ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

  

 

      

 

      

 

  

  

  

  

              

              

     

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

 
       
ΙούλιοςΑύγουστος 2018Σεπτέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Δελτία Τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
12/6/2018Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου.

Στην ίδια εκδήλωση, τιμήθηκε για την προσφορά του από τον Σύνδεσμο Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά, εξήρε τις δραστηριότητες του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου για το έργο του.
Αναφέρθηκε στη σχέση εκτίμησης, σεβασμού και φιλίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Συνδέσμου και πρόσθεσε: «Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω, γιατί είστε από τους πιο δραστήριους συλλόγους στην πόλη, με παρουσία σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου, με πρωτοβουλίες, υπάρχει κέφι και καλή διάθεση πάντα και νομίζω ότι αυτό αντανακλάται στην ανταπόκριση που έχετε από το κοινό όποτε έχετε εκδήλωση. Θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτή τη σχέση. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να αναπτύξουμε περαιτέρω συνεργασίες, να κάνουμε όμορφα πράγματα μαζί, όπως και με άλλους συλλόγους που είναι δραστήριοι και ενδιαφέρονται για την πόλη».
Αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Συνδέσμου στις «Ημέρες Θάλασσας 2018» που ολοκληρώθηκαν προχθές, για τις οποίες επεσήμανε ότι είναι μια σημαντική γιορτή για τον Πειραιά, την οποία «αγκάλιασε» η τοπική κοινωνία. «Είχαμε δεκάδες εκδηλώσεις με επίκεντρο τη θάλασσα και με άξονες: την εκπαίδευση, την ανάπτυξη, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την ψυχαγωγία και πήγαμε πάρα πολύ καλά», σημείωσε ο κ. Μώραλης.
Κλείνοντας ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στη βράβευση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τόνισε ότι αναγνωρίζεται η προσφορά του στην πόλη και στον Σύνδεσμο και πρόσθεσε: «αυτά που μαζί με τον κ. Μαρινάκη λέγαμε πριν τέσσερα χρόνια, σιγά-σιγά υλοποιούνται και εδώ είμαστε να αξιολογήσετε όλοι εσείς και οι δημότες του Πειραιά στη λήξη της θητείας μας και να κρίνετε αν είμαστε μία πετυχημένη, ειλικρινής και έντιμη Δημοτική Αρχή», επεσήμανε ο Δήμαρχος Πειραιά.


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by