ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Λόγω κοπής Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας και εν συνεχεία, λόγω Προγραμματισμένης ημέρας τέλεσης Πολιτικών Γάμων , το Τμήμα Γραμματείας και Πολιτικών Γάμων την Πέμπτη 25/1/2018, θα εξυπηρετεί τους πολίτες μέχρι τις 10:15 π.μ.

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
8/1/2018Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε χθες στην τελετή βραβεύσεων των κορυφαίων αθλητών για το 2017 του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά τον καθαγιασμό των υδάτων στο Μικρολίμανο, όπου παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, βράβευσε τους αθλητές της Ιστιοπλοΐας Βασιλεία Καραχάλιου και Σίμο Μιχαλόπουλο.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι και φέτος κοντά σας. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι το 2018 να είναι μια καλύτερη χρονιά από το 2017. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Γιάννη Παπαδημητρίου και στο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και στους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές για τις σημαντικές διακρίσεις. Αυταπόδεικτα γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στον Ι.Ο.Π. και όχι μόνο, αλλά και σε όλους τους Ομίλους του Πειραιά και είμαι περήφανος ως Δήμαρχος που υπάρχουν δυνατοί συλλογικοί Όμιλοι Ναυταθλητισμού στον Πειραιά. Με τον Πρόεδρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά, αλλά και με τους άλλους Προέδρους, θέλουμε να κάνουμε πράγματα, να υλοποιήσουμε συνέργειες. Ιδέες υπάρχουν, διάθεση να έχουμε, επιμονή και θα τα καταφέρουμε. Πολλά μπράβο σε όλους που βραβεύθηκαν και σε όσους δεν βραβεύθηκαν είναι σημαντικό να συμμετέχουν σε όλα αυτά τα πολύ ωραία αθλήματα. Να είστε καλά».

Ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά κ. Γιάννης Παπαδημητρίου, σε δήλωσή του, επισήμανε: «Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους. Η σημερινή εκδήλωση είναι η μεγαλύτερη γιορτή του Ομίλου εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς, ο οποίος όπως ξέρετε, έκλεισε φέτος 80 χρόνια. Είναι σημαντική γιορτή, γιατί έρχονται όλα τα μέλη, παλαιοί, νέοι αθλητές, πρωταθλητές και γίνεται μια ειδική τελετή όπου βραβεύουμε τους καλύτερους αθλητές της χρονιάς».

Η τελετή στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς έκλεισε με την κοπή πίτας μελών και αθλητών από τον Πρόεδρο.

Στην τελετή βραβεύσεων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Μελάς και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by