English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

δελτία τύπου από 1/1/2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
20/12/2013

Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος απέστειλε επιστολή στον Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά ταξίαρχο κ. Ιωάννη Διαμαντόπουλο, με αφορμή φήμες που θέλουν κάποιους να ετοιμάζονται να υλοποιήσουν παράνομες δράσεις, εκμεταλλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο και να στήσουν «πανηγύρι» διανομής τροφίμων, σε χώρους που ανήκουν στο δήμο όπως η πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου πολιτιστικού συμβόλου της πόλης και της χώρας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
20/12/2013

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, της Διεύθυνσης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και σε συνεργασία με τα Ειδικά Σχολεία της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για την ειδική αγωγή στον Πειραιά που είχε τίτλο: «είμαι παιδί κι έχω δικαίωμα στον ίδιο ουρανό».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΔΗΛΩΣΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ''Που πήγε Η κόρη της καταιγίδος;''
20/12/2013

Αν θέλετε να την συναντήσετε, ελάτε, την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι, στον τερματικό σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά για να περπατήσετε μαζί της, στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους του Πειραιά. Δεν θα είναι μόνη. Την συνοδεύουν ο σύζυγός της και μια ομάδα παιδιών από την Χορωδία Libro Coro της Ανθής Γουρουντή. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
19/12/2013

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους λιλιπούτειους Πειραιώτες, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 22 και Κολοκοτρώνη), στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΆΙ-ΒΑΣΙΛΗΣ
18/12/2013

Ο Δήμος Πειραιά, η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και ο ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί», στη Χριστουγεννιάτικη δράση: «Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε και εσύ Άι-Βασίλης», συγκεντρώνουν παιχνίδια και ρούχα για τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 μετά το μεσημέρι, στην πλατεία Κανάρη, στο Πασαλιμάνι.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
17/12/2013

Τη μαγεία των Χριστουγέννων που εκφράζεται στα χριστουγεννιάτικα παραμύθια, στα τραγούδια, στη χαρούμενη πολύχρωμη ατμόσφαιρα, στο μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης, βιώνουν μικροί και μεγάλοι στις γιορτές των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, που ξεκίνησαν στον κινηματογράφο «ΣΙΝΕΑΚ». Μέσα από πλούσια εκφραστικά μέσα, θεατρικά σκετς, τραγούδια και ποιήματα, τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών, στις ξεχωριστές εκδηλώσεις τους, μετουσιώνουν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
17/12/2013

 «Είμαι παιδί κι έχω δικαίωμα στον ίδιο ουρανό» είναι το θέμα της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, της Διεύθυνσης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με τα Ειδικά Σχολεία της πόλης μας, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά, (είσοδος από Ελ. Βενιζέλου 12Α).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗN ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
17/12/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ
14/12/2013

 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ

Σε μια ξεχωριστή εορταστική ατμόσφαιρα και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και ιδιαίτερα νέων, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος φωταγώγησε, την Παρασκευή το απόγευμα, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, όπου φέτος θα είναι και το επίκεντρο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Την τελετή πλαισίωσε η Φιλαρμονική του Δήμου, που παιάνιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με συναυλία του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου γνωστού συνθέτη και ερμηνευτή του ύμνου των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας, καθώς και του νεανικού συγκροτήματος «Μέλισσες».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
13/12/2013

 ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Με εντολή του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, θα συνεχίσουν να λειτουργούν για όλο το 24ωρο και το Σαββατοκύριακο δύο Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου, παρά τη σταδιακή βελτίωση του καιρού.

Τα δύο Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, που διατίθενται στο κοινό και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες, είναι :
Α1 ΚΑΠΗ: Αντωνίου Θεοχάρη 37. Τηλ.: 210 – 4511385, 4511216
Ε1 ΚΑΠΗ: Καλλέργη 142. Τηλ.: 210-4635049

Επίσης, στον πρώτο όροφο του Πύργου Πειραιά (Ακτή Ποσειδώνος 2) λειτουργούν οι Κοινωνικές Δομές «Πειραιάς Λιμάνι Αλληλεγγύης» και «Κοινωνικό Υπνωτήριο», τηλ. επικοινωνίας : 216 8003076 και 216 8003077.

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
13/12/2013

Tο Χριστουγεννιάτικο καράβι, σύμβολο της ελληνικής ναυτοσύνης και του Πειραιά ως Ναυτική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, φωταγώγησε χθες το βράδυ, ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΔΗΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ
13/12/2013

ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, με αφορμή τη σύλληψη οδηγού δημοτικού απορριμματοφόρου, στο οποίο φέρεται να υπήρχαν νοσοκομειακά απορρίμματα, δήλωσε:
«Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία και σίγουρα χρειάζονται έλεγχοι για τη διασφάλισή της. Οι Νόμοι που αφορούν τα νοσοκομειακά απορρίμματα πρέπει να εφαρμόζονται. Από το σημείο αυτό μέχρι να δείχνουμε ως υπεύθυνο για όλα έναν συμβασιούχο οδηγό που είναι ίσως ο μόνος που δεν ευθύνεται - καθώς δεν γνώριζε το φορτίο - είναι τεράστια απόσταση. Θα κάνουμε ως δημοτική αρχή όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την κυβέρνηση για να διορθωθούν οι όποιες αδικίες ή παραλείψεις του Νόμου και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη οι πραγματικοί υπεύθυνοι».

  Δελτία Τύπου
ΑΡΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
13/12/2013

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 22 και Κολοκοτρώνη), για τα παιδιά 5-10 ετών, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00.  

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ Η ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗ Λ. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΡΗ
11/12/2013

Σε μια σεμνή τελετή, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, πραγματοποίησε σήμερα τα εγκαίνια της παιδικής χαράς και του νέου χώρου πρασίνου και αναψυχής, στη συμβολή των Λ. Χατζηκυριακού και Κανάρη.  

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΗ
11/12/2013

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος επισκέφθηκε σήμερα το Στρατόπεδο Παπαδογιωργή, που πέρασε πρόσφατα και με τελεσίδικη απόφαση στο Δήμο Πειραιά. Σε δηλώσεις του, τόνισε μεταξύ άλλων:  

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ ΘΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Β ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
11/12/2013

 Τα φώτα στο μεγάλο λιμάνι, στον Πειραιά, θα ανάψει επίσημα ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου, όπου θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο καράβι, σύμβολο της ελληνικής ναυτοσύνης στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και του Πειραιά ως Ναυτική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.
Το καράβι που θα φωταγωγηθεί είναι αυτό που χρησιμοποίησε ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, στην ταινία : «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
11/12/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος για την πρόκριση του Ολυμπιακού Πειραιά στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δήλωσε:
« Τα παιδιά του Πειραιά μας έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους. Έδωσαν στους Έλληνες χαμόγελο και περηφάνια σε εποχές που χρειαζόμαστε και τα δυο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές, στη διοίκηση του Ολυμπιακού Πειραιά και πάνω από όλα στους εκατοντάδες χιλιάδες ερυθρόλευκους φιλάθλους σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου. Η ομάδα μας είναι γεννημένη για ψηλότερα και μεγαλύτερα. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Πειραιάς και Ολυμπιακός σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελλάδας».

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
10/12/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς.

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ
10/12/2013

Με εντολή του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου, εν όψει των χαμηλών θερμοκρασιών προχώρησαν σε έκτακτα προληπτικά μέτρα, για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους πολίτες του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, από σήμερα το μεσημέρι, για όλο το 24ωρο και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, διατίθενται στο κοινό και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες, πέντε κλιματιζόμενες αίθουσες των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά:
Α1 ΚΑΠΗ: Αντωνίου Θεοχάρη 37. Τηλ.: 210 – 4511385, 4511216
Β1 ΚΑΠΗ: Βασ. Γεωργίου Β΄9-11. Τηλ.: 210-4134052, 4134130
Γ1 ΚΑΠΗ: Γιαννοπούλου και Ζερβού, Ν. Φάληρο. Τηλ.: 210- 4827543, 4827567
Δ1 ΚΑΠΗ: Νάξου και Λευκωσίας. Τηλ.: 210-4823839, 4820305
Ε1 ΚΑΠΗ: Καλλέργη 142. Τηλ.: 210-4635049

Επίσης, καθημερινά από τις 8:00 μέχρι τις 20:00, λειτουργούν όλα τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά

  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ 44ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
9/12/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, τo 44o Δημοτικό Σχολείο Πειραιά (Β. Στάη 11), μετά από επιστολή των μαθητών, με την οποία του ζητούσαν να επισκεφθεί το σχολείο τους και να μιλήσουν για την ανακύκλωση.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
9/12/2013

 Τα εγκαίνια της παιδικής χαράς και του νέου χώρου πρασίνου και αναψυχής, στη συμβολή των Λ. Χατζηκυριακού και Κανάρη, θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στις 11:00 το πρωί.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
6/12/2013

 Η καρδιά του εθελοντισμού, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, χτύπησε δυνατά χθες το βράδυ, στη σεμνή τελετή, που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Προέδρου της ΚΟΔΕΠ κυρίας Πασχαλίνας Καλαγιά - Καραμαλάκου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ, για να τιμήσουν όλες και όλους τους εθελοντές του δήμου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
5/12/2013

Συνέντευξη τύπου για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη, παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Κατά την παρουσίαση των εκδηλώσεων, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε:
«Αγαπητοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα ήθελα πρώτα από όλα να σας ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές σε σας και τις οικογένειές σας.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΒΑΦΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Ο Ο.Π.Α.Ν.
5/12/2013

Εκδήλωση αφιερωμένη στην επέτειο των 150 χρόνων από τη γέννηση του ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη (1863), πραγματοποιεί ο Ο.Π.Α.Ν. στις 6,7,8 και 14 Δεκεμβρίου στις 20:00, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος» στα Καμίνια (Θήρας και Μαντινείας).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει παρουσίαση του έργου του ποιητή από τη θεατρική ομάδα του Ο.Π.Α.Ν. σε σκηνοθεσία του Αντώνη Φουστέρη και μελοποίηση ποιημάτων του Κ. Καβάφη από τον Γιώργο Μαρινάκη.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
4/12/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο νεοκλασικό κτίριο της Κανθάρου (Κανθάρου και Ηρώων Πολυτεχνείου), με θέμα τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη.

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
3/12/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς.

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ
3/12/2013

 Με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Προέδρου της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κυρίας Πασχαλίνας Καλαγιά - Καραμαλάκου, πραγματοποιείται εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών του Δήμου Πειραιά, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΑΝΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟΥ
3/12/2013

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, με αφορμή το περιστατικό με την αποκόλληση υπολείμματος διαφημιστικού μπάνερ, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, από τον Πύργο στο λιμάνι, δήλωσε:
«Θέλω να συγχαρώ την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Ελληνική Αστυνομία και τις υπηρεσίες του Δήμου για την ετοιμότητα που επέδειξαν. Η έγκαιρη παρέμβασή τους απέτρεψε την πρόκληση ατυχήματος και προφύλαξε διερχομένους και εργαζόμενους. Ζητούμε την κατανόηση όσων ταλαιπωρήθηκαν αλλά προέχει η ασφάλειά τους. Παραμένουμε σε κατάσταση ετοιμότητας μιας και τα ακραία φαινόμενα συνεχίζονται».

  Δελτία Τύπου
ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
2/12/2013

 Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Πειραιά και του ΟΠΑΝ, διοργανώνεται Εξόρμηση Αγάπης, 2 με 20 Δεκεμβρίου, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και παιχνίδια, για τους οικονομικά αδυνάτους συνδημότες μας.

Τα τρόφιμα (συσκευασμένα) και τα παιχνίδια, θα συγκεντρωθούν στις αίθουσες γυμναστικής του Δήμου Πειραιά:
1) Φραγκιαδών 109- Καλλίπολη
2) Κλειστό Γυμναστήριο «Π. Σαλπέας»
3) Βεϊκου 1, κάτω από την αερογέφυρα - Νέο Φάληρο
4) Θήρας και Μαντινείας -Καμίνια
5) Καλλέργη 142 - Αγία Σοφία
6) Δημοτικό Κολυμβητήριο Καστέλας.

Η διανομή των τροφίμων και των παιχνιδιών θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Ελάτε όλοι μαζί, να χαρίσουμε αγάπη και χαμόγελα, για να μην μείνει κανείς μόνος του τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.
 

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΑΚΕΛΛΙΩΝΑ
29/11/2013

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Η συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα είχε στο επίκεντρο της την παραχώρηση στο Δήμο Πειραιά του στρατοπέδου Σακελλίωνα.
Όπως τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος, η παραχώρησή του-κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε ο κ. Αβραμόπουλος- θα αποτελέσει για την περιοχή των Καμινίων αλλά και για τον ευρύτερο Πειραιά, έργο πνοής και αναβάθμισης της περιοχής, καθώς θα αξιοποιηθεί για δημιουργία πρασίνου, αθλητικών δράσεων αλλά και πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Ο Δήμαρχος Πειραιά ευχαρίστησε τον κ. Αβραμόπουλο για την απόφασή του να παραχωρηθεί το στρατόπεδο στους πολίτες του Πειραιά και συμφωνήθηκε άμεσα να επισκεφθούν τον χώρο.

 

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 14 από 53Πρώτη   Προηγούμενη   9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by