ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

  

 

      

 

      

 

  

  

  

  

              

              

     

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4» ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ
28/7/2017Ειδική σειρά συλλεκτικών γραμματοσήμων, αναμνηστικούς αριθμημένους φακέλους με εικονογράφηση και συλλεκτικές σφραγίδες αφιερωμένες στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4», κυκλοφόρησαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του ιστορικού δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού του Πειραιά.

Τα ειδικά φύλλα με 10 αριθμημένα γραμματόσημα είναι τοποθετημένα σε καλαίσθητα εικονογραφημένα φόλντερ και κοστίζουν 10 ευρώ. Επιπλέον ο συλλέκτης έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί και μεμονωμένο αριθμό γραμματοσήμων τα οποία κοστίζουν 0,72 Ευρώ ανά τεμάχιο. Οι ειδικοί αναμνηστικοί εικονογραφημένοι και αριθμημένοι φάκελοι που περιέχουν ένα προσωπικό γραμματόσημο και μια συλλεκτική σφραγίδα κοστίζουν 3,50 Ευρώ.

Όλα τα προϊόντα διατίθενται στα κεντρικά γραφεία των Ελληνικών Ταχυδρομείων, στον Πειραιά, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα καθώς επίσης και σε όλα τα υπόλοιπα καταστήματα των ΕΛΤΑ ανά την Ελλάδα, μετά από αίτηση στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Η ειδική συλλεκτική έκδοση γραμματοσήμων η οποία είναι αφιερωμένη στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά, είναι μια ιδιαίτερα τιμητική πρωτοβουλία των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Το ιστορικό δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4», είναι ο πρώτος «ελεύθερος» ραδιοσταθμός που εξέπεμψε στα ερτζιανά. Επί τριάντα συναπτά έτη έχει μια σταθερή παρουσία με γνώμονα την αντικειμενική ενημέρωση και με σεβασμό στην ιστορία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για την έκδοση των γραμματοσήμων. Πρόκειται για μια σημαντική ενέργεια που τιμά τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά, τιμά την πόλη μας».


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by