English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

  

 

  

 

 

 

 

* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
 

 

* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
 


 

 


 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο.Τ.Α.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο.Τ.Α.

 

  

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

  

  

Δελτία Τύπου

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
5/30/2016

Δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα Δημοτικά Σχολεία του Πειραιά και ευρύτερα στην καλλιτεχνική έκφραση και στην θεατρική παιδεία, αποτέλεσαν οι παραστάσεις που παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τον τίτλο: «2η πλατφόρμα θεατρικής μαθητικής δημιουργίας Δημοτικών Σχολείων re-start ή το θέατρο αλλιώς», το Σάββατο και την Κυριακή 28 και 29 Μαΐου. Συμμετείχαν: το 6ο, το 20ο, το 28ο, το 36ο και το 46ο Δ.Σ. Πειραιά, το 10ο και 20ο Δ.Σ. Κερατσινίου, το 17ο Δ.Σ. Νικαίας και το Ειδικό Δ.Σ. Περάματος. Τις παραστάσεις αυτές οργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά σε συνεργασία με το Δημοτικό Θέατρο και το τμήμα Θεάτρων και Κινηματογράφων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά.

Read More...  Δελτία Τύπου
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΗΡΗ ΤΟΥ Π.Ν. «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ «ΗΜΕΡΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016»
5/29/2016

Εντυπωσιακή και πέρα από κάθε προσδοκία είναι η προσέλευση του κόσμου στην τριήρη του Πολεμικού Ναυτικού «Ολυμπιάς», η οποία έχει καταπλεύσει από την Παρασκευή 27 Μαΐου στο λιμάνι της Μαρίνας Ζέας, για τον εορτασμό των «Ημερών Θάλασσας 2016».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε σήμερα το εντυπωσιακό πλοίο, περιηγήθηκε μαζί με πολίτες στην τριήρη και ενημερώθηκε από αξιωματικούς του Π.Ν. για την σπουδαία ιστορία της.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε:

Read More...  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016
5/29/2016

Με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Αγώνες Ανοικτής Θάλασσας, αναβιώνοντας 120 χρόνια μετά, τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες με την κολυμβητική διαδρομή που πραγματοποιήθηκε τότε.

Οι κολυμβητικοί αγώνες, διεξήχθησαν στον παραλιακό χώρο της πλατείας Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι, στο πλαίσιο του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας 2016».

Την εκκίνηση των αγώνων έδωσε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ενώ οι κολυμβητές αγωνίστηκαν στο 1ο Ολυμπιακό αγώνισμα στα 500 μ. ελεύθερο.

Read More...  Δελτία Τύπου
STREET ΠΑΡΤΥ ΣΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
5/29/2016

Μοναδικές στιγμές, «εικόνες» βγαλμένες από τον ελληνικό κινηματογράφο, έζησαν χθες το βράδυ εκατοντάδες πολίτες, που πήραν μέρος στο «Τρούμπα πάρτυ», το οποίο οργανώθηκε για δεύτερη χρονιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2016».

Οι δρόμοι της θρυλικής περιοχής της Τρούμπας ήταν γεμάτοι κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στο μεγάλο street πάρτυ της πόλης, με τη συμμετοχή των μπαρ και των καταστημάτων της περιοχής η οποία αναβαθμίζεται και εξελίσσεται σε ένα από τα πιο όμορφα στέκια της πόλης.

Read More...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 1ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ
5/29/2016

Περισσότερα από 200 παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών έλαβαν μέρος στους κολυμβητικούς αγώνες για το 1ο Κύπελλο Πειραιά που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.) στο δημοτικό κολυμβητήριο στα Βοτσαλάκια. Στους αγώνες συμμετείχαν παιδιά από τις ομάδες του Ολυμπιακού, του Εθνικού και της Καστέλλας.
Το Κύπελλο Πειραιά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις Ημέρες Θάλασσας 2016 που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά και περιελάμβανε αγώνες 100μ. και 50μ. ελεύθερο, 100μ. και 50μ. πρόσθιο, 100μ. και 50μ. ύπτιο, 50μ. πεταλούδα και 100μ. μικτό ατομικό. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησε επίδειξη της ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Οργανισμού, Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.). Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν παρέλαβαν αναμνηστικά μετάλλια.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στο χαιρετισμό του ανέφερε:

Read More...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΡΑ
5/29/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παραχώρησε συνέντευξη στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΑ, στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Νότη Ανανιάδη.
Σας παραθέτουμε τα κύρια σημεία της συνέντευξης:


ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

«Και μόνο αυτή η αναφορά είναι ευχάριστη για εμάς. Είναι πολύ σημαντικό ο Ρώσος Πρόεδρος να αναφέρεται και να εκφράζει τις ευχαριστίες του, πέρα από το κράτος και στον Δήμο Πειραιά.

Read More...  Δελτία Τύπου
ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η 6Η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΤΙΝΑΝΕΙΟ ΚΗΠΟ
5/28/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης εγκαινίασε σήμερα την 6η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά, στον Τινάνειο κήπο, η οποία έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη.

Την έκθεση οργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2016».

Την εκδήλωση των εγκαινίων πλαισίωσε η Φιλαρμονική του Δήμου που έπαιξε αγαπημένες μελωδίες. Η 6η Ανθοκομική Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 12 Ιουνίου και θα λειτουργεί καθημερινά από 9:30 έως 21:00.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στο χαιρετισμό του, τόνισε:

Read More...  Δελτία Τύπου
ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016
5/28/2016

Το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά – Δημοτικό Ωδείο Πειραιά άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, με σκοπό την βιωματική του γνωριμία με την μουσική πράξη και διδασκαλία, για τις Ημέρες Θάλασσας 2016.

Το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, πλημμύρισε χθες από μικρούς και μεγάλους οι οποίοι απόλαυσαν ένα κράμα εκπαίδευσης, δημιουργίας και μουσικής.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν ζωντανά πως ξεδιπλώνεται η εκπαιδευτική διαδικασία και πως διεξάγεται ένα μάθημα στα κλασσικά τμήματα (πιάνο, βιολί, βιολοντσέλο, κλασσική κιθάρα, μονωδία, βυζαντινή μουσική) και στα ελεύθερα τμήματα (ηλεκτρική κιθάρα, μοντέρνο τραγούδι, ούτι – λαούτο, μουσική αγωγή).

Read More...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΑΙΝΙΤΗ ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ
5/28/2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ρεμπέτικη συναυλία με τον Αντώνη Αινίτη, χθες, στα Βοτσαλάκια, στο πλαίσιο του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας 2016».
Ο Αντώνης Αινίτης με την ιδιαίτερη αυθεντική φωνή του και τη δεξιοτεχνία του στο μπουζούκι, ψυχαγώγησε μικρούς και μεγάλους που τραγούδησαν ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά τραγούδια του Πειραιά, την πόλη που «γεννήθηκε» και καθιερώθηκε το μοναδικό αυτό είδος τραγουδιού.
Στη συναυλία συμμετείχαν οι: Δήμητρα Γαλιτοπούλου (ακορντεόν), Αλέκος Κανδυλιώτης (φωνή), Δημήτρης Κουκουλιτάκης (κιθάρα), Ηλίας Κουτάς (μπαγλαμάς), Κωστής Κωτσόπουλος (μπουζούκι) και Ανδρέας Πρέκας (βιολί).

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

Read More...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016
5/28/2016

Στο πλαίσιο του εορτασμού των Ημερών Θάλασσας 2016, ο Δήμος Πειραιά, μετατρέπει αύριο Κυριακή 29 Μαΐου, τον κεντρικό δρόμο της Πειραϊκής σε πεζόδρομο από τις 9:00 έως τις 12:00, έτσι ώστε οι δημότες, οι επισκέπτες και οι τουρίστες της πόλης μας, να περιηγηθούν ελεύθερα, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Πειραιά.
Η πεζοδρόμηση θα ξεκινάει από την είσοδο της Μαρίνας Ζέας και θα καταλήγει στον Όρμο της Αφροδίτης.

Read More...  Δελτία Τύπου
Page 1 of 219First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   
       
Managed By : Municipality of Piraeus          
Department of E-Goverment
 Privacy Statement Powered by