπάδων και τσουρεκιών στα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης.
–Ψυχαγωγία με τη μουσική συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Πειραιά.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΑΙΚ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ»
4/4/2014

 «ΑΥΤΙΣΜΟΣ: ΜΙΛΑΜΕ – ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ- ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ»

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, μίλησε σήμερα στη διημερίδα (4-5 Απριλίου), με θέμα : «Αυτισμός: Μιλάμε, Μαθαίνουμε, Κατανοούμε», που διοργανώνει τo Ίδρυμα «Αικ. Λασκαρίδη» σε συνεργασία με την Ε.ΨΥ.ΜΕ (Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών) και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά για παιδιά με αυτισμό, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗN ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
4/4/2014

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
4/4/2014

 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΕΤΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της έκθεσης χαρακτικής του Ακαδημαϊκού και γνωστού ζωγράφου κ. Παναγιώτη Τέτση, με θέμα «χαλκογραφίες», στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
4/4/2014

Στο πλαίσιο του αφιερώματος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στον κορυφαίο συνεχιστή της γερμανικής συμφωνικής παράδοσης Γιοχάνες Μπραμς, θα δοθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Σάββατο 5 Απριλίου, στις 18:00, η πρώτη συναυλία του φετινού κύκλου Μπραμς της Κρατικής Ορχήστρας, ως φυσική συνέχεια των πρόσφατων αφιερωμάτων της σε Μότσαρτ και Μπετόβεν, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ «Συμφωνία» Πειραιά και Νήσων Αργοσαρωνικού. Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση έχει ο κ. Νίκος Χαλιάσας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ «JEANNE D’ ARC»
4/4/2014

 ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΒΥΘΟ ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ

Παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, μαθητές της ομάδας κατάδυσης της ελληνογαλλικής σχολής «JEANNE D’ ARC», θα προβούν στον καθαρισμό του βυθού στα «Βοτσαλάκια», την Κυριακή 6 Απριλίου, στις 11:00, με τη βοήθεια του εκπαιδευτή τους κ. Μαρίνη.
Η δράση αυτή, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Εβδομάδα Εθελοντισμού Let’ s do it Greece 2014», που υλοποιείται στα σχολεία την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και στόχο έχει την ευαισθητοποίηση των νέων για το περιβάλλον και τον εθελοντισμό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι μαθητές της ομάδας κατάδυσης έκαναν τα πρακτικά τους μαθήματα στη δημοτική πισίνα «Βοτσαλάκια».
Μετά τον καθαρισμό του βυθού, θα απονεμηθούν στους μαθητές αναμνηστικά διπλώματα.
 

  Δελτία Τύπου
ΑΡΧΙΣΕ ΧΘΕΣ Η «2Η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
3/4/2014

 Πραγματοποιήθηκε χθες, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος» στα Καμίνια, η πρώτη από τις τρεις εκδηλώσεις της «2ης Μαθητικής Γιορτής» στο Δήμο Πειραιά, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Διεύθυνσης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου, με τη συμμετοχή χορωδιακών και μουσικών συγκροτημάτων των σχολείων της πόλης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΕΤΣΗ ‘’Χαλκογραφίες’’
2/4/2014

 Ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με το Μορφωτικό Ίδρυμα της Εθνικής Τραπέζης παρουσιάζουν την αναδρομική έκθεση χαρακτικής- του γνωστού ζωγράφου-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΕΤΣΗ‘’Χαλκογραφίες’’στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
1/4/2014

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου κυρίας Μελίνας Φύκια, καθιερώνονται κάθε Παρασκευή, από τις 4 Απριλίου, προγράμματα εκμάθησης Αγγλικών για τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου.
Τα προγράμματα αυτά, αποσκοπούν στη δημιουργική απασχόληση των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, στην εξάσκηση της μνήμης τους μέσα από την αφύπνιση και τόνωση ενδιαφερόντων, όπως είναι η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, καθώς και η ψυχαγωγία τους με ένα τρόπο διδασκαλίας.
Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Παρασκευή, στο Α1 ΚΑΠΗ (Αντωνίου Θεοχάρη 35-37), από τις 10:15 έως τις 11:15 και στο Α2 ΚΑΠΗ (Αγ. Παρασκευής 63-65) από τις 10:00 έως τις 11:00.
 

  Δελτία Τύπου
2Η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
1/4/2014

 Με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου, πραγματοποιείται η «2η Μαθητική Γιορτή» του Δήμου Πειραιά με τη συμμετοχή χορευτικών, χορωδιακών και μουσικών συγκροτημάτων των σχολείων της πόλης, με σκοπό την ανάδειξη της καλλιτεχνικής αγωγής και της δημιουργικότητας των νέων και των εκπαιδευτικών τους, με σεβασμό στην ελληνική παράδοση.
Η μαθητική γιορτή θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, 2 Απριλίου, την Τετάρτη 9 Απριλίου και την Παρασκευή 11 Απριλίου, στις 19:00, στον πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος» στα Καμίνια (Μαντινείας και Θήρας).
Κατά τη διάρκεια της μαθητικής γιορτής, χορευτικά, χορωδιακά σχήματα μαθητών και μουσικά συγκροτήματα θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

  Δελτία Τύπου
ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ
31/3/2014

 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΠ

Την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, παρουσία χιλιάδων Πειραιωτισσών και Πειραιωτών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Η «ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
30/3/2014

 Παρουσία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της «Εστίας Νεανικής Επιχειρηματικότητας» στο Δήμο Πειραιά (Βασιλέως Γεωργίου 6).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΟΛΕΪ
30/3/2014

 ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος για την κατάκτηση του Κυπέλλου Βόλεϊ από τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τα κορίτσια του Πειραιά μας έκαναν περήφανους. Κατέκτησαν για 4η συνεχή χρονιά την κούπα, δείχνοντας τη σωστή και σε βάθος δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό σε όλα τα αθλήματα.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις παίκτριες, στους προπονητές, στην ηγεσία της ομάδας μας και φυσικά στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού μας».
 

  Δελτία Τύπου
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΝΟΣ
29/3/2014

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου Πειραιά, της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας : «Όλοι μαζί για το παιδί», στη πασχαλιάτικη δράση: «ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΝΟΣ», που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κοραή, μπροστά από το Δημαρχείο Πειραιά και συγκεντρώθηκαν ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες και παιχνίδια, για τα παιδιά οικονομικά αδυνάτων οικογενειών και για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
«ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΝΟΣ»
28/3/2014

 Ο Δήμος Πειραιά, η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και ο ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας : «Όλοι μαζί για το παιδί», στη πασχαλιάτικη δράση: «ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΝΟΣ», συγκεντρώνουν για δεύτερη χρονιά, ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες και παιχνίδια, για τα παιδιά άπορων οικογενειών και τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», το Σάββατο 29 Μαρτίου, από τις 11:00 μέχρι τις 14:00, στην πλατεία Κοραή, μπροστά από το Δημαρχείο Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
27/3/2014

 ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, η Διεύθυνση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά προσκάλεσε μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης και παρακολούθησαν την παράσταση «Καυγάδες στη Κιότζια» του Κάρλο Γκολντόνι, σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:«ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ«
27/3/2014

 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες, η ημερίδα με θέμα : «Πρόληψη και Ενημέρωση για τις παθήσεις του μαστού και των προβλημάτων γονιμότητας», στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα (Δραγάτση 1Α), με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου σε συνεργασία με το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ», το Μαιευτήριο «ΡΕΑ» και τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΕΑΡΙΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ - ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗ
27/3/2014

 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ» ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα που αρμόζει στον κόσμο της ποίησης, πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση με τίτλο: «Εαρινό Ταχυδρομείο – Μουσική και Ποίηση - Είναι Παντού το Ποίημα», που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ (26/3/2014)
27/3/2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΤΑΪΦΑ
«Όπως όλοι γνωρίζουμε, έφυγε ένας πολύ σπουδαίος Έλληνας. Είχα την τύχη και την τιμή να τον γνωρίζω προσωπικά και να μας συνδέει στενή και μακροχρόνια φιλία.
Ένας άνθρωπος που έβαλε βαθιά τη σφραγίδα του στην πόλη μας και κυρίως στη ναυτιλία, στον αθλητισμό και στον Ολυμπιακό.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
27/3/2014

 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

«Πρακτικές οδηγίες για να ρυθμίσουμε την αρτηριακή πίεση, τη χοληστερίνη και το σάκχαρό μας», είναι το θέμα των διαλέξεων που θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου σε συνεργασία με το Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, την Τετάρτη 2 Απριλίου, από τις 11:00 έως τις 13:00, στο Δ2 ΚΑΠΗ (Κω 44, Παλιά Κοκκινιά) και την Τετάρτη 9 Απριλίου, από τις 11:00 έως τις 13:00, στο Β1 ΚΑΠΗ (Β. Γεωργίου Β΄ 9-11, Πασαλιμάνι).

Ομιλήτρια στις διαλέξεις, θα είναι η ειδικός παθολόγος, επιστημονικός συνεργάτης του Διαβητολογικού Κέντρου του Τζανείου Νοσοκομείου κα Ασημίνα Γανωτοπούλου.
 

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ «ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
27/3/2014

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή 28 Μαρτίου, στις 19:00, τα εγκαίνια του γραφείου της «Εστίας Νεανικής Επιχειρηματικότητας» (Βασιλέως Γεωργίου 6).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
26/3/2014

 Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Πειραιά, θα πραγματοποιήσει διαλέξεις με θέμα : «Εισαγωγή στην Τέχνη της Φωτογραφίας» και παράλληλα θα λειτουργήσει εργαστήριο φωτογραφίας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ TOY ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ «25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821»
25/3/2014

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, μετά το πέρας της παρέλασης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Πάνδημη, καθολική η παρουσία του Πειραϊκού λαού, στην υπέροχη παρέλαση των παιδιών μας. Τα παιδιά μας προσωποποιούν το αύριο, την καλύτερη Ελλάδα.Ας είναι αυτό ένα μήνυμα ενωτικό για όλο τον Ελληνικό λαό, κι ας είναι αυτή η 25η Μαρτίου, η τελευταία του μνημονίου και της τρόικας.
Ας απαλλαγούμε απ όλες τις κακές συνήθειες και προ παντός από τις διχαστικές. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε.Η Ελλάδα θα τα καταφέρει και ο Πειραιάς σε αυτήν την ανηφορική πορεία, αλλά αναγεννητική θα είναι σημαιοφόρος.»

  Δελτία Τύπου
ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ
24/3/2014

 Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου σε συνεργασία με το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ», το Μαιευτήριο «ΡΕΑ» και τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ», πραγματοποιείται ημερίδα με θέμα : «Πρόληψη και Ενημέρωση για τις παθήσεις του μαστού και των προβλημάτων γονιμότητας», την Τετάρτη 26 Μαρτίου, στις 18:30, στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα (Δραγάτση 1Α).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΤΑΪΦΑ
24/3/2014

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος για την απώλεια του Σταύρου Νταϊφά, έκανε την ακόλουθη δήλωση :
«Μια ιστορική προσωπικότητα του Πειραιά, του Ολυμπιακού, του Αθλητισμού και της Ναυτιλίας σήμερα «έφυγε» από κοντά μας. Το ήθος του, η προσφορά του και η αρχοντιά του σηματοδότησαν την πορεία του. Ο Σταύρος Νταϊφάς θα τιμηθεί από την πόλη και στο Μουσείο Ιστορίας του Αθλητισμού, θα έχει τη δική του αίθουσα αφιερωμένη στην προσφορά του. Θα μας λείψει, αλλά θα είναι κοντά μας πάντα με το παράδειγμα της ζωής του φωτεινό. Στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια».

  Δελτία Τύπου
ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΕΑΡΙΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ - ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗ - ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ»
24/3/2014

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

«Εαρινό Ταχυδρομείο – Μουσική και Ποίηση - Είναι Παντού το Ποίημα», είναι ο τίτλος της ποιητικής εκδήλωσης, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά
κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού, την Τετάρτη 26 Μαρτίου, στις 20:00, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29).
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
23/3/2014

ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο μουσικές παραστάσεις με θέμα: «τα αποτυπώματα του Ρεμπέτικου στις γειτονιές του Πειραιά», που διοργανώθηκαν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Μαρτίου. Ο όμορφος χώρος του αίθριου της Δημοτικής Πινακοθήκης αποδείχθηκε πολύ μικρός για να χωρέσει - και τις δύο ημέρες - όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ THN ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
22/3/2014

 
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, για την απώλεια του Υπουργού Άμυνας της Κύπρου Τάσου Μητσόπουλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Ένας νέος άνθρωπος, ένας αγνός πατριώτης, ο Τάσος Μητσόπουλος έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο Ελληνισμός πενθεί την απώλειά του. Έφυγε πάνω στο καθήκον, δίνοντας τον αγώνα του καθημερινά για μια Κύπρο ελεύθερη και αδιαίρετη. Στην οικογένειά του τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 14 από 58Πρώτη   Προηγούμενη   9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by