ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ TO «PIRAEUS BLUE GROWTH INITIATIVE»
9/10/2017

 Σημαντική διάκριση πέτυχε ο Δήμος Πειραιά με τις καινοτόμες δράσεις του, για την υποστήριξη της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα με το πρόγραμμα για την Aephoria.net: Piraeus Blue Growth Initiative(BGI).
Στην ειδική τελετή απονομής βραβείων για τις καλύτερες και καινοτόμες πόλεις της Ελλάδας «Best City Awards 2017», που διοργάνωσαν το περιοδικό «Plant» και το Netweek της Boussias Communications, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, απενεμήθη στον Δήμο Πειραιά το βραβείο κατηγορίας GOLD στην ενότητα «Οικονομία- Ανάπτυξη», το οποίο παρέλαβε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Πληροφορικής, Επικοινωνίας - Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης κ. Ανδρέας Βεντούρης.

Ο κ. Ανδρέας Βεντούρης σε δήλωσή του, τόνισε:
«Το βραβείο κατηγορίας GOLD που απενεμήθη στον Δήμο Πειραιά, στην τελετή που έγινε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για τις καλύτερες και καινοτόμες πόλεις της Ελλάδας, αποτελεί μια αναγνώριση των πρωτότυπων καινοτόμων δράσεων του Δήμου μας για τη γαλάζια ανάπτυξη, με στόχο την ενίσχυση των νεοφυών επιχειρήσεων και των εφαρμοσμένων καινοτόμων ιδεών».


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by