ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
10/4/2017

  Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, τους Κυβερνήτες των εκπαιδευτικών πλοίων του Μαρόκου «SULTAN MOULAY ISMAHL» και «TARIK BEN ZIYAD» κ.κ. Khalid Jaoui και Mohammed Adi Britel αντίστοιχα, τον Διοικητή της Ναυτικής Ακαδημίας του Μαρόκου καθώς και τον Έλληνα Αξιωματικό Σημαιοφόρο κ. Ι. Γιαννίκο ΠΝ, οι οποίοι πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο.

 

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης, δήλωσε:

«Σήμερα είχαμε άλλη μια επίσκεψη Κυβερνητών πλοίων, αυτή τη φορά από το Μαρόκο. Δύο πλοίαρχοι του Βασιλικού Ναυτικού του Μαρόκου επισκέφθηκαν τον Δήμος μας, συνοδευόμενοι και από τον Διοικητή της Σχολής Δοκίμων του Μαρόκου, στο πλαίσιο των Ελληνομαροκινών σχέσεων. Θα παραμείνουν στον Πειραιά τρεις ημέρες. Συζητήσαμε για θέματα που αφορούν στη χώρα τους και στη χώρα μας. Ήταν μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη».

 

Στο τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης και οι Κυβερνήτες των πλοίων κ.κ. Khalid Jaoui και Mohammed Adi Britel αντάλλαξαν εθιμοτυπικά δώρα.

 


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by