English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

      

      

  

  

  

  

              

              

     

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

 

  

Η υποβολή των αιτήσεων Εγγραφών και Επανεγγραφών Βρεφών και Νηπίων για το Σχολικό Έτος 2016-2017 θα πραγματοποιηθεί στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς από 21 ΙΟΥΝΙΟΥ έως και 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Η υποβολή των αιτήσεων Εγγραφών και Επανεγγραφών Βρεφών και Νηπίων για το Σχολικό Έτος 2016-2017 θα πραγματοποιηθεί στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς από 21 ΙΟΥΝΙΟΥ έως και 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

O ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
6/24/2016

Με μια λιτή, αλλά συμβολική εκδήλωση για την έκφραση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς μιας ολόκληρης πόλης, ο Δήμος Πειραιά και το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών, τίμησαν χθες, φορείς, συλλογικότητες και πολίτες του Πειραιά για την εθελοντική τους προσφορά στους πρόσφυγες, που ήταν εγκατεστημένοι στο λιμάνι, όλο αυτό το διάστημα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης απευθυνόμενος στους εκπροσώπους φορέων και στους πολίτες που κατέκλυσαν την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, όπου έγινε η εκδήλωση, τόνισε:
 

Read More...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ ΤΟΥ ΑΪ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΚΛΗΔΟΝΑ
6/24/2016

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες βράδυ στην πλατεία των Καμινίων «Νίκος Λεγάκης», στην εκδήλωση της αναβίωσης του Κλήδονα, που πραγματοποίησε ο Σύλλογος «Φοίβος», η οποία τελούσε και υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε:
«Κυρία Πρόεδρε του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φοίβος», αξιότιμοι προσκεκλημένοι κυρίες και κύριοι και παιδιά, καλησπέρα και από μένα. Είναι προφανές ότι δεν θα μιλήσω για το έθιμο του Αϊ Γιάννη του Κλήδονα, έχουμε την κυρία Κρητσιώτη, η οποία είναι λαογράφος και νομίζω έχει την απαραίτητη γνώση που δεν έχω εγώ για να μιλήσω γι αυτό. Θέλω να συγχαρώ τον «Φοίβο» για την γενικότερη δραστηριότητά του, όλες αυτές τις δεκαετίες και για την πρωτοβουλία που πήρε να αναβιώσει το έθιμο στα Καμίνια εδώ στην πλατεία. Εύχομαι και εγώ πραγματικά να γίνεται κάθε χρόνο από εδώ και στο εξής για τα επόμενα χρόνια. Είναι μια καλή ευκαιρία να βρισκόμαστε.

Read More...  Δελτία Τύπου
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ 2o PIRAEUS SPORTS CAMP ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 220 ΠΑΙΔΙΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ 1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
6/23/2016

Περισσότερα από 220 παιδιά συμμετέχουν δωρεάν στην 1η εβδομάδα του «2ου Piraeus Sports Camp», το οποίο διοργανώνει και φέτος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πειραιά, ο Δήμος και ο Ο.Π.Α.Ν. έχοντας την αμέριστη υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Παιδιά Δημοτικών σχολείων αθλούνται δωρεάν στον Πειραιά μαθαίνοντας τα μυστικά του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του βόλεϊ, της κολύμβησης αλλά και της υδατοσφαίρισης.

Η 1η εβδομάδα ξεκίνησε την Τρίτη 21/6, ολοκληρώνεται την Παρασκευή 24/6 και ήδη υπάρχει μεγάλη αύξηση στις εγγραφές για τη 2η η οποία αρχίζει την Δευτέρα 27/6.

Read More...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
6/23/2016

Στην αίθουσα του Βωμού του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών, εμφανίστηκε το Piraeus Guitar Ensemble. Το κιθαριστικό σύνολο του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά, μάγεψε το κοινό που προσήλθε ανατρέχοντας στις κορυφαίες στιγμές του κλασικού κιθαριστικού ρεπερτορίου αλλά και της ελληνικής έντεχνης μουσικής.

Η συναυλία του Piraeus Guitar Ensemble, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργάνωσε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών, για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα εμφανίστηκαν σε έναν συναυλιακό μαραθώνιο ορισμένοι από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής κιθαριστικής σχολής.

Read More...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ «Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ»
6/23/2016

Στην καλοκαιρινή γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Kαλός Ποιμήν», παρευρέθηκε χθες ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Τα παιδιά χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, επιδόθηκαν σε γυμναστικές επιδείξεις και έδειξαν τη γνώση τους στις πολεμικές τέχνες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε:
«Μας χαροποιεί να είμαστε κοντά σας, στις εκδηλώσεις που διοργανώνετε, στις δράσεις που υλοποιείτε. Η παρουσία μας καλύπτει, αν θέλετε, ένα κενό πιο ουσιαστικής βοήθειας που θα έπρεπε να παρέχουμε αλλά ακόμα δεν έχουμε τη δυνατότητα, λόγω της οικονομικής δυσπραγίας του Δήμου, η οποία είναι γνωστή σε όλους.

Read More...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ «Η ΑΡΓΩ»
6/23/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην καλοκαιρινή γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ».

Τα παιδιά με τις ιδιαίτερες ικανότητες, παρουσίασαν ένα θεατρικό δρώμενο εμπνευσμένο από την Αργοναυτική εκστρατεία, εισπράττοντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε:

Read More...  Δελτία Τύπου
ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ Η ΕΚΘΕΣΗ «ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ» ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΞΥΛΑΠΟΘΗΚΗ»
6/22/2016

Πόλος έλξης για δημότες, επισκέπτες της πόλης και τουρίστες, είναι η έκθεση «Στην Επιφάνεια», η οποία φιλοξενείται στον νέο εκθεσιακό χώρο του Πειραιά «Ξυλαποθήκη».

Περιλαμβάνει τα σπάνια ευρήματα που έφερε στο φως η αρχαιολογική έρευνα, στο κατασκευαστικό έργο της επέκτασης του Μετρό στον Πειραιά. Περιέχει επίσης, φωτογραφίες και βίντεο από τις διαδικασίες οι οποίες εξελίσσονται παράλληλα, σε διαφορετικά σημεία του έργου, υπόγεια και πίσω από εργοταξιακές περιφράξεις.

Read More...  Δελτία Τύπου
Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ «DESTINATION PIRAEUS» ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ
6/22/2016

Τα αξιοθέατα και τις ομορφιές του Πειραιά, μέσω της τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Πειραιά «Destination Piraeus», θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από σήμερα και για όλο το καλοκαίρι στα μέσα σταθερής τροχιάς, οι εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες καθώς και οι τουρίστες που επισκέπτονται την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά και με την ευγενική υποστήριξη της ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε., προβάλλεται σε όλους τους σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού, το βίντεο της τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Πειραιά «Destination Piraeus».

Read More...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΙΜΟΥΝ ΦΟΡΕΙΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
6/22/2016

 Ο Δήμος Πειραιά και το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών, πραγματοποιούν εκδήλωση για να τιμήσουν την εθελοντική προσφορά φορέων, ιδιωτών και επιχειρηματιών στην αντιμετώπιση της έκτακτης προσφυγικής κρίσης στο λιμάνι του Πειραιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 19:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

  Δελτία Τύπου
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
6/21/2016

Εκτεταμένες βλάβες του δικτύου Ηλεκτροφωτισμού στις περιοχές Χατζηκυριακείου – Φρεαττύδας και Πειραϊκής, που προκλήθηκαν από υπαιτιότητα της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ), αντιμετώπισαν και αποκατέστησαν χθες βράδυ τα συνεργεία Ηλεκτρολογικού – Μηχ/κού του Δήμου μας, κατ’ εντολή του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Στέλιου Γαϊτανάρου, σε μια προσπάθεια να αποκατασταθεί ο φωτισμός στις περιοχές αυτές, παρά το γεγονός ότι η αφή και η σβέση του φωτισμού της πόλης είναι αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα της ΔΕΔΔΗΕ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας). 

Read More...  Δελτία Τύπου
Page 1 of 225First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   
       
Managed By : Municipality of Piraeus          
Department of E-Goverment
 Privacy Statement Powered by