ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Δ.Θ.Π. ΝΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΥΔΙΑ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ
15/3/2017

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κ. Νίκος Διαμαντής, συναντήθηκαν χθες με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Λυδία Κονιόρδου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, οι κ.κ. Μώραλης και Διαμαντής ενημέρωσαν την κυρία Κονιόρδου για τις πολιτιστικές δράσεις στον Πειραιά, που έχουν επίκεντρο το Δημοτικό Θέατρο.Συγκεκριμένα, η κυρία Υπουργός ενημερώθηκε, μεταξύ άλλων, για την τριμερή προγραμματική σύμβαση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, μεταξύ Περιφέρειας Αττικής, Υπουργείου Πολιτισμού και Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.), για τις δράσεις του Δημοτικού Θεάτρου στο πλαίσιο του κοινού έτους Ελλάδας-Κίνας, για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που αφορά στο Φεστιβάλ Ελληνικού Έργου του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, καθώς και για γενικότερα θέματα που άπτονται των πολιτιστικών δράσεων του
εμβληματικού μνημείου της πόλης μας.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Πειραιά και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δ.Θ.Π., αναφέρθηκαν σε δράσεις πολιτισμού που αφορούν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά κ.α.

H κυρία Κονιόρδου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος και γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, για τον τρόπο με τον οποίο το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μπορεί να στηρίξει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by