ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «Η ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ»
6/12/2017

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην ειδική εκδήλωση για τα 50 χρόνια κοινωνικής προσφοράς στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, του Αθλητικού Σωματείου «Η Οδηγήτρια», η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στο Αμφιθέατρο του Ραλλείου Γυμνασίου-Λυκείου Θηλέων Πειραιά.

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, τόνισε:

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας,

Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση να βρίσκομαι σήμερα μαζί σας.

Η «Οδηγήτρια» είναι μια ιστορική ομάδα, με περισσότερα από 50 χρόνια δράσης στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα και πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και το κύπελλο του Πειραιά. Όλες αυτές οι επιτυχίες, όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο το γνωρίζουμε, είναι αποτέλεσμα ανθρώπων οι οποίοι έχουν μεράκι και αγάπη για τον αθλητισμό.

Και η «Οδηγήτρια» διαθέτει τέτοιους ανθρώπους, μια πολύ ικανή διοίκηση που επενδύει όχι μόνο στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, αλλά και στο μέλλον της ομάδας με τις ακαδημίες στις οποίες αθλούνται παιδιά και έφηβοι.

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για το έργο σας, όπως και όλους όσοι βρίσκονται σήμερα εδώ και στηρίζουν ανιδιοτελώς τις τοπικές ομάδες. Μέσα από αυτές τις ομάδες αναδεικνύονται οι αυριανοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Μέσα από το ποδόσφαιρο, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στη χώρα μας, μπορούμε να παροτρύνουμε τα παιδιά μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Θεωρώ ότι ο αθλητισμός είναι η σημαντικότερη διέξοδος στις μέρες μας για τη νεολαία.

Στην κατεύθυνση αυτή θα ήθελα να συγχαρώ την «Οδηγήτρια» για έναν ακόμη λόγο για τα πρόσωπα και τις ομάδες που επέλεξε να βραβεύσει κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης:

Έναν άνθρωπο σαν τον Βασίλη Χατζηπαναγή γνωστό και αναγνωρισμένο από πολλές γενιές όχι μόνο για την μεγάλη ποδοσφαιρική του ικανότητα, αλλά και για το σεμνό και σπουδαίο χαρακτήρα του, όπως επίσης και ένας από τους σημαντικότερους και ιστορικότερους παράγοντες με σπουδαία συνεισφορά, για πάνω από 50 χρόνια στον ελληνικό αθλητισμό, τον Επίτιμο Πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κ. Λ. Θεοδωρακάκη. Σημαντική επίσης είναι, η βράβευση τόσο της Ανδρικής όσο και της Γυναικείας Ομάδας Πόλο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που έχουν γράψει τη δική τους σπουδαία ιστορία τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Για τον Παναγιώτη Σαλπέα, τι να πω; Είναι και ο γιος του Ηλίας σήμερα εδώ. Είναι γνωστή και μεγάλη η προσφορά του πατέρα του σε αυτό το γήπεδο. Η διαδρομή της οικογένειας Σαλπέα είναι σημαντική στην πόλη μας και αναγνωρισμένη από όλους. Ο Ηλίας, όσο τον ξέρω από την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο, συνεχίζει την παράδοση μιας οικογένειας με πολύ αγάπη για τον Πειραιά.

Εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά σας και να έχετε πολλές και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες! Σας ευχαριστώ πολύ».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στο τέλος της εκδήλωσης βράβευσε τις Ομάδες Water polo Γυναικών και Ανδρών του Ολυμπιακού.

 


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by